Sponset innlegg

Etter gårsdagens innlegg er dere kanskje spent på resultatet av hvordan neglene mine ble (?) Dette er min nye samarbeidspartner, og jeg er veldig fornøyd med det etter besøket i går.

Jeg ble møtt hos Glossy Island av en vakker dame, Elise. Hun tok meg skikkelig godt i mot, på lik linje som resten av de som jobbet der. Jeg som neglebiter har seriøst ikke negler på hendene, så det var virkelig en syk forandring. Jeg ble så fornøyd, og gleder meg til neste gang jeg skal innom - som er om 3-4 uker. Jeg viste et bilde av det jeg hadde sett for meg, og personlig så syns jeg mitt resultat ble enda bedre. Jeg fikk de flotteste sommerneglene, med masse masse glitter. Hvem liker vel ikke litt glitter? 

Her kan dere se et bilde av hvordan neglene mine så ut, og hvordan de til slutt ble. Hva syns du? Ble det ikke flott?

Du kan følge Glossy Island på instagram HER, og facebook HER

 


Sponset innlegg

Jeg er nå utrolig klar for sommeren, og vi vil vel alle føle oss vel når den tid kommer. Det skal ikke så store forandringene til for at det skal være mulig. Jeg sitter nå på Amanda Storsenter, hvor jeg har inngått et samarbeid med Glossy Island Nailbar. 

Jeg skal nå få lagt nydelige negler til sommeren, noe jeg tror blir utrolig bra. Jeg skal få lagt ut bilde av resultatet når det er ferdig. Mine negler idag ser ikke ut, jeg biter som bare pokker - og den eneste måten jeg noen gang kan få fine lange negler på er å støpe nye utpå mine. 

Jeg har ikke time før kl 12, så jeg har slått i hjel en liten time med å finne meg kjole og drikke mocca, deilig. Etterpå skal jeg hjem å feire minsten, denne helgen sammen med min familie. Heldigvis har vi været med oss, slik at vi kan være ute å kose oss på terrassen. God helg alle sammen, dere er gode!  

Følg meg gjerne på Instagram for de første bildene, de blir ofte lagt ut der før på bloggen - Malin.vedaa


Sponset innlegg

Nå når jeg er gravid kan jeg ikke skryte på meg at jeg føler meg så fantastisk bra. Jeg er sliten og kroppen mangler energi. Det er derfor viktig å av og til kunne gjøre noe kun for sin egen del. Når man har barn og i tillegg går gravid tar man seg gjerne ikke tid til å stelle seg, da man rett og slett ikke orker. Jeg er stuptrøtt om dagene, og den tiden jeg har når Liam sover - bruker jeg til å slappe av eller sove selv. 

Jeg har derfor vært hos frisøren idag, hos Z Hårdesign. Jeg var så fornøyd sist jeg var der, og fikk virkelig den fargen jeg hadde drømt om lenge. Jeg har slitt med veldig varme toner i håret, som har kommet tilbake så kjapt jeg har vasket håret en gang, men det skjedde ikke sist gang. De klarte virkelig å knekke de varme tonene i håret mitt sist. Jeg skal derfor tilbake idag for å farge etterveksten og korrigere litt på håret. Det er veldig viktig å ta seg tid til slike ting, da det ikke skal mer til for å føle seg "vel". Jeg tror gravide og mødre lar seg "forfalle" litt for fort, noe jeg syns vi skal bli flinkere til å ikke gjøre. Vi fortjener litt glam i hverdagen, og jeg syns så absolutt det er verdt å bruke penger på i blant.

Jeg fikk også med meg en helt fantastisk hårkur sist jeg var hos frisøren, og den har virkelig gjort noe med håret mitt. Jeg har ikke kunne greid gjennom håret mitt før (etter vask), og for første gang er det faktisk mulig. Håret blir silkemykt, og utrolig lett å jobbe med. Jeg har virkelig merket forskjell på håret mitt etter å ha brukt denne noen måneder nå.  Den har jeg derfor kjøpt igjen - den er virkelig et must have. Jeg kan heller i skryte på meg at håret mitt har vært så bra etter graviditeten med Liam, men håret har virkelig blitt mye bedre nå! 

Sommeklar som jeg er kjøpte jeg også med meg en selvbruningskrem, denne har jeg nå smurt på hele kroppen - og gleder meg til å vise dere resultatet. Jeg er spent på hvordan det blir, da jeg aldri har vært noen verdensmester på slike ting. Jeg føler meg uansett ganske mye bedre om jeg har litt farge på kroppen, spesielt på denne årstiden. Siden jeg er gravid ønsker jeg ikke å ligge i solariumet hver dag, det er derfor helt genialt å kunne benytte seg av noe slikt! 

 


INSTAGRAM Z HÅRDESIGN : HER

BESTILLE TIME? : HER

 

 

 

 


SPONSET INNLEGG

Jeg fikk med meg en hårkur og et serum fra Z Hårdesign i går. Jeg har aldri vært spesielt flink med å kure håret mitt, men tenkte at jeg nå skal gi det en sjans å faktisk prøve. Håret mitt føles alltid ut som tyggis når jeg kommer ut av dusjen, og jeg kan faktisk ikke børste gjennom det. Jeg må la det lufttørke for så å gre opp hår for hår - slitsomt. 

Jeg prøvde kuren jeg fikk med meg idag, den er fra Joico. Jeg kjente allerede i dusjen at håret mitt føltes utrolig glatt. Jeg kunne dra fingrene mine gjennom håret, og det har jeg ikke fått til før. Jeg lot den virke i 4-5 minutter før jeg spylte den ut. Da jeg kom ut av dusjen kunne jeg greie håret mitt, uten problemer. Jeg vet at kurer hjelper, men jeg trodde overhode ikke jeg skulle merke det etter første dusj. Jeg sitter nå her med halvtørket hår som er silkemykt og glatt. Virkelig det produktet jeg er mest fornøyd med til nå.

Den er heller ikke noe dyr, og du får kjøpt den hos Z hårdesign til kun kr 315,-. Serumet jeg bruker i tuppene mine er i samme serie og koster kr 309,- 

LUSTER LOCK 140ml

-Pleier og gjennoppbygger håret

-Gir lengre holdbarhet på fargen

-Fantastisk glans og kambarhet

-For fargebehandlet, lysfarget eller bleket hår

-Inneholder arganolje og afrikansk mankettiolje

- 50% proteiner & 50% fuktighet

SPLIT END MENDER 100ml

-Reparerer porøse og delte hårspisser

-Styrker, beskytter og tilfører fuktighet

-Lett konsistens og vektløs i håret

-Håret føles pleiet og friskt hele dagen

-Påføres i håndkletørt hår før stylingMinner også om at nye kunder ved Z Hårdesign får 20% på all klipp og fargebehandling ved å oppgi navnet mitt " Malin "

Får du ikke tak i produktene der du bor? Ta kontakt med meg i kommentarfeltet eller på mail malinvedaa94@gmail.com, så kan jeg hjelpe dere derfra!


Sponset innlegg

Ønsker du litt velvære? Vi ønsker å gi dere lesere 20% på en valgfri farge/klippe behandling ut mars! Dette tilbudet gjelder nye kunder til Z Hårdesign! Oppgi navnet mitt (Malin) ved betaling 

Følg med på Facebook siden deres for mye hårinspirasjon, tips, konkurranser og kampanjer!

Jeg var idag hos Z Hårdesign å freshet håret mitt. Det er to flotte og utrolig dyktige damer som jobber der, Renate og Hanne. Jeg har ved flere anledninger gått der for å fikse håret mitt, og kommer alltid ut superfornøyd. Hanne kommer fra Stavanger, og holder nå på med å jobbe seg opp en kundekrets her i Haugesund - hun er virkelig til å anbefale, det samme er Renate!

De har en lekker salong, hvor de har en egen brudesone og studentrabatt året rundt. Salongen er like mye for menn og barn som for damer. Har du ikke vært der før? Da er det virkelig på tide. Salongen holder til i Sørhauggata 129.

Her er før og etterbilde av meg idag :Gjerne følg Z Hårdesign på sosiale medier :

Instagram -> HER

Facebook -> HER

Bestill gjerne en time på www.ledigtime.no

Tlf : 52705200


hits