Liam er alltid en liten tøffing, og jeg elsker å kle han opp. Jeg er veldig opptatt av at han ser stelt ut til enhver tid, mest for hans egen del. Vi vel alle hvordan det er å være skitten og fæl, og vi trenger virkelig ikke å gjøre det med vilje. 

I og med at han spiser helt selv for tiden, så ender det stort sett opp med et bad hver dag. Rene klær skal på og vaskemaskinen går rundt hver dag. Det er travelt, men jeg syns det er viktig å alltid ha nye klær klare. 

Her har han på seg en reflex ullbody, de er laget av bambus, og stoffer er bare så godt. Helt tynt. Selebuksen hans er fra Zara Kids, de har så mye fint til de små. Og vi får stadig nye pakker derfra!  

 


Jeg kan vel ærlig innrømme at det som ble med hjem i kofferten var til mine to søte små. Jeg fikk med meg noen få ting til meg selv, og noen få til Martin.

Barna er de kjekkeste å handle til, og de fikk så mye fint. Vi derimot fikk noen få plagg hver. Jeg tror ikke noen av klærna jeg kjøpte til meg selv passer her og nå, men selvfølgelig etter endt graviditet. Jeg kjøpte noen typiske sommerklær, så håper kroppen kommer seg kjapt slik at jeg får brukt det litt i sommer!

jeg kjøpte selvfølgelig mer enn dette, men sola forsvant i det jeg tok bilder. Kvaliteten ble derfor skikkelig dårlig. Jeg tenker derfor at jeg heller legger ut outfit bilder når den tid kommer, når klærna faktisk passer. Kjekkere med slike innlegg også. Nå er jeg så trøtt og sliten etter i natt at jeg ikke orker å ta bilder av meg selv med klærna på.


Da bærer det avgårde til Edda Kino. Vi skal som sagt se Skjønnheten og Udyret. Jeg har ikke all verdens med klær for tiden, men denne genseren fra Acne Studios er gull verdt. Den er laget av ren ull, og passer de fleste former og fasonger. Magen min tar mye plass for tiden, og denne har plenty med stretch. 

Håret er farget hos Z Hårdesign, husk at du får 20% på alle farge og klippbehandlinger ut mars, ved bruk av navnet mitt "MALIN". 

Instagram : HER // Malin.vedaa

Snapchat : Malinvedaa

 


hits