Som de aller fleste har fått med seg, så åpner vi nettbutikk for baby og barn snart. Vi har lagt ut varer som kan forhånsbestilles, og det tar helt av. Det er over all forventning. Jeg trodde virkelig ikke at produktene skulle bli så populære så kjapt. Navnet vi går under er "SWEET DIAMOND", og det er det vi kaller oss på både instagram og facebook. På sidene finner du også noen godsaker til deg selv, så vær rask!! 

I tillegg leter vi etter den/de perfekte ambassadørene til vår side, så søk gjerne på instagram!

Instagram - > HER @sweetdiamond.no

Facebook -> HER 


Hei alle sammen! 

Den siste tiden har vi vært travelt opptatte her hjemme. Det er mye som skjer, og mye jeg har villet fortelle dere en god stund nå. Martin og jeg har hatt noen baller i luften, eller egentlig meg - men han er med på det å støtter meg 100%. Som alle vet er jeg i overkant interessert i barnemote, interiør og alt som følger med de søte små. 

Jeg har opprettet firma, og er veldig spent på hvordan nettbutikken min kommer til å bli seende ut. Det er en fantastisk flink dame som skreddersyr den for meg, og jeg gleder meg virkelig til å se hvordan det blir. Vi skal selge barneklær, i ulike merker såklart. I tillegg skal vi ha diverse barneutstyr. Jeg tror det kommer til å bli så utrolig bra, og jeg gleder meg i hjel til å vise dere. Jeg håper selvfølgelig alle tar seg en tur innom når den åpner. Vi er litt usikre på dato enda, da nettdesignet tar 6-8 uker. Men i høst/vintermånedene. Det blir hvertfall i løpet av 2017. 

Nettbutikken og firmaet går under navnet SWEET DIAMOND. Vi er kjempefornøyde med navnet, og vi håper vi kan ha mange fornøyde kunder fremover. Per dags dato vil vi kun være en nettbutikk, og ikke en fysisk butikk. Men tiden vil vise om dette på sikt kan gjøres om til noe annet også. Vi gleder oss til lansering, og du kan snart følge oss på instagram og facebook. Jeg kommer tilbake med mer informasjon!  

 

 

 


hits