hitsDen siste tiden har jeg vært veldig fraværende her på bloggen. Jeg har fått en del meldinger om jeg kan begynne å blogge igjen. Det er ikke det at jeg har sluttet å blogge, men det har skjedd så utrolig mye den siste tiden - og alt i alt så har de tingene vært veldig mye viktigere enn bloggen min. Jeg har virkelig nedprioritert den, men det er flere grunner til det enn det som kan nevnes her på bloggen. 

De som har fulgt meg på sosiale medier har nok fått med seg de kjekke tingene som har skjedd siden sist. Vi har for eksempel flyttet, hatt dåp for Mileah og jeg har fått lov til å være med på min første fødsel. Jeg ble tante den 08. november, og det var stor stas å få være med på fødselen til søsteren min. 

Vi har også brukt mye tid på flytting, og vi er kjempefornøyde med å endelig ha kommet i orden. Det er selvfølgelig alltid noe som ikke er 100%, men sålangt er dette helt ok. Vi har kommet oss inn, og det er det viktigste. Vi trives kjempegodt, og huset er midt i blinken for familien vår. 

Jeg kommer den neste tiden til å oppdatere dere litt på hva som skjer og hva som har skjedd. Det er så utrolig mye, og veldig mye spennende.