De siste dagene har vi hatt så mye på skjemaet. Og viktige ting har vært i fokus. 

Den lille gutten min, som ikke lengre er så liten har blitt barnehagegutt. Mammahjertet sprekker av stolthet, og jeg kan ikke sette ord på hvor fantastisk flink jeg syns han er. Han har de siste dagene vært på tilvenning, noe som hittil har gått utrolig bra. Han har vært der noen få timer til dagen, og økt opp. Han er der nå, i skrivende stund. Men han er snart ferdig for dagen. Vi skal hente han når han har våknet. 

Jeg kan faktisk ikke forstå at han har blitt en så flott og selvstendig gutt på bare 19 måneder. Han er flink til å leke og være barn, men samtidig veldig flink til å hjelpe oss her hjemme med å rydde, støvsuge og vaske. 

Som sagt er jeg veldig stolt, og jeg kunne aldri tenkt meg en annen sønn enn akkuratt han!


Hallo alle sammen! 

Nå for tiden går alt veldig bra. Nettbutikken min som enda ikke er åpnet går som bare det. Jeg har så mange forhåndsbestillinger på så mange flotte plagg, og jeg blir helt ydmyk av å se at folk vil handle hos meg - og at de har tro på meg. 

MEN dette innlegget handler ikke om nettbutikken min. Det handler om min fantastiske lille frøken som endelig har fått navnet sitt godkjent, på fjerde forsøk. At de skulle gjøre seg så vanskelige, for så å godkjenne forstår jeg ikke. Men det viktigste er at det til syvende og sist ble godkjent. Det fikk de tusen kiloene av skuldrene mine, og vi kan nå endelig begynne å registrere henne rundt om. 

Vi skal ha dåp for henne, i tillegg til at vi trenger pass til vi skal reise. Så det var bra at navnet ble godkjent nå, for jeg hadde virkelig begynte å stresse litt med "hvis ikke". Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort om det ble avslått. For jeg har ikke et annet navn til henne, det er jo bare Mileah som er navnet hennes. Jeg kunne ikke nå, etter så mange uker forandret navnet hennes. Det hadde for meg blitt helt feil. 

 
hits