Som de aller fleste har fått med seg, så åpner vi nettbutikk for baby og barn snart. Vi har lagt ut varer som kan forhånsbestilles, og det tar helt av. Det er over all forventning. Jeg trodde virkelig ikke at produktene skulle bli så populære så kjapt. Navnet vi går under er "SWEET DIAMOND", og det er det vi kaller oss på både instagram og facebook. På sidene finner du også noen godsaker til deg selv, så vær rask!! 

I tillegg leter vi etter den/de perfekte ambassadørene til vår side, så søk gjerne på instagram!

Instagram - > HER @sweetdiamond.no

Facebook -> HER 


Det tok nøyaktig 1 dag før jeg kjente at valget jeg tok med å trekke meg ut av snapchatbrukeren mamma.fruene var feil. Det er nå 12 dager siden, og jeg har nå valgt å bli med igjen. Savnet etter den flotte gjengen på mamma.fruene ble stort! Jeg kommer ikke til å stå fast før midten av august, da Liam var grunnen til at jeg trakk meg ut i førsteomgang. Han begynner da i barnehagen, så hva jeg bruker tiden min på på dagen vil ikke påvirke han på noen måte. Mileah sover store deler av dagen, så dette skal bli bra. Jeg skal foresten ha snappen for fineste Charlotte på søndag, snakkes da! gleder meg til å snakke med gamle men også nye følgere! 


Hei alle sammen! 

Den siste tiden har vi vært travelt opptatte her hjemme. Det er mye som skjer, og mye jeg har villet fortelle dere en god stund nå. Martin og jeg har hatt noen baller i luften, eller egentlig meg - men han er med på det å støtter meg 100%. Som alle vet er jeg i overkant interessert i barnemote, interiør og alt som følger med de søte små. 

Jeg har opprettet firma, og er veldig spent på hvordan nettbutikken min kommer til å bli seende ut. Det er en fantastisk flink dame som skreddersyr den for meg, og jeg gleder meg virkelig til å se hvordan det blir. Vi skal selge barneklær, i ulike merker såklart. I tillegg skal vi ha diverse barneutstyr. Jeg tror det kommer til å bli så utrolig bra, og jeg gleder meg i hjel til å vise dere. Jeg håper selvfølgelig alle tar seg en tur innom når den åpner. Vi er litt usikre på dato enda, da nettdesignet tar 6-8 uker. Men i høst/vintermånedene. Det blir hvertfall i løpet av 2017. 

Nettbutikken og firmaet går under navnet SWEET DIAMOND. Vi er kjempefornøyde med navnet, og vi håper vi kan ha mange fornøyde kunder fremover. Per dags dato vil vi kun være en nettbutikk, og ikke en fysisk butikk. Men tiden vil vise om dette på sikt kan gjøres om til noe annet også. Vi gleder oss til lansering, og du kan snart følge oss på instagram og facebook. Jeg kommer tilbake med mer informasjon!  

 

 

 


Nå er jeg så utrolig lei og en smule irritert. Det systemet de kjører her i landet er etter min mening helt bak mål. 

Datteren vår har som dere vet fått navnet "Mileah". Og jeg er nå på søknad nr 3. De andre har blitt avslått, og navnet sitt skulle hun tydeligvis ikke få lov til å ha. Vi kommer til å søke til de gir etter, men det er så mye unødvendig tid som legges ned i en så simpel sak. 

I og med at andre her i landet har samme navnet, så forstår jeg ikke hvorfor de avslår vårt. Helt greit at det er ganske få, men få er noen, og det gjør ingenting om det kommer en liten jente til på den listen. 

Nå må denne verden slutte å være så forbanna firkantet!  


Hei!

Nå for tiden er jeg travelt opptatt her hjemme, det er så mye som skjer nå. Og jeg har tusen baller i luften. 

Jeg er i gang med et superspennende prosjekt, og jeg gleder meg virkelig til å kunne fortelle dere hva det går i. Men før den tid må alle brikkene på plass.

Jeg er forresten på jakt etter noen som lager klær, håndarbeid. Er dette noe du holder på med, ta gjerne kontakt på Malinvedaa94@gmail.com. Jeg vil så fortelle deg hva dette går ut på, og hva jeg vil med akkuratt deg!  

 

 

 


Hei fine dere!

Dagen i går var bare helt nydelig, og jeg håper denne blir like flott. I går var vi ute på terrassen sammen med ungene hele dagen. Vi badet, blåste såpebobler, spiste god mat å koste oss skikkelig. I kveldingen etter barna var lagt, satt Martin og jeg ute med tidenes fruktfat og spilte kort. Det er så koselig, synd det er så få dager med fint vær.Jeg fikk forresten en pakke i posten i går. Den var merket fra Kina, og var selvfølgelig bestilt på EBay. Jeg bestilte meg et iPhone 7 plus cover for en stund tilbake, noe jeg sårt trengte. Men kvaliteten er ofte litt halvveis når man bestiller derfra, men denne var helt super. Jeg er dødsfornøyd. Jeg elsker marmor, så denne passet meg midt i blinken, og telefonen min fikk plutselig et nytt look. 


Jeg har fått en del spørsmål inn på bloggen den siste tiden som jeg tenkte jeg skulle svare på. Jeg pleier egentlig ikke å svare på kommentarene når det er spørsmål, da ofte flere lurer på det samme. Da er det heller bedre å ta det i et felles innlegg.
1. Hvor lenge har du og Martin vært sammen?

- Martin og jeg har faktisk ikke vært sammen så lenge. Men vi ble sammen 10.mai 2015, så det er litt over 2 år.

2. Kunne du tenkt deg flere barn?

- Absolutt! Men vi skal også oppdra barna, og vi må først finne ut hvordan det er med to, før vi eventuelt vurderer en tredje.

3. Hvordan er sexlivet etter fødselen? Er det vondt? Jeg fødte min sønn for 6 uker siden, og ble fortalt at vi kunne ha sex igjen nå. Hvordan var det for deg? 

- Jeg er vel ikke rette personen å spør om dette, da jeg aldri har født vaginalt. Så her må du nok spørre noen andre. 

4. Hvor er du om 5 år?

- Om 5 år er jeg gift med drømmemannen, jeg har 2 fantastiske barn (mulig 3), vi har bygget drømmehuset og lever godt!

5. Hva tenker du om Clickbait? 

- Haha. Som blogger er jeg kanskje ikke rette personen å spør. Da det gjerne er litt av "oppgaven" å trigge folk til å klikke inn på innlegget. Men jeg har aldri overskrifter som ikke stemmer i forhold til selve innlegget. Men man skal skape overskrifter som engasjerer folk. Men jeg forstår at folk gjerne blir "skuffet" om innlegget ikke står til forventningene. Det syns jo jeg også om jeg klikker meg inn på en blogg hvor jeg forventer noe helt annet enn det som møter meg. 

6. Hvor mange tattoveringer har du?

- 7, noe jeg aldri skulle hatt. Så vær så snill, tenk deg om om du vurderer å få deg en :p

7. Hvor vondt var det med rier?

- Det var helt forferdelig. Jeg klarer ikke en gang å forklare smerten under en aktiv fødsel. Jeg trodde et lite sekund at jeg skulle dø, samtidig som jeg hadde veldig lyst til å hoppe ut av vinduet da riene stod på.

8. Hvor kjøper du klærna til barna?

- De kjøper jeg litt over alt faktisk. Men jeg er veldig glad i Claire Kids, Zara Kids og Newbie serien hos K. Men vanlige plagg som bodyer osv, typiske hverdagsklær kjøper jeg hos HM, Cubus osv. Det er de klærna jeg ikke bryr meg om det kommer flekker på, som jeg kaster etter hvert. 

9. Hvordan klarer du å holde Liam så ren alltid? Og hvorfor er du så redd for at han skal bli skitten?

- Jeg er allergisk mot flekker og skit. Og jeg ser for meg at dette spørsmålet er fra noen som har sett hvor nøye jeg er med vasken og at jeg er livredd for at han skal skitne seg til. Det hender jo selvfølgelig. Men jeg prøver å unngå det så mye som mulig. Jeg syns heller ikke at det er greit å la et barn gå rundt med snørr og annet gørr i fjeset. det tar en forelder max 5 sekunder å vaske barnet rundt munnen etter han/hun har spist, så det syns jeg så absolutt en skal kunne gjøre. Jeg bytter også alltid klær om barna mine har grist seg til, dette fordi at jeg selv ikke hadde ønsket å gå rundt skitten. 

10. Hvordan kan du velge bort amming, da det er det beste for barnet ditt? Ønsker du ikke det beste for barnet ditt?

- Hvordan kan du uttale deg om hva som er best for mitt barn? Amming er ikke i alle tilfeller best. Det skal også fungere optimalt, noe det faktisk ikke hadde gjort her hos oss. Heldigvis fins det så flotte alternativ som morsmelkerstatning idag, og babyen her i hus raser opp i vekt - noe som er det viktigste av alt. Så vi er kjempefornøyd. I tillegg til det får hun alt hun trenger av kosttilskudd i flaskene sine, så her er hun ikke i mangel på noe! 

 

Gjerne still oss flere spørsmål til neste uke!

 

 


Endelig klarte Martin og jeg å bli forlovet. Vi har bare vært sammen 2,5 år, men med to unger i tillegg syns jeg virkelig dette var nødvendig og på tide. 

Vi har såvidt begynt å snakke om bryllupet, hvor det skal være og når. Jeg har aldri ønsket meg et tradisjonelt kirkebryllup, men et strandbryllup. Det blir derfor til at vi reiser til syden, og gifter oss der. Vi er litt usikre på hvor enda, men bryllupet blir hvertfall i 2020. Dette på grunn av at vi ønsker at barna skal være litt større å kunne forstå litt. I tillegg til at vi skal ha fotograf med oss, så er det litt kjekt at de kan bli med på bildene. Nå ligger jo bare Mileah der, og Liam har alt annet enn tid til slikt. Han er for opptatt med andre ting. 

Vi gleder oss hvertfall utrolig mye, og vi ser virkelig fram til å være gift på papiret! 


Hei alle sammen! 

Jeg har de siste to døgnene blitt spammet med meldinger fra alle kanter, det samme har Martin. Og jeg tror alle er veldig nysgjerrige på hva hemmeligheten jeg snakket om er. Og flere har faktisk gjettet riktig, men det var veldig viktig for oss at familien fikk vite det først. Vi ønsket selvølgelig ikke at de skulle finne det ut via sosiale medier, eller bloggen min. Derfor ble det holdt skjult en liten stund. 

Den 08.07.2017 tok Martin meg med på spa, og det var så koselig. Denne dagen var veldig spesiell, dette på grunn av at Liam ble 18 måneder, 1,5 år. Og termindatoen til Mileah var her, nå nærmet hun seg allerede 1 måned - tenk det! 

Jeg syns det var utrolig kjekt å kunne tilbringe litt tid sammen med Martin, alene. Mellom alle bleieskift og alt annet som kommer med når man er en forelder - så er det godt å kunne pleie kjærligheten i ny og ne. Det er noe vi alle burde gjøre! 

Vi var på Albatross Spa, og der er det så utrolig fint. Der fikk vi virkelig slappet godt av, og ladet batteriene til vi kom hjem igjen, hvertfall litt. 

Martin og jeg har lenge tullet litt med at vi må gifte oss, og at det har sine fordeler med tanke på barna. Vi er også veldig sikre på hverandre, og ønsker å dele livet sammen. Vi elsker hverandre, og vi kunne ikke sett for oss et liv uten den andre. Vi har valgt å få to barn sammen, samtidig som vi har kjøpt oss hus og bil sammen. Dette har vi selvfølgelig ikke gjort uten grunn, det er av den enkle grunn at vi ønsket oss dette som et par. Og vi har aldri angret på valgene vi har tatt. 

Vi har nå blitt en nydelig familie på fire stykker, som for meg betyr alt i verden. Nå manglet bare den siste delen i livet, og det er å gifte seg. Jeg var derfor så utrolig heldig å ha en kjæreste som ville forlove seg med meg. Med de fineste ordene og setningene, ønsket han å gjøre dette til en virkelighet. Og vi skal gifte oss, selvfølgelig skal vi det. Han ville forlove seg med meg, og jeg sa ja. Jeg har aldri vært lykkeligere. Nå har vi enda en ting å se fram til. Og vi har bestemt oss for at vi ikke skal vente så utrolig lenge før det skjer.

Jeg fikk verdens fineste ring, og jeg er så stolt av å kunne kalle oss forlovet. Jeg er virkelig heldig som har en så flott mann, to helt fantastiske barn og et evig godt liv - som vi har bygget opp sammen. 

Nå kan vi begynne å planlegge drømmebryllupet, og det skal bli så gøy! Ringen skal dere selvfølgelig få se når jeg har fått den. Det er nemlig bestilt en ny, slik at jeg kan få den tilbasset min fing. De de hadde inne i butikken var alt for store. Så jeg gleder meg veldig til å få den! 

 


Til alle foreldre som fremdeles har flaskebabyer eller større barn som drikker av kopp. Her er mine favoritter! 

Ved å bruke rabattkoden "MALIN.VEDAA20" får du 20% på alle startpakker hos www.herobility.com  Ved å bruke rabattkoden "MALINVEDAA20" får du 20% på hele sortimentet til www.twistshake.com 

 


Kjente jeg ble sint og en smule frustrert da jeg plutselig logget meg inn på altinn idag. Det første jeg fikk slengt midt i fleisen var "NAVN IKKE GODKJENT". 

Dette systemet er virkelig så innviklet, og så sykt A4. Jeg har selvfølgelig sendt inn klage på det, men da andre har samme navn så forstår jeg ikke hvorfor vi ikke skulle fått det godkjent. Hvor god grunn må vi egentlig ha for å få det navnet vi vil? Er ikke det at vi liker navnet godt nok?  


Jeg fikk et spørsmål for en liten stund tilbake, om jeg kunne skrive et innlegg om morsmelkerstatning, fordeler og ulemper. Og det tenkte jeg selvfølgelig at jeg kunne. 

Jeg hadde jo bestemt meg på forhånd at jeg ikke ønsket å amme barnet mitt. Noe det selvfølgelig er delte meninger om, men de meningene er jeg ikke ute etter å høre nå. Vi har brukt morsmelkerstatning fra hun var 10 dager gammel, før det pumpet jeg meg å gav på flaske. 

Jeg personlig syns morsmelkerstatning og flaske er utrolig praktisk, men det har også sine bakdeler. Mileah legger utrolig godt på seg, såpass bra at helsestasjonen sa at hun ikke kunne gå så mye opp i vekt på så kort tid. Alle kan gi henne mat, og hun er ikke avhengig av meg til en hver tid. Noe som for min del føles utrolig godt. Pappaen i huset får ta stor del i matingen, samtidig som besteforeldre og andre får prøve seg om de vil. 

Enda en fordel som for meg betyr veldig mye er maten. Jeg syns det er et ork å måtte passe på hva jeg spiser og ikke. Og siden babyer har en mage som ikke tåler hva som helst så lå man jo passe på. Og jeg er alt for glad i løk og alt annet en baby ikke tåler. Så da syns jeg det er veldig ok med mme.

Det finnes også et stort minus med MME, og der er det at den aldri er ferdig temperert. Du er avhengig av varmt vann, en micro eller et vannbad. Jeg vet ikke, alt som kan få innholdet varmt hvertfall. Og det finnes ikke over alt, og i krisetilfeller ender man opp med å måtte gi barnet kald mat, noe som kan gi magevondt igjen. 

Det er også utrolig dyrt i lengden. Jeg har regnet ut at jeg bruker 2000kr i måneden på MME. Da jeg kjøper en de kun har på apoteket, grunnet at den er mildere for magen. Et prematurt barn har gjerne ikke tarmer som er helt utviklet, og vi tabbet oss litt ut der med Liam (da vi ikke visste bedre). Så vi kjøpte nan 1 til han. Men fant fort ut at han måtte ha Nan H.A 1. Så den har vi brukt fra starten denne gangen, og magen holder seg i sjakk til en hver tid. Så det er vi veldig fornøyd med. Ingen vil vel ha en baby med magevondt, da må man gjerne legge noen ekstra kroner i maten deres. 

Vi er veldig fornøyd med valget om å gi mme. Det er veldig greit på mange måter, men jeg forstår at folk også har noe i mot det. Men vi må alle akseptere andres valg, slik er det bare! 


Hei alle sammen!

Jeg får stadig kommenterer her på bloggen, om hvorfor jeg ikke blogger hver dag, hvorfor jeg ikke blogger like mye som før og at jeg er nødt for å blogge mer. Det er selvfølgelig hyggelig, for det betyr jo bare at dere liker innleggene mine og ønsker mer. 

Jeg er blitt tobarnsmamma, og det i seg selv krever mye. Babyen i hus skal ha mat ganske ofte, og Liam skal ha full oppmerksomhet utenom det. Han begynner i barnehagen i august, og det vil da bli lettere å sette seg ned noen minutt å skrive ned noen setninger. 

Jeg klarer ikke å sitte å skrive hele dagen når Liam forstår så mye som han gjør. Jeg ønsker å bruke tiden min sammen med han og familien min, og det er noe alle forstår. Det er ferietider, Martin har fri - og det er faktisk ganske viktig for oss. Vi bruker tiden på hverandre og ikke evigheter forran skjermen. 

Det vil bli bedre, og det lover jeg. Jeg ønsker også at dere sender inn tips til hva dere vil jeg skal blogge om. Det er også veldig kjekt for meg at temaene dere ønsker jeg skal blogge om kommer opp, og ikke bare deler fra min hverdag.  

 


Martin og jeg deler en hemmelighet, en hemmelighet ingen andre vet om. Det er så gøy, men samtidig veldig spennende. Den skal snart avsløres, og hvem kommer til å si hva(?)

Vi har ingen planer om å avsløre den idag, heller ikke i morgen. Men når vi er klare for det. Vi sier ingenting om hvor bra eller dårlig denne hemmeligheten er. Men det er alltid kult å la folk få gruble litt. Det å pirre nysgjerrigheten til folk er noe vi alle liker. Vi har holdt tett en liten stund nå, så vi klarer en liten stund til. 

Hva enn det kan være, så er det Martin og jeg som har gjort dette sammen - for vår egen og vår families del.  


God mandag alle fine mennesker!

Nå trer vi inn i den siste ferieuka til Martin denne sommeren, resten får han ta i november. Denne uka skal derfor nytes maximalt. Vi har ikke så mange planer, men håper på at været kan være med oss slik at vi kan være litt ute med barna våre.  

I dag og i morgen er jeg å finne på Snapchatkontoen til mamma.fruene. Følg oss gjerne der, og vår hverdag. Det er så hyggelig. Det er allerede flere hundre som følger oss, og vi elsker å dele vårt liv med dere, livet bak fasaden vel og merke. Det er også 6 andre mammaer med meg, så du vil få se en variert hverdag hos oss alle. Vi er alle veldig ulike, og det er det som er så unikt med kontoen vår. -> MAMMA.FRUENE 
 

 


Jeg skulle inn på Altinn sine sider her om dagen for å registrere navnet til vår nydelige datter, Mileah. Det trodde jeg skulle være verdens enkleste sak, noe det ikke var. 

Jeg husker at det ikke var noe problem da vi registrerte Liam sitt navn i basen, og at det bare var til å klikke send og signer - så var alt i orden. Denne gangen var det overhode ikke så lett. 

Navnet Mileah måtte sendes inn, og godkjennes av flere. Og det var ikke sikkert at det ble godkjent da det var så sjeldent. På toppen av det hele måtte jeg ha en begrunnelse for hvorfor vi valgte nettopp det navnet. Jeg håper på at navnet blir godkjent, da hun allerede har fått det navnet. Blir det ikke det, må vi selvfølgelig ta en telefon til de. Jeg trodde ikke det skulle bli noe problem å få registrert det navnet, men da så få heter det, så må vi tydeligvis ha en veldig god grunn for å få kalle henne det, noe vi ikke har. 

Vi elsker navnet, men har ingen "grunn" for å kalle henne det. Vi har bare valgt det ut i fra at vi liker det, ikke fordi at vi har besteforeldre eller andre som heter det. Så jeg håper for vår del at det ikke er en "lost case".  


Tidligere i uka var vi på Sørlandet, og selvfølgelig i Kristiansand. Det er desidert den fineste byen jeg vet om, og jeg bare elsker den. 

Det var strålende sol og temperaturen var kjempeflott. Vi kjørte vel fra Haugesund i 09 tiden, og ankom Kristiansand på kvelden. Etter mange timer i bil, bestemte vi oss for å dra inn til sentrum som var 10 minutter unna hotellet. Det var for at Liam skulle få lufte seg litt, og ikke legge seg med en gang. Jeg har aldri sett han så fornøyd noen gang, han storkoste seg. Og det var så utrolig kjekt å se. Han sprang rundt i selebuksen sin vinket til hver og en mann, og lekte til langt på kveld. Vi var vel ikke tilbake på hotellet før kl 22 eller noe. 

Dagen etter dro vi til dyreparken. Det hadde vi sett fram til. Men vi merket at Liam fremdeles er litt liten, da han ikke ser dyrene som er på avstand. Men vi hadde det allikevel veldig koselig. Liam sov store deler av turen i dyreparken, da han ikke fikk sove om natten. 

Det tar virkelig på å ha to små barn på samme rom, da den ene våkner hver 2 time for å få mat. Hun er dessverre for liten til å kunne være stille. Så mens hun skriker etter mat, så er det en selvfølge at han også våkner. Gutten som sover til 11-12 hver dag, stod plutselig opp kl 06. Vi bestemte oss derfor å reise hjem kl 23 den dagen vi hadde vært i dyreparken, altså dagen etter vi kom. 

Liam sov nesten hele veien hjem, og det var så deilig. Så vi er veldig glade for at vi valgte å reise hjem på natta.

Selv om turen ble kortere enn planlagt, hadde vi det utrolig koselig. Vi syns bare det ble for dumt å la Liam våkne så mye, da han ble utrolig sliten av det. Vi bestemte oss derfor for å fortsette ferien hjemme, og heller vente til sydenturen i november. Da får de hvertfall hver sitt rom! 

 


På instagrammen min har jeg nå en giveaway i samarbeid med Vita Copenhagen. 

Jeg har fått gleden av å dele ut en Vita EOS lampe i str M. Det må være noen av de fineste lampene som finnes, jeg har selv 2 stykk i huset mitt - og er kjempefornøyd! 

Du kan også handle alle ordinære varer i butikken deres for en veldig grei pris. Oppgi rabattkoden "MALINVEDAA" og få 20%! 

Følg meg på Instagram for å delta i giveawayen - Malin.vedaa 


Da var det søndag igjen, og vi sitter inne. Vi har ikke gjort noe annet enn å slappet av i dag, da været ute ikke tillater noe annet. 

Det har vært så fint de siste dagene, men idag var regnet tilbake. Regn i seg selv er ikke noe problem, men når det blåser i tillegg, da er det lite kult å være ute. Vi med små barn er også avhengige av å være ute, for deres del. Liam blir så grinete om han ikke får lufte hodet sitt en dag, så det er veldig slitsomt. Heldigvis reiser vi neste uke, så vi får håpe på litt bedre vær på Sørlandet. 

Det har virkelig vært en dårlig sommer, jeg forstår ikke at det er mulig. Vi har nesten ikke hatt noen fine dager, og det gjør virkelig noe med energien. Jeg blir så trøtt av slike dager, og det blir bare til at man sitter inne - noe som igjen gjør en veldig trøtt. 

Vi har foresten snappen "mamma.fruene" idag, gjerne legg oss til der. Da kan du følge hverdagen vår her hjemme på denne regnfulle dagen! 


hits