På denne tiden i svangerskapet med Liam var jeg innlagt på Haukeland sykehus, på observasjonsposten. Bare det at jeg fremdeles sitter hjemme er en seier i seg selv, jeg er veldig fornøyd med akkuratt det. Jeg har virkelig begynt å få en god følelse på dette svangerskapet, og tenker at jeg mest sannsynlig klarer å komme til det punktet der det allikevel er greit at hun blir født. Altså ikke alt for prematur om det faktisk skulle blitt tilfellet.

Jeg føler meg ikke i kjempeform, men det er virkelig overkommelig. Jeg sliter veldig med bekkenet, og lurer nå på om jeg burde tatt meg en tur til en kiropraktor - da jeg har hørt at det skal hjelpe en god del. Jeg har også et utrolig svingende blodtrykk som ingen helt forstår seg på, hehe. Men det virker som om de har alt under kontroll, heldigvis. 

Jeg er kjempeklar for en fødsel, og jeg gleder meg veldig til å møte henne. Jeg kjenner på bevegelsene fra henne hver dag, og syns virkelig det er helt fantastisk at noe så perfekt vokser inni meg. Det er en veldig spesiell følelse, og jeg gleder meg til Martin kan kjenne det på samme måte. Han kan liksom ikke føle det på samme måte nå, selv om han gleder seg enormt. Det blir derfor veldig spesielt for han å møte henne når den tid kommer. 

♡ Hvor langt jeg er på vei

- Jeg er i uke 30+3 idag. Jeg har 69 dager igjen til termin. Tiden flyr!

♡ Termin 

- Terminen er fremdeles 08.juli

♡ Ultralyd

- Neste ultralyd er i uke 32, det er en vekstkontroll

♡ Kjønn

- Jente 

♡ Navnevalg

- Vi har bestemt oss for at hun skal hete Mileah Vedå-Søderlund, da har hun samme navn som Liam og det samme navnet jeg vil ha om vi en dag gifter oss. 

♡Aktivitet fra barnet

- Det er mer enn nok aktivitet, og det tar virkelig fra meg nattesøvnen. Jeg kjenner derfor at jeg er helt ferdig når jeg står opp kl 08:00. Før var ikke det noe problem..

♡ Plager

- Jeg sliter som sagt med bekkenet og ryggen, blodtrykket og hodepine. 

♡ Cravings

- Dette har jeg aldri hatt. Forrige svangerskap klarte jeg meg ikke uten helmelk, haha.

♡ Vektøkning 

- Jeg er nå 65 kg. Jeg begynte på 55 kg. Jeg passer heldigvis buksene mine enda, så jeg er veldig fornøyd. Kun magen som vokser.

♡ Innkjøp

- Jeg kjøpte inn en EOS fjærlampe her en dag, og gleder meg veldig til den dukker opp i posten. Den skal i følge posten være sendt, så den er her i løpet av uka. Dere skal få se den når den er hengt opp. De er bare så flotte! Jeg kjøpte også en nydelig rumper og en tynn ulldress fra Lillelam til henne på Claire Kids. 

 

 


Siden Liam var så uheldig å brakk lårbeinet sitt 2 dager før 1 års dagen sin i januar, ble alle selskapene avlyst. Vi var på sykehuset med han i 10 dager, og han var ikke i form til å kunne feire selskapet sitt når han kom hjem. Han hadde mye vondt, og han var såpass liten at han ikke forstod hva en bursdag var. Han vet ikke forskjell på datoer, så at vi heller feirer selskapet nå er helt greit. 

Vi skal ha et selskap idag, og et neste helg. Det blir så koselig, og Liam syns det er så kjekt med besøk. Vi skal derfor (ENDELIG) få brukt all pynten jeg kjøpte. Jeg brukte litt penger på det, og det er kjedelig om det bare blir lagt bort i en skuffe. Vi skal derfor ut å handle til helgen idag, alt fra kaker til mat. Det blir utrolig kjekt, og jeg gleder meg. Liam er så heldig som har så mange fine mennesker rundt seg. 

Liam fikk også så masse fint av barselvennene sine tidligere i uken, han er virkelig ikke vanskelig når det kommer til leker. Han er så heldig! Vi var i selskap hos en av kameratene hans, og det så virkelig ut som om de hadde det kjekt sammen. De er alle blitt så store!  

 

 


Jeg har fått en del spørsmål via snapchat om hvordan jeg lagde pikekyssene til 1 års dagen til Liam. Det er seriøst verdens enkleste oppskrift, og noe absolutt alle kan klare. 

Det eneste du trenger er 

2 eggehviter og 120g sukker 

Pisk så dette sammen med en kjøkkenmaskin til det blir en tykk og fast masse. 

Forvarm ovnen på 150 grader, sett den så ned til 100 grader når pikekyssene skal settes inn. 

Bruk en sprøyte til å lage pikekyssene med, disse kan du sette tett i tett på et brett da de ikke flyter utover. Jeg sprayet til slutt med gullglitter, da det blir gulltema her i huset. 1 års dagen hans skal feires idag, måneder etter den egentlige bursdagen hans. 


Idag var jeg så heldig å få inngå et nytt og spennende samarbeid. Jeg kan stolt si at vår lille familie er blitt ambassadør for Claire Kids. 

Denne butikken kjører de flotteste klærna, og jeg må si at jeg er veldig takknemlig over å ha fått denne muligheten. Liam og Mileah kommer til å bli så flotte i alle klærna derfra, og jeg gleder meg til å vise dere bilder av dem. Denne butikken har også nettbutikk, dette er jo spesielt kjekt for dere som ikke bor i Haugesund. Dere kan klikke dere inn på nettbutikken HER 

 

 

 


Jeg tenkte det var på tide med en instagram oppdatering. Jeg elsker virkelig den appen, og syns det er så mange inspirerende bilder der inne. Jeg tenkte derfor jeg kunne dele de siste bildene mine med dere!Gjerne følg meg HER


 


Da tenkte jeg det var på tide med en spørsmålsrunde igjen. Det er utrolig kjekt at dere sender inn spørsmål, og jeg syns det er viktig at dere spør om det dere lurer på. 

Gjerne legg ved mer enn 1 spørsmål om du først er i gang :-)  


Etter utallige mailer, søknader og lignende kan jeg endelig fortelle dere en skikkelig gladnyhet!

Vi hadde blitt enige om at Liam ikke skulle i barnehagen før i 2018 en gang, men etter å ha tenkt litt over det så er det best om han begynner allerede i år. Vi sendte inn søknad for seint, men etter å ha snakket med flere av barnehagene rundt om, klarte vi endelig å finne en barnehage som hadde plass til han fra 15.august. Liam begynner da i Kolnes Barnehage, noe jeg er utrolig fornøyd med. 

Det blir selvfølgelig litt tungt å måtte kjøre han til Kolnes, da det er helt feil plass i forhold til hvor vi bor, men men. Jeg skal være fornøyd med at jeg i det hele tatt fikk en plass til han. Jeg får derfor fokusert på Mileah, mens Liam leker med vennene sine i barnehagen. Han kommer til å ha utrolig godt av det, da han elsker å være ute å leke. Der er han også med mennesker som har mye tid til lek. Jeg kan ikke rette meg mot han til en hver tid da Mileah skal ha mat, sove osv. Han skal kun gå 2-3 dager i uken, da jeg vil ha han hjemme resten. Jeg trives veldig godt med å ha han hjemme, så han kommer kun til å være i barnehagen tirsdager og onsdager (da jeg i utgangspunktet jobber da) + fredager om det er nødvendig. 

Liam har behov for å se andre mennesker enn bare oss og nærmeste familie, det er grunnen til at han skal inn allerede nå. Jeg merker han blir lei av å se de samme fjesene hver dag, og alle barn har godt av andre barn og voksne. Han elsker jo å være med andre, men det er ikke så lett når alle vennene hans allerede er i barnehagen. Derfor har vi kommet fram til at dette er den beste løsningen for alle. 

 


Jeg har to ekstremt flotte gutter i livet mitt. To gutter jeg aldri i min villeste fantasi kunne tenkt meg å være uten. Jeg er omringet av en enorm kjærlighet fra dem begge, som gjør livet verdt å leve. 

Jeg ønsket meg en gutt da vi fikk Liam, og blått lag ligger nå på pallen. Denne gangen ønsket jeg meg en jente, noe jeg snart er på vei til å få. Vi vil derfor stå likt, alle sammen. Vi 4 vil bli en komplett familie, og vi vil ikke lengre føle at det "mangler" noe. Vi har bestemt oss for å stoppe etter de to, og jeg er rimelig fornøyd med at jeg har fått den muligheten til å bli mamma til to velskapte barn. Liam er den flotteste gutten jeg noen sinne har lagt øynene mine på, og jeg er veldig sikker på at jeg kommer til å tenke det samme om Mileah. Takket være den flotte pappaen deres, vil barna mine alltid være de flotteste. 

Martin er nydelig tvers gjennom, og jeg kunne aldri bedt om en bedre mann å tilbringe hverdagen min sammen med. Jeg er evig takknemlig for at jeg alltid han komme hjem til han, og at han alltid er der om det skulle være noe. De to guttene der, er for meg den største gaven jeg noen gang kunne fått!  


Sponset innlegg

Nå når jeg er gravid kan jeg ikke skryte på meg at jeg føler meg så fantastisk bra. Jeg er sliten og kroppen mangler energi. Det er derfor viktig å av og til kunne gjøre noe kun for sin egen del. Når man har barn og i tillegg går gravid tar man seg gjerne ikke tid til å stelle seg, da man rett og slett ikke orker. Jeg er stuptrøtt om dagene, og den tiden jeg har når Liam sover - bruker jeg til å slappe av eller sove selv. 

Jeg har derfor vært hos frisøren idag, hos Z Hårdesign. Jeg var så fornøyd sist jeg var der, og fikk virkelig den fargen jeg hadde drømt om lenge. Jeg har slitt med veldig varme toner i håret, som har kommet tilbake så kjapt jeg har vasket håret en gang, men det skjedde ikke sist gang. De klarte virkelig å knekke de varme tonene i håret mitt sist. Jeg skal derfor tilbake idag for å farge etterveksten og korrigere litt på håret. Det er veldig viktig å ta seg tid til slike ting, da det ikke skal mer til for å føle seg "vel". Jeg tror gravide og mødre lar seg "forfalle" litt for fort, noe jeg syns vi skal bli flinkere til å ikke gjøre. Vi fortjener litt glam i hverdagen, og jeg syns så absolutt det er verdt å bruke penger på i blant.

Jeg fikk også med meg en helt fantastisk hårkur sist jeg var hos frisøren, og den har virkelig gjort noe med håret mitt. Jeg har ikke kunne greid gjennom håret mitt før (etter vask), og for første gang er det faktisk mulig. Håret blir silkemykt, og utrolig lett å jobbe med. Jeg har virkelig merket forskjell på håret mitt etter å ha brukt denne noen måneder nå.  Den har jeg derfor kjøpt igjen - den er virkelig et must have. Jeg kan heller i skryte på meg at håret mitt har vært så bra etter graviditeten med Liam, men håret har virkelig blitt mye bedre nå! 

Sommeklar som jeg er kjøpte jeg også med meg en selvbruningskrem, denne har jeg nå smurt på hele kroppen - og gleder meg til å vise dere resultatet. Jeg er spent på hvordan det blir, da jeg aldri har vært noen verdensmester på slike ting. Jeg føler meg uansett ganske mye bedre om jeg har litt farge på kroppen, spesielt på denne årstiden. Siden jeg er gravid ønsker jeg ikke å ligge i solariumet hver dag, det er derfor helt genialt å kunne benytte seg av noe slikt! 

 


INSTAGRAM Z HÅRDESIGN : HER

BESTILLE TIME? : HER

 

 

 

 


Vi er nå 20 instagramprofiler som sammen har samlet opp en pott på 4000kr. Dette er da en loop, hvor du må følge de stegene som står på instagram - det er veldig enkelt - og vinnersjansen for å vinne er stor. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på instagramprofilen min " MALIN.VEDAA ", du vil da komme inn til et lilla bilde som forteller hvordan ting fungerer. 


INSTAGRAM : HER


Nå når Martin er i Spania tar jeg ting i egne hender. Jeg fikk for meg i går kveld om at jenterommet skulle fikses og gjøres klart til sommeren. Jeg syns det er godt å være ute i god tid, da man aldri vet hvordan et svangerskap går. 

Jeg fant fram malerspannet i går kveld kl 21:00, og malte til sent på kveld. Jeg kjøpte fargen "Lille prinsesse", en helt nydelig farge, og den passet veldig fint til gråfargen som allerede er inne på rommet hennes. Jeg er ikke spesielt flink til å male, og angret så kjapt jeg var i gang. Men jeg klarte å kladde på to strøk før jeg gikk i dusjen. Det er litt vanskelig å vise dere enda, da det står tusen ting der inne. Martin skal henge opp alle tingene i løpet av neste uke, da vil jeg kunne vise dere hvor fint det har blitt. Jeg bestilte også taklampe til henne i går kveld, en nydelig fjærlampe. Jeg syns de er så utrolig fine, og tror den kommer til å passe kjempegodt inn på rommet hennes. Jeg er veldig interessert i at ting skal se fint og ryddig ut, spesielt rundt barna mine. 

I dag skal Liam og jeg i familieselskap, det er alltid like koselig. Jeg syns det er så kjekt at familie samles på den måten, i tillegg til at det er veldig viktig for Liam sin del å kjenne familien sin godt. De er så snille mot han, og han storkoser seg rundt dem. Han har derfor vært å kjøpt pakke til bursdagsbarnet idag - helt selv (nesten). Liam har også vært litt urolig i magen de siste dagene, så han har ikke sovet noe særlig på dagtid. I går sov han ikke i det hele tatt, og var våken i 11 timer i strekk - helt sjokkert over at han klarte det. Heldigvis sov han utrolig godt i natt, og jeg fikk sove helt til kl 09:00 idag. 

I kveld kommer en venninne på besøk til meg, så det gleder jeg meg veldig til. Ekstra kjekt nå når jeg er alene hjemme, jeg kan ikke si at det er veldig spennende å sitte her mutters alene. Så jeg har kjøpt inn litt godteri og kos, så får vi se om vi slenger på en film eller noe.  

 


Idag reiser vår kjære fra oss. Han skal være borte til mandag, men det føles som en hel evighet. 

Liam og jeg koser oss ekstremt mye sammen, så vi skal selvfølgelig få det fint disse dagene - men jeg kommer allikevel til å savne det å ha min bedre halvdel her hjemme på kvelden. Jeg har blitt veldig avhengig av han, på alle måter. Det vil derfor være litt merkelig å være den som sitter igjen her hjemme, alene. 

Jeg har heldigvis den flotteste gutten her sammen med meg, og mange fine mennesker rundt oss. Vi skal få nok tid til å gjøre akkuratt det vi vil. Jeg tenkte faktisk at jeg skulle kjøre innom malerbutikken i helgen å kjøpe maling til rommet til Mileah. Jeg kan derfor male etter Liam har lagt seg, det får hvertfall timene til å gå litt fortere. I kveld kommer søsteren min innom, så det blir koselig. 

Det er selvfølgelig ikke den beste dagen, jeg har ikke sett frem til den på noen måte - men jeg unner Martin en tur. Han kommer til å storkose seg på firmatur, og det er så kjekt at de faktisk finner på slike ting. Jeg er glad på hans vegne, og det vet han. 

Jeg må også bare informere dere om at det er jeg som står bak snapchat brukeren til "Mamma.fruene" idag, det hadde vært så gøy om du la oss til der. Der er vi 8 mødre som bytter på å ha brukeren og viser dere litt av livet "bak fasaden". Veldig gøy at responsen har vært så bra, det er vi evig takknemlige for! 

 

 


Idag startet dagen kl 08:30, så godt å kunne sove skikkelig ut hver dag. Liam sover 13-15 timer i gjennomsnitt hver natt, hvor luksus er vel ikke det? Vi har spist oss en god frokost, og lekt masse. Han har jo så mye leker på rommet sitt, så jeg ser at han sliter med å velge. Han finner frem alt mulig, og ender alltid opp med kjøkkenet sitt. Kanskje det blir en liten kokk ut av han? 

I morgen reiser vår kjære til Spania rett etter jobb, sammen med kollegaene sine. Jeg får derfor testet meg som alenemamma, som uten tvil kommer til å bli en saftig prøvelse. Jeg er gravid, i tillegg til det er Liam i en skikkelig trassalder hvor han blir sint og fornærmet for hver minste ting. Vi må uansett gjøre det beste ut av det sammen. Martin blir borte til mandag, så jeg må ærlig si at jeg allerede nå gleder meg til han kommer hjem. 

Liam og jeg reiser nok en liten tur inn til Skånevik med foreldrene mine, da Liam også har godt av å se andre ansikt enn bare mitt. Jeg merker spesielt godt hvor avhengig han er av andre mennesker da Martin kommer hjem fra jobb, Liam kan gå fra å være kjempelei til superhappy på sekunder.

Vi skal uansett kose oss masse i helgen med mye lek og god mat. Liam og jeg styrer også mammabrukeren på Snapchat denne fredagen. Følg oss gjerne på mamma.fruene! 

 


 


Hei på dere!

Vi har snart kommet til mai måned, tenk det. Det er snart sommer, og været har endelig begynt å bli varmere. Selv om det ikke er 100% enda, så føler jeg det virkelig på meg. Jeg kjenner at sommeren skal bli utrolig deilig, det skal bli så godt og kunne ligge på terrassen å se på Liam løpe rundt i bare t-skjorte og bleie. 

Jeg kommer til å ligge som en hval på terrassen med mine ekstra kilo og verdens flotteste jentebaby i magen. Heldigvis er det en del igjen av sommeren når hun er ute. Det er snart over, og jeg teller virkelig dager. Vi skal trille turer, nyte babytiden - samtidig som vi skal nyte vår vakre sønn som da vil være 18 måneder gammel. Vi er så utrolig heldige som får oppleve dette sammen som en familie, jeg er så takknemlig for at jeg har kommet så langt i livet i en alder av 22 år. Jeg hadde selvfølgelig ikke kommet dit uten Martin, uten han hadde jeg ikke hatt noe av dette. 

Graviditeten min er snart over, og jeg kan endelig få kroppen min tilbake for meg selv. Det har vært utrolig godt å hatt henne inne i magen, men jeg kjenner at kroppen min har best av å være "alene". Jenta vår er snart så sterk at hun kan klare seg selv, og det er veldig godt å vite at hun har kommet så langt som hun har ved hjelp av min kropp. Jeg føler kroppen min har gjort sin jobb her i verden, og det er å skape to velskapte barn. Jeg kan være stolt over meg selv, og takke samboeren min for at han har holdt ut. Det har på ingen måte vært et lett løp, men vi har klart det - og det sammen.  

 

 


Det er så deilig at det endelig er skikkelig vårvær ute. Påskepynten og det gule skal bort og byttes ut med andre friske og fine farger. 

Vi har vært på plantasjen idag å kjøpt planter til å ha ute, samtidig noen til å ha inne. Det er så fint med planter, og veldig kjekt å kunne pynte uteområdet. Vi skal legge plen og så hekk i sommer, så jeg tror virkelig det kommer til å bli fint rundt oss. Selv om vi ikke skal bo her i alle år, så er det kjekt å ha det fint så lenge vi faktisk er her. Det vil også være mer fristende for nye folk som eventuelt skal kjøpe huset vårt. 

I dag begynner jeg på rommet til Mileah, sengen skal ut idag - så da får jeg et helt tomt rom hvor jeg kan fikse å pynte. Det skal bli kjekt å kunne vise det fram til dere snart. Nå skal vi ut å plante blomster, så jeg vil ønske dere alle en fortsatt fin mandag! 


Gjerne følg oss på instagram : malin.vedaa


Hei fine lesere♡

Nå tenkte jeg det var på tide med en ny gravidoppdatering. Dette har jeg ikke vært så flink på den siste tiden, men det skal jeg bli.

Den siste tiden har gått utrolig fort, og ukene flyr forbi oss. Jeg vet virkelig ikke hvor de 29 ukene har blitt av - og tenk at det bare er 10 uker igjen til termin. Jeg syns kanskje de første ukene gikk litt sent, men etter uke 13 har jeg ikke klart å holde følge. Det har nok mye med at Liam er en del av oss nå og krever mye tid og oppmerksomhet. Det blir spennende å se hvordan de 10 siste ukene blir nå, og hvordan kroppen vil reagere.  

♡ Hvor langt jeg er på vei

- Jeg er i uke 28+3 idag. Jeg har 83 dager igjen til termin, og 70,6% av graviditeten er passert. Jeg har også kommet meg inn i 3 og siste trimester.

♡ Termin 

- Foreløpig termin er 08 juli, men det blir spennende å se når hun kommer til å komme. Jeg personlig tror ikke jeg går så lenge, men det blir kjekt å se. 

♡ Ultralyd

- Jeg er gjevnlig på ultralyder, og nå den 10 april var hun 1074 gram eller noe (?). Så hun ligger rett under normalområdet. Så vi er veldig fornøyd med det. Alt annet så også fint på på ultralyden.

♡ Kjønn

- Det er fremdeles en jente, det fikk jeg også bekreftet i går for 100 gang. Vi er derfor ikke i tvil. 

♡ Navnevalg

- Vi har bestemt oss for at hun skal hete Mileah Vedå-Søderlund, da har hun samme navn som Liam og det samme navnet jeg vil ha om vi en dag gifter oss. 

♡Aktivitet fra barnet

- Det er ikke mangel på aktivitet og bevegelse. Det er faktisk så mye at de ikke klarer å registrere en CTG scan på meg. Hun ligger aldri i ro, og det kan til tider være en smule plagsomt da dette øker på når jeg skal legge meg (HVER KVELD), hehe. Jeg er selvfølgelig veldig glad for at det er slik, det er så viktig og betryggende. 

♡ Plager

- Plager har jeg mer enn nok av. Jeg sliter med en intens hodepine som snart tar livet av meg. Jeg har flimmer forran øynene og føler et sykt ubehag når det kommer til pusten. Jeg kan ligge på sofaen å plutselig puste som en hval. Jeg vet ikke hvorfor det skjer, men det er veldig ekkelt. Jeg håper selvfølgelig dette går over når hun er ute, for det er veldig slitsomt i lengden. 

♡ Cravings

- Jeg har egentlig ingen cravings, aldri hatt det heller tror jeg. Jeg spiser det jeg har lyst på, men det er ikke noe jeg bare MÅ ha. 

♡ Vektøkning 

- Jeg har gått opp mellom 7-8 kg til nå 

♡ Innkjøp

Vi har ikke kjøpt inn så mye den siste tiden. Vognen var vel kanskje den siste tingen vi kjøpte (?) 

♡ Kontroll

- Jeg skal på ny svangerskapskontroll i uke 32, da de skal ta ny vekstmåling av barnet. Ellers er jeg innom hos legen i ny og ne. 

  

 


Det er så kjekt at dere stiller meg spørsmål underveis. Jeg samler de opp, slik at jeg ikke trenger å svare på de samme tingene gjentatte ganger i kommentarfeltet. 

1. Hvor har du fått tak i de skilta? 

- Det er ikke skilt jeg har på dørene mine, men enkle bokstaver. De er kjøpt hos Ølen Møbel og er av merket Design Letters. Veldig fine og vi er veldig fornøyde med dørene etter disse kom opp! 2. Så fin farge på den genseren, hvor er den fra?

- Genseren min er en helt basic genser til 49kr, den ble kjøpt på Bik Bok i fjor en gang. De har slike gensere inne hele tiden.3. Så utrolig mange fine bilder, og for et nydelig barn du har. Hvordan får du frost på bildene dine?

- Jeg bruker stort sett kun Aviary for å redigere bildene mine. Veldig fornøyd med denne appen, så den er virkelig å anbefale.

4. Kan du legge ut ukentlige graviditetoppdateringer?

- Ja, det kan jeg alltids prøve på. Men kroppen min er veldig sliten for tiden, så det kan også være jeg glipper. Jeg jobber meg i hjel med å bare holde 1 innlegg til dagen, og det er per dags dato viktigere å tenke på helsa og kroppen enn bloggen. Men jeg skal selvfølgelig gjøre mitt beste!

 

Følg meg gjerne på Instagram - HER

 


Jeg kjenner jeg begynner å bli passe lei av at folk henger seg opp i hva og hvordan vi gjør ting. Dette gjelder spesielt sikring i bil. 

Jeg er fult klar over hva som kan skje om sønnen min sitter framovervendt, men det er like mye som kan skje om han sitter andre veien. Vi gjør som vi selv vil, og det vi mener er best for oss og våre barn. Det er absolutt ikke noe noen trenger å blande seg inn i. Jeg gjør det jeg vil på lik linje som alle andre. Det er også utrolig slitsomt når alle skal stikke inn en av sine meninger over alt, jeg tenker at det er noe du kan holde for deg selv. 

Jeg elsker barnet mitt over alt på denne jord, og ville aldri gjort noe for å utsatt han for noe som helst. Så om han sitter fremover eller bakover - det er alltid en risiko. Jeg har selvfølgelig mine meninger om mennesker jeg også om hvordan de gjør ting, men det er faktisk ikke min sak å blande meg opp i. Det er faktisk ikke mitt liv, og jeg stoler på at folk selv vet hva som er best for dem og deres familier. De hadde faktisk ikke solgt bilstoler som kun kan stå framovervendt om det var totalt krise. Jeg har en bilstol som kan stilles begge veier, men nå velger vi faktisk å ha den fremover, med mindre noen av oss sitter bak med han. 

Jeg syns faktisk det er en større stressfaktor å ha han bakover. Dette på grunn av at han blir kjempesint og hyler som en annen tulling. Jeg blir derfor ekstremt ukonsentrert, noe som gjør til at jeg føler meg mer usikker i trafikken. Jeg blir mer uoppmerksom, og jeg styrer mer på med at han skal slutte å gråte enn å faktisk holde blikket på veien. Derfor vil jeg faktisk si at det for oss er sikrere å ha han framover.  

 


Idag har vi vært ute hele dagen, og for et nydelig vær det har vært. Så deilig å kunne bruke dagen ute. 

Vi har vært ute å letet etter påskeegg idag, og påskeharen hadde lagt igjen så mange kjekke spor til de ivrige små. Vi gikk fra plass til plass og eggene dukket til slutt opp. De små var så fornøyde! Vi har vært på lekeplassen hele dagen etter det, og vi har storkost oss alle sammen. For en dag, så utrolig kjekt når vi alle har fri fra jobb. 

Påsken er heldigvis ikke over enda, men jeg tror ikke vi er like heldige med været de neste dagene. Vi får hvertfall nyte dagene i hverandres selskap, så godt! 


Liam er alltid en liten tøffing, og jeg elsker å kle han opp. Jeg er veldig opptatt av at han ser stelt ut til enhver tid, mest for hans egen del. Vi vel alle hvordan det er å være skitten og fæl, og vi trenger virkelig ikke å gjøre det med vilje. 

I og med at han spiser helt selv for tiden, så ender det stort sett opp med et bad hver dag. Rene klær skal på og vaskemaskinen går rundt hver dag. Det er travelt, men jeg syns det er viktig å alltid ha nye klær klare. 

Her har han på seg en reflex ullbody, de er laget av bambus, og stoffer er bare så godt. Helt tynt. Selebuksen hans er fra Zara Kids, de har så mye fint til de små. Og vi får stadig nye pakker derfra!  

 


Idag har jeg handlet inn noen småting til dagens DIY prosjekt. Jeg syns det er så kjekt å lage ting selv, og elsker at det som er rundt i huset er personlig og hjemmelaget. 

Jeg skal i gang med en ny ting idag, som jeg aldri har prøvd på før. Kan du gjette hva det kan være? 

 


hits