Idag har Liam og jeg vært alene hjemme hele dagen. Martin har enda ikke kommet hjem da han måtte hjelpe broren sin med å skifte noen dører. 

Jeg tenkte at kvelden skulle bli helt forferdelig da det virker som om Liam er kjemperedd rommet sitt - helt plutselig. Han har vært en skikkelig trave når det gjelder legging den siste tiden, men IDAG klarte jeg det. Han skapte seg litt i forveien, før jeg fant ut at han måtte skikkelig på do. Vi byttet bleie, og når jeg la han tilbake i sengen var det helt stilt. Jeg får så vondt av han når han gråter, og mammahjertet blir skikkelig knust. Men at han la seg så fint idag gjorde virkelig dagen min. Nå kan jeg ta helg med god samvittighet og bare nyte kvelden. Jeg tenkte å sette på Norske talenter, og håpe på at Martin snart er hjemme hos oss. Taco står på menyen, og vi skal ha en skikkelig koselig kveld!  


Det har tikket inn flere spørsmål denne uken, som jeg har samlet opp til et innlegg. Tenker det er bedre å svare i en felles post da flere sikkert lurer på det samme. 1. Hvorfor vil du ikke amme? 

- Dette er egentlig ikke en big deal sånn sett. Jeg hadde et stort ønske om å amme Liam, men da det ville ta 7 uker på sykehuset valgte jeg å heller bytte om til flaske å komme meg hjem etter 1 uke. Jeg følte et skikkelig press fra sykepleieren/ jordmødrene og fikk hele greia langt opp i halsen. Jeg var meget fornøyd med flaske, da Martin også kunne hjelpe meg om nettene. Jeg pumpet meg i starten sist, noe jeg synd var helt forferdelig. Det måtte gjøres hver 3 time og ble mer stress enn gøy. Jeg valgte derfor å avslutte hele greia da Liam var kommet til termindato. Jeg vil fortsette med flaske denne gangen, og kommer hun til termin velger jeg å få fjernet melken. 

2. Hvor er de flotte putene kjøpt? Og er det lenge siden du kjøpte de?

- Putene er bare helt nydelige. Jeg kjøpte de i Italia på HM Home, og det bare for 2 uker siden. Du kan sikkert få tak i de på nett. De er 40 x 40 cm og veldig flotte i fargene. 3. Hvorfor ønsker du ikke at andre enn helsepersonell skal klippe navlesnoren? 

- Dette er av den enkle grunn at jeg ikke ser poenget i at andre skal gjøre det. Samboeren er heller ikke spesielt interessert i å gjøre det. Han hadde sikkert gjort det om jeg hadde bedt han om det, men hvilken glede gir det noen liksom? Haha.

4. Hvor ble det av del 2 av spørsmålsrunden med Martin?

- Den fikk vi aldri opp å gå, så jeg skrev et innlegg om det på bloggen at den ikke kommer. Om du savner noen av spørsmålene fra den runden kan du legge de igjen på bloggen så skal jeg svare på dem.

5. Hvem fikset håret ditt sist gang? 

- Håret mitt ble fikset av Renate på Z Hårdesign, veldig fornøyd!6. Hvorfor kjøpte dere ny vogn da den dere har er splitter ny?

- Jeg har Liam hjemme til 2018, og jeg kan dessverre ikke kjøre rundt med 2 vogner. Hadde ikke dette vært tilfellet så hadde jeg brukt den jeg allerede har, for den elsker jeg virkelig. Den er helt sykt god. Vi har derfor bestilt oss søskenvogn, Emmaljunga Double Viking 

Hva jobber du med? Og hvor er du om 5 år?

- Jeg jobber på treningssenter. Der jobber jeg som instruktør, resepsjonist, treningsveileder og mer. Jeg elsker jobben min, og ville ikke byttet den ut i noe annet. Jeg er vel en av de som virkelig brenner for det jeg gjør, jobben gir meg så utrolig mye. 

Om 5 år har jeg og samboeren min bygget drømmehuset. Vi har våre to små, og livet nytes.  Jeg vil fremdeles ha samme jobb. 

 

 


Jeg har mange tanker om fødselen og hvordan den skal gå. Det vil på en måte bli min første skikkelige fødsel, som skjer på normal måte - det er derfor spennende men samtidig veldig skummelt. 

Jeg har lenge tenkt på om jeg skal gidde å bry meg om å skrive et fødselsbrev, eller om jeg bare skal gi beskjed under selve fødselen. Jeg har aldri vært gjennom dette før, så jeg vet derfor ikke om jeg vil være i stand til noe som helst. Jeg er hvertfall veldig tydelig på at jeg ikke ønsker noen misforståelser på veien, da det fort kan gjøre meg stresset. 

Jeg har noen punkter jeg gjerne vil at samboeren min skal være klar over, slik at han kanskje kan gi beskjed til jordmødre og andre under fødsel hvis det skulle dukke opp spørsmål angående dette (hvis jeg selv ikke er i stant til å svare skikkelig for meg)

1. Jeg er åpen for all type smertelindring, men kun om det er nødvendig. Hvis jordmødre mener jeg trenger epidural - da vil jeg ha det. Lystgass er noe jeg kunne tenkt meg å prøvd. Dette vil også være det første alternativet. 

2. Jeg ønsker ikke at noen andre enn helsepersonell skal klippe navlesnoren. 

3. Jeg ønsker IKKE studenter i rommet, da jeg kjenner at komfortsonen min ikke er helt laget for en fødsel. Jeg syns det er "tøft" nok å måtte spre beina til forskjellige jordmødre og leger. 

4. Samboeren min skal sitte oppe ved hodet mitt, og det er ikke aktuelt å få se hodet på vei ut. 

5. Jeg ønsker ikke å amme barnet mitt, så flaske skal på plass fra første stund.

6. Jeg har ingen stillinger jeg heller vil føde i enn andre. Jeg er veldig åpen for å se hvordan det går når den tid komme. Jeg ønsker bare å få veiledning på hva som kanskje er best for barnet og meg selv. Tips fra jordmødre setter jeg stor pris på. 

7. Jeg ønsker å ha mest mulig med klær på meg, da jeg føler meg mest komfortabel med det. 

8. Jeg håper på å kunne ha 1 jordmor som følger meg hele veien, da jeg ikke "takler" bytter i øst og vest. Jeg må kunne regne med en jordmor, og håper dette er mulig å få til. Jeg har dårlige erfaringer med jevne utskift fra Haukeland, og seter stor pris på om dette kunne blitt ordnet på noen måte. Jeg føler meg også mer komfortabel om jeg har 1 person å forholde meg til. 

9. Jeg vil helst unngå veneflon da dette gjør meg skikkelig uvel. Og jeg er seriøst livredd for å få satt det inn da jeg alltid besvimer eller blir kjempedårlig. Det er selvfølgelig tusen tanker som svirrer gjennom hodet mitt for tiden om hvordan jeg vil ha ting. Men det er vanskelig å se for seg hvordan ting vil gå. Jeg er derfor veldig åpen. Jeg kjenner et stort behov for veiledning, og håper det er noe jeg kan få. Jeg vil bli fortalt hvordan ting ligger an, hvor i fødselen jeg er, og hvor langt de ser for seg at det er igjen til mål. Jeg tenkte jeg skulle lese meg litt opp på dette i forveien, slik at jeg kanskje forstår hva de snakker om. Utenom det gleder jeg meg veldig til å få snuppa ut, det skal bli så godt å bli ferdig. Jeg trodde aldri jeg skulle si jeg gledet meg til en fødsel, men det gjør jeg faktisk nå. Jeg har jobbet mye med meg selv den siste tiden, og jeg forbereder meg selv mentalt. Jeg jobber med det hver eneste dag, snakker med samboeren om ting jeg syns er vanskelig, og prøver å gjør meg forstått av han. Da vil han også kunne gi beskjed til de på sykehuset om hva jeg syns og føler om ting.

 


God morgen alle sammen. 

Idag fikk jeg lov til å sove helt til 08:30, så utrolig deilig å ha en gutt som er like glad i sengen sin som mammaen. Jeg stod opp idag i et håp om å føle meg litt bedre enn i går, noe jeg altså ikke gjorde. Hodeverken er et mareritt, og den vil altså ikke gi slipp. Jeg har tatt paracet, men ingenting hjelper. Jeg fikk jo beskjed av sykhuset i går om å ta det med ro å gjerne holde sengen. Jeg måtte hvertfall slappe godt av i tiden fremover, uansett hvor det var. Det er lettere sagt enn gjort når Liam springer rundt her å napper med seg alt han kommer over. 

Jeg har hvertfall forstått at nok er nok, jeg kan ikke dra strikken noe lengre enn jeg allerede har gjort. Jeg ønsker ikke å bli innlagt så lenge før termin denne gangen. Jeg har to fantastiske gutter her hjemme som jeg gjerne ønsker å dele hverdagen min med. Jeg går glipp av så mye om de til slutt legger meg inn. Det er synd at jeg ikke kan styre på som før, men jeg må faktisk tenke på meg selv og babyen i magen. Det får heller flyte rundt meg enn at noe skal gå galt med henne. 

Jeg har aldri likt å holde meg i ro, hvertfall ikke når jeg har fått beskjed om å gjøre det. Men jeg tror det er utrolig viktig nå i tiden framover. Jeg er livredd for å utvikle en svangerskapsforgiftning, og det å få et prematurt barn er noe jeg aldri vil igjen. Det er virkelig ingen drømmesituasjon, og på ingen måte kjekt å se barnet sitt i kuvøse. Jeg ønsker å holde barnet mitt, og for meg er det viktig at hun er klar for verden. 

Blodprøvene mine var fine inntil videre, men kroppen min sier ikke det samme. Jeg har de samme symptomene som sist, og legene sier at det plutselig kan slå ut. Jeg håper selvfølgelig ikke at det blir så alvorlig som sist, men at jeg heller nå får roet meg ned å holdt ting litt tilbake.  


Jeg er kommet meg inn i uke 27 nå, og Mileah veier idag rundt 900 gram. Jeg ringte føden i går da jeg stod opp med en sinnsyk hodeverk og flimmer i øynene. De sa at jeg skulle ringe fastlegen for å bli henvist videre til nevrolog. Jeg syns dette var litt spesielt med tanke på historien min ved forrige svangerskap, samtidig som det var samme symptomer som sist preeklampsi (svangerskapsforgiftning). 

Jeg fikk uansett time hos legen idag, møtte opp og hadde blodtrykk på 115/90. Jeg ble akutt sendt videre til sykehuset hvor jeg idag har hatt på meg CTG for å måle barnets puls og bevegelser, tatt blodprøver, urinprøve og ultralyd. Jeg har enda ikke fått svar på blodprøvene, men de prøver å finne ut om jeg har en begynnende svangerskapsforgiftning. Det er enda alt for tidlig, og jeg ønsker å ha henne i magen litt lengre. Jeg fikk heldigvis gå hjem, med at terskelen for å ringe opp igjen skulle være lav. Jeg har enda veldig vondt i hodet, og Paracet hjelper ikke. 

Jeg har fått beskjed om å hvile masse, ta livet med ro å passe på meg selv. Heldigvis har Mileah det fint i magen til nå, men jeg har det ikke like fint. Det skal bli godt å få dette overstått, og at det blir mitt siste barn er jeg nesten sikker på. Kroppen min vil ikke, og det er viktig å lytte til hva den har å si.  


Idag stod jeg opp med tidenes panne hodepine + et syn som overhode ikke fungerte. Jeg flimret helt ekstremt, og litt ekstra søvn fungerte dårlig. Det har heldigvis blitt litt bedre utover dagen, men det er ikke over. 

Liam og jeg er nå ute på lekeplassen og leker. Han syns det er så kjekt, og været er jo helt nydelig. Det er en kjempefin temperatur og han koser seg i hjel. Han leker rundt her med alt som er, og trasker rundt som bare det. Flinke gutten min har blitt så flink til å gå, og han skal gjøre alt selv nå når det er lært. 

Jeg syns det er viktig å nyte de få flotte dagene vi har ute, vi har alle godt av litt frisk luft. Jeg blir ofte sittende inne på grunn av kulden eller regnet, men jeg tror vi må bli flinkere på å komme oss ut da også. Det gjør virkelig noe med humøret og energien. Jeg kjenner jeg har mer overskudd om jeg har vært ute en dag, det trenger selvfølgelig ikke være hele dagen. 

 


Idag er det mandag, og jeg må si jeg er veldig fornøyd med at det er ny uke. Ukene raser forbi meg, og jeg er allerede 26 uker på vei med Mileah. Tenk at det er i underkant av 100 dager igjen til fødsel. 

Hun er veldig aktiv inne i magen, og jeg kjenner at ribbebeina mine får kjørt seg. Jeg syns det er svært ubehagelig til tider, men så utrolig godt å kjenne at hun faktisk har det bra der inne. I underkant av 2 uker skal vi på ny ultralyd for å sjekke om hun fremdeles vokser slik som hun skal, og om blodgjennomstrømningen er fin. Jeg kjenner jeg er nervøs for den tiden som nå kommer, da det var rundt denne tiden ting begynte å snu med Liam. Ting gikk til slutt skikkelig galt, men jeg var heldigvis innlagt og i de beste hender. Jeg har lite lyst til å bli innlagt denne gangen, da jeg har Liam å ta vare på her hjemme. Jeg orker virkelig ikke 4 uker + på sykehuset. 

Magen min vokser og vokser, og jeg kjenner jeg begynner å bli lei. Jeg gleder meg helt sinnsykt til hun skal komme ut, noe Martin også gjør. Jeg har begynt å forberede barnerommet, og i løpet av uken skal det stå klart. Jeg har enda ikke fått kjøpt inn kommode og diverse, men det kommer. 

I følge appen min skal Mileah være rundt 30 cm og veie rett over 1 kg. Tenk det da. Liam var ikke så mye større enn dette, men jeg priser meg lykkelig for hvert gram hun klarer å legge på seg til fødsel - selv om hun ikke trenger å bikke 5 kg. 

Nå teller vi ned dager, og tiden flyr som sagt. Jeg vet ikke om jeg klarer å ha alt klart til hun kommer en gang. Jeg begynner på ting, hvor jeg hele veien blir avbrutt av den aktive krabaten som er her hjemme. Det viktigste er hvertfall på plass, og jeg tenker at det til syvende og sist får holde.  

 


Jeg er som mange vet veldig aktiv på Instagram, og bruker dette flere ganger daglig. Jeg er veldig glad i bilder, og syns instagram er den beste plassen å være når det kommer til slike ting. Jeg tenkte jeg skulle dele mine siste bilder med dere, og håper dere vil følge meg videre. Dere finner Instagramprofilen min HER

 

 


Endelig er lørdagen her, det er så deilig med helg. Jeg startet dagen med å spise frokost, ristet brød med nutella - jeg får vann i munnen av å tenke på det. Helt fantastisk godt og mindre sunt. 

Idag skal Liam og jeg på overnatting til mine foreldre. Martin skal nemlig ut sammen med noen av kompisene sine, så de okkuperer huset her hjemme. Jeg ønsker derfor ikke å være i veien, og for at Liam skal få sove skikkelig flytter vi heller inn til mamma og pappa for i natt. Han har ikke vært ute på lenge, så han fortjener en kveld med kompisene sine. Det har blitt til at han har prioritert familien sin, noe jeg er evig takknemlig for. Men alle har godt av en kveld fri i ny og ne. 

Denne kvelden var egentlig ment å være en overraskelse som jeg hadde stelt i stand for han. Men av en eller annen merkelig grunn ser han alltid på meg om det er noe, så han fant fort ut av hva det var. Og jeg fikk klar beskjed om at jeg ikke kunne lyve, den egenskapen hadde jeg ikke. Hvertfall ikke mot han som kjenner meg så godt! Uansett så tror jeg det blir veldig kjekt for de, overraskelse eller ei. Vi har kjøpt inn masse digg til de + noen Grandiosaer, det bør vel holde for i kveld. 

Middagen min i kveld blir biff og stekte grønnsaker, det er bare så sinnsykt godt - og uten tvil en av mine favoritter. Jeg vil ønske alle en flott kveld, så håper jeg deres blir like fin som vår! 


Idag var Martin, Liam og jeg på Barnas Hus for å kjøpe ny vogn. Vi hadde bestemt oss på forhånd hvilken vi skulle ha, men var usikre på farger og diverse. 

Vi endte opp med Emmaljunga Double Viking 735, søskenvogn. Selvfølgelig med 1 bagdel og 1 sittedel. Det var flere måneder leveringstid, så det var flaks at jeg ringte inn idag for å sjekke det. Vi hadde egentlig ikke tenkt til å kjøpe den før 1 måned i forveien. Det ble derfor en kjapp tur innom idag for å bestille. Vi endte opp med fargen Lounge Black, som ser litt koksgrå ut. Vi syns den var veldig fin, og prisen var heller ikke så ekstrem i forhold til andre søskenvogner.

Fordelen med denne vognen er at du kan ha begge barna mot deg, det er hvertfall et must for min del. Liam skal ikke inn i barnehagen før januar, så det var virkelig ikke et spørsmål om vi trengte en ny vogn da. Han har alle hvilene sine i vognen på dagtid, og det skal han også fortsette med. Og det går heller ikke an å kjøre rundt med to vogner når jeg i permisjonen er alene med dem. Det ble derfor det letteste for oss å ha søskenvogn.


Jeg kjenner jeg får utrolig vondt i hjertet mitt når jeg leser om hva enkelte mødre velger å gjøre, eller kommende mødre. Det at det har blitt en trend å være slankest mulig under et svangerskap er for meg helt bak mål. Det at mødre ønsker seg babyer på rundt 2000g er helt sykt. Ja, de er veldig små og veldig søte, men på ingen måte noe man skal ønske seg.

Jeg fikk Liam på 1900g - og syns han var forferdelig Liten. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle ta på han eller holde han. Han klarte ikke å holde på kroppstemperaturen sin selv, og måtte ligge på en varmemadrass. Jeg skulle gjort alt jeg kunne for å fått han opp 1,5-2 kg mens han enda lå inne i magen. Jeg syns det er helt sykt at kommende mødre trener seg i hjel, går på slankekurer og gjør alt i sin makt for at babyen skal vokse minst mulig. Det er utrolig egoistisk, og det er overhode ikke bra for et barn. Jeg sier ikke at man trenger å legge på seg 20kg + i et svangerskap, og man skal selvfølgelig passe på å spise med måte - men det å slanke seg er overhode ikke greit. Det skal ikke finnes et mål om at barnet skal være så lite, men man trenger heller ikke håpe på en 5 kg klump - barnet skal tross alt ut. Vi bør alle håpe på friske og fine barn, og i en normal størrelse. Barn er like flotte uansett, men det høres ut som for noen at barna et finere til mindre de er - det er faktisk ikke tilfellet. Jeg personlig syns at små babyer skal ha litt å ta i, det er det som gjør de til babyer. De er ofte litt rundt i kinnene, og det er akkuratt slik det skal være. Man finner gjerne en dobbelhake og to, og det er helt greit. Jeg håper babyen min er større denne gang enn sist, da det ikke var noe annet enn ulemper med å ha en liten baby. 

Mødre som ønsker dette bør seriøst ta seg en pære. Baby framfor kropp og alt som er!
Som dere ser på bildene over her så finnes det faktisk dobbelhaker i flertall hos min lille gutt, som ikke hadde fett på kroppen noen plass, hehe skjønnas. Tenk at han har vært så liten, jeg klarer virkelig ikke å huske det. Vi så gjennom filmer på telefonen min å går kveld, Martin og jeg. Vi klarte ikke å forstå at det var gutten vår, og at han hadde vært slik. Tenk så stor han har blitt, og så full i tull. Han vet virkelig å sjarmere folk!
 


Da var babynestet bestilt, og fy så fint det var. Jeg har enda ikke fått det, men har kjøpt og betalt det. Nå skal det bare monteres og sendes. Jeg har sett gjennom så mange, men jeg har liksom ikke funnet det perfekte. Noen sa jeg bare kunne bruke det jeg hadde etter Liam, men jeg syns virkelig at hun skulle få seg et nytt og et rosa - ikke blått. Jeg har sikkert bestemt meg for forskjellige nest 100 ganger, men nå falt det på dette. Uten tvil det fineste jeg har sett. 

Jeg har bestilt nest med helt gulpetrekk i bunn. Dette av erfaringer fra sist gang. Liam var så liten og bleiene for store, så han tisset mye gjennom. Jeg har derfor bestilt med helt trekk slik at jeg ikke trenger å kaste hele nestet i maskinen - hele tiden. Det husker jeg var utrolig slitsomt, i tillegg til at det ble utrolig støvete og stygt. Det samlet seg lodotter rundt hele kanten inn i, og de var vanskelige å få bort. 

Her er hvertfall nester jeg har bestilt, var det ikke fint? Martin fikk vipset over penger til hun som skulle lage det i går, så nå får vi bare vente i spenning. Jeg gleder meg veldig til å få det, og dere skal få flere bilder av nestet, sengen og alt når det er klart. Jeg begynner på barnerommet neste uke, så da skal dere få før og etterbilder. Jeg handlet foresten gardiner og noen få interiørting til henne i Italia. Hvem drasser med seg gardiner hjem liksom? haha. Foreldrene mine lo av meg for å si det slik, men de var bare så fine, og fargen var helt perfekt!

Følg meg på Instagram HER eller via snapchat malinvedaa 


Jeg kan vel ærlig innrømme at det som ble med hjem i kofferten var til mine to søte små. Jeg fikk med meg noen få ting til meg selv, og noen få til Martin.

Barna er de kjekkeste å handle til, og de fikk så mye fint. Vi derimot fikk noen få plagg hver. Jeg tror ikke noen av klærna jeg kjøpte til meg selv passer her og nå, men selvfølgelig etter endt graviditet. Jeg kjøpte noen typiske sommerklær, så håper kroppen kommer seg kjapt slik at jeg får brukt det litt i sommer!

jeg kjøpte selvfølgelig mer enn dette, men sola forsvant i det jeg tok bilder. Kvaliteten ble derfor skikkelig dårlig. Jeg tenker derfor at jeg heller legger ut outfit bilder når den tid kommer, når klærna faktisk passer. Kjekkere med slike innlegg også. Nå er jeg så trøtt og sliten etter i natt at jeg ikke orker å ta bilder av meg selv med klærna på.


Dagen idag har jeg gledet meg veldig til i snart 1 uke. Jeg skulle endelig få se Liam igjen, og fy som jeg har savnet han. Mammahjertet hoppet litt ekstra idag. Solstrålen min smilte da han så hvem som var kommet hjem. 

Tenk at et så lite barn viser så mye glede? Det er så deilig å føle på kjærligheten han gir meg hver dag. Det å faktisk få kjenne på at jeg betyr så mye for han. Øynene hans lyste opp, og selv om jeg kom hjem sent i natt var det utrolig herlig opp å stå opp til en så blid gutt. 

Idag skal vi bare kose oss, og glede oss til pappaen i huset kommer hjem fra jobb. Vi skal lage en nydelig middag å bare nyte kvelden som en familie. Jeg har virkelig savnet de disse dagene, men det har gått så fint hjemme. Bestemor har vært til stor hjelp, og Liam har storkost seg hos henne mens Martin har vært på jobb. Jeg har fått en del snapper, og er evig takknemlig for at han har så fine mennesker i livet sitt. Han er så heldig! 

Vi vil ønske alle sammen en strålende dag. Håper deres helg blir like fin som vår!  


Nå sitter vi på flyplassen, og flyet vårt går ikke før i 5 tiden. Det skal bli godt å komme seg til Torp igjen, for så å kjøre hjem. Vi er ikke hjemme før sent i natt/morgen tidlig. 

Jeg ser ikke fram til bilturen, da ryggen gjør seg helt umulig når jeg sitter for lenge i ro. Men det skal bli veldig godt å komme hjem til mine to som sikkert sover veldig søtt. Synd at Martin må på jobb i morgen tidlig, får liksom ikke sett han noe særlig før han stikker, men men. 

Jeg fikk kjøpt noen ting idag også, så vi endte opp med å måtte kjøpe to kofferter til. Ryanair er ganske strenge, så for at vi ikke skulle betale overvekt så måtte det til. Jeg skal i morgen legge ut et innlegg om hva jeg har kjøpt til meg selv. Det er ikke så mye som ungene fikk, men jeg kommer overhode ikke hjem tomhendt.Følg meg gjerne på insta : malin.vedaa eller Snapchat : malinvedaa


Jeg har fått shoppet utrolig mye de dagene jeg har vært her. Såpass mye at jeg ikke vil sjekke kontoen når jeg kommer hjem. Heldigvis har jeg fått med meg mye nødvendig, og ting vi allikevel måtte kjøpt hjemme før våren/sommeren. Jeg har også komt billigere i fra, så jeg er veldig fornøyd! 

Jeg har handlet mye til Liam og lillesøster. Og litt til Martin og meg. Det viktigste er de små, og de har fått så mye fint. Jeg har også fått handlet utstyr til Mileah, som flakser, smikker, interiør og mer. 

De har også fått en hel haug med vår/sommerklær. Og denne gangen håper jeg størrelsene passer i forhold til årstiden. Liam var så liten da han kom, så alle ullklærne jeg hadde kjøpt til han passet ikke før sommeren. Det kan fort skje denne gangen og, bare at dette er sommerklær som vil passe på vinteren. Krysser fingrene for at det ikke skjer!

 


Denne byen altså, den er bare så utrolig lekker. Eneste minuset vi har møtt på til nå er at ingen kan engelsk, og ingen klarer å gjøre seg forstått. Det å bestille mat og åfinne frem er uten tvil noe av det vanskeligste. 

Idag har vi gått rundt i gamlebyen, shoppet å besøkt det gigantiske kjøpesenteret ORIO. For et senter, snakk om å ha mange butikker på et sted. Jeg har klart å handle noen få plagg til meg selv og noen få til Martin. Liam og Mileah har derimot fått i pose og sekk. Jeg kommer til å legge ut det jeg har kjøpt til dem i morgen, for dette blir overvekt i kofferten. De har jo så mye fint nå til våren/sommeren, og prisene enkelte steder er mye bedre enn i Norge. Så jeg vil si at jeg har fått utrolig mye for pengene her nede. Jeg er kjempefornøyd med alt jeg drar med meg hjem, og gleder meg til å vise det til Martin. Liam har også fått sitt første par med Nike sko idag, de var på tilbud, og kostet bare 170kr. Jeg elsker Nike, og syns de har så mye kult til absolutt alle! Liam kommer til å bli en tøffing i de skoene!

 


Nå hadde vi vår første dag i Italia i går. Og jeg må til nå si at jeg elsker denne byen. Den er så hjemmekoselig, og litt "gammel" i stilen. 

I dag skal vi reise inn til sentrum, som er 5 km fra hotellet vårt. Vi skal shoppe og kose oss. Jeg håper på å finne meg litt klær da jeg nesten ikke pakket noe med meg. Dette for at jeg skulle ha plass til mer på vei hjem.  


Vi våknet i Tønsberg idag kl 06:30. Jeg var kjapt klar, og superklar for en herlig frokost. Det er virkelig noe med disse hotellfrokostene jeg bare elsker, de har så mye godt utvalg.

Vi måtte få i oss noe mat før vi skulle avgårde til flyplassen i Torp // Sandefjord. Maten smakte utrolig godt, og babyen og jeg er nå meget fornøyde. 

Flyet videre til Italia går i ti tiden, og flyturen tar ca 2,5 time. Nå gleder jeg meg virkelig til å komme frem. Bilturen til Tønsberg i går var lang, men det gikk utrolig fint utenom en del ryggvondt. Det er lenge å sitte i bil i 6 timer når man begynner å komme et stykke på vei.  


Da bærer det avgårde til Edda Kino. Vi skal som sagt se Skjønnheten og Udyret. Jeg har ikke all verdens med klær for tiden, men denne genseren fra Acne Studios er gull verdt. Den er laget av ren ull, og passer de fleste former og fasonger. Magen min tar mye plass for tiden, og denne har plenty med stretch. 

Håret er farget hos Z Hårdesign, husk at du får 20% på alle farge og klippbehandlinger ut mars, ved bruk av navnet mitt "MALIN". 

Instagram : HER // Malin.vedaa

Snapchat : Malinvedaa

 


Tenk at dagen endelig er der i morgen. Dagen hvor foreldrene mine, søsteren min og jeg reiser på tur til Italia. Jeg har gledet meg til denne turen over lengre tid, og har virkelig reisefeber. 

Jeg har såvidt begynt å pakke litt klær idag, men det er så sykt demotiverende når 99% av klærna mine ikke passer. Jeg vil heller ikke kjøpe masse klær som passer her og nå, da det bare er noen få måneder igjen. Jeg sliter med å få buksene mine igjen, og jeg kan ikke fordra mammabukser. Toppene mine ble plutselig magetopper, så ja.. det er virkelig blitt et problem. Heldigvis betyr jo bare det at lillesøster vokser, det er jeg jo evig takknemlig for. Jeg kommer til å kjøpe meg nye klær i Italia, men i størrelsen jeg vanligvis bruker. 

I morgen kjører vi til Sandefjord, for at vi så skal overnatte en natt der. Vi flyr deretter til Italia. Det er som jeg skrev i et tidligere innlegg meldt 20 grader, så det er en veldig fin vårtemperatur der nede. Dagene skal nytes, og jeg skal prøve å oppdatere dere så godt som mulig med nye innkjøp og diverse. Så lenge jeg har internett som fungerer så skal det gå fint. 

I kveld skal vi foresten på kino. I kveld er det premiere, og Skjønnheten & udyret. Jeg har bare sett "barnefilmen" av den, så jeg gleder meg max til å se denne også. Den filmen er jo bare så fin! Nå skal jeg nyte resten av dagen sammen med Liam, da jeg allerede nå kjenner at det stikker i hjertet. Jeg vil virkelig ikke dra fra han, men jeg tror vi alle har godt av et lite pusterom i ny og ne. Til og med han fra meg! 


hits