På instagrammen min har jeg nå en giveaway i samarbeid med Vita Copenhagen. 

Jeg har fått gleden av å dele ut en Vita EOS lampe i str M. Det må være noen av de fineste lampene som finnes, jeg har selv 2 stykk i huset mitt - og er kjempefornøyd! 

Du kan også handle alle ordinære varer i butikken deres for en veldig grei pris. Oppgi rabattkoden "MALINVEDAA" og få 20%! 

Følg meg på Instagram for å delta i giveawayen - Malin.vedaa 


Vi er nå 20 instagramprofiler som sammen har samlet opp en pott på 4000kr. Dette er da en loop, hvor du må følge de stegene som står på instagram - det er veldig enkelt - og vinnersjansen for å vinne er stor. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på instagramprofilen min " MALIN.VEDAA ", du vil da komme inn til et lilla bilde som forteller hvordan ting fungerer. 


INSTAGRAM : HER


Denne gang tenkte jeg å dele ut en personlig smokkesnor, i tillegg til en lekeelefant til en av dere. Dette er en perfekt gave til noen dere bryr dere om, eller gjerne til dere selv og babyen. Smokkesnoren leveres med valgfritt navn og BPA frie perler. Biteelefanten har også BPA (giftfri) perler. 

Det eneste du må gjøre for å delta er

1. Følge Malin.vedaa på insta

2. Kommentere at du deltar (husk navn og email) 

Vinneren trekkes på søndag 12.03.2017

 


GIVEAWAY - JOICO HÅRKUR FRA Z HÅRDESIGN

Da forrige vinner ikke tok kontakt, deler jeg nå hårkuren ut på nytt. Stikk innom instagrammen min : Malin.vedaaKonkurransen går fram til 1.mars kl 20:00!!


Liam ble 1 år 08.januar. Da hadde det seg slik at han lå i strekk på sykehuset med et brekt lårbein. 1 års fotograferingen ble dessverre ikke så lett å få til da, men nå er snart dagen her. 

Han har måtte lære seg å sitte på nytt, krabbe å stå. Vi har derfor ventet helt til nå. Han har heller ikke forandret seg noe særlig, så sånn sett er det helt greit at fotograferingen kommer 2 måneder etter tiden.

Han skal fotograferes på fredag, og nye klær er bestilt inn til da. Han skal også på helsestasjonen den dagen, for å få 1 års vaksinen han aldri fikk. Jeg håper selvfølgelig ikke at han blir syk, slik at vi må kansellere resten av dagen. Han har aldri reagert på sprøytene tidligere, så vi krysser fingrene for at det går bra! Jeg gleder meg hvertfall veldig til å få bildene av han, og jeg håper været tillater oss å få noen bilder ute i norsk natur. 

 


Da er klokken bikket 20:00, og vinneren er trukket. Premien er en hårkur fra Joico (Z Hårdesign). Den vil bli sendt til vinner i løpet av uka!Den heldige vinneren er : Henriette - Fruhatloy (instagram). Gratulerer så mye! Ta kontakt på mail : malinvedaa94@gmail.com. Vinneren har 1 døgn på seg å kontakte meg, hvis ikke går premien videre til neste person.


På tide med en ny Giveaway, eller hva? Jeg deler ut hårkuren til høyre til en av de som følger @malin.vedaa & @zhaardesignas på Instagram. Husk også å skriv at du har gjort dette i kommentarfeltet for å kunne være med. Jeg trekker en vinner på søndag kl 20:00! 

Premien er sponset fra egen lomme.

- Du kan IKKE kommentere som anonym, da vet jeg ikke hvem du er :-)

Du kan følge oss HER og HER

 


hits