Idag har jeg handlet inn noen småting til dagens DIY prosjekt. Jeg syns det er så kjekt å lage ting selv, og elsker at det som er rundt i huset er personlig og hjemmelaget. 

Jeg skal i gang med en ny ting idag, som jeg aldri har prøvd på før. Kan du gjette hva det kan være? 

 


Liam var hele 41 cm da han ble født, og jeg har alltid ønsket meg noe på veggen (utenom minnerammen) som kunne vise hvor lite det egentlig er. Martin og jeg satte oss ned sent i går kveld og lagde noe som viser nøyaktig hvor liten denne gutten var. 

Det blir også veldig spennende å sammenligne denne med den vi skal lage til Mileah når hun kommer. Han var så liten, og jeg regner med hun blir født med "normal" størrelse. Det blir derfor veldig kult og ha disse to hengende på veggen vedsiden av hverandre. 

Diy tipset er hentet fra Speiltvillingene.  


Jeg har en haug med planer om hva jeg skal lage til barnerommet til Mileah. Jeg har lyst til å gjøre det så koselig, og har virkelig fått for meg å lage en del ting selv. Det er ofte billigere, og det blir med en gang veldig personlig. 

Det er så mye fint en kan lage til et barnerom, som også er utrolig enkelt - og man trenger gjerne bare noen få ting. Jeg har samlet sammen noen ting jeg tenkte å begynne på ganske kjapt, å pakke fint ned i en eske til det skal henges opp. Da holder det seg fint, og det slipper å bli ødelagt.

 


 

 


Jeg har en tendens til å få tørre lepper i vinterhalvåret. Det er da helt genialt å kunne bruke en leppeskrubb 1 gang i uka for eksempel. Den kan lett lages hjemme, og har veldig få ingredienser. 

Det er mange måter å lage de på, men dette var en. Man kan lage de i utrolige farger, og de er enkle å ta med seg i vesken om man bare kjøper en beholder til den. Lykke til!

 


I går fikk jeg for meg at jeg skulle prøve meg på bleiekaker. Jeg endte derfor opp med å lage en "vanlig" kake og en bleieugle. Jeg var å kjøpte silkebånd og diverse til disse kakene mine, og må si at førstegangsresultatet ble ganske ok. Jeg mangler selvfølgelig tutter, kremer og slikt på kakene, men det festes på etterhvert.  


hits