hitsFor de som ikke har fått det med seg, så har jeg byttet bloggportal. Veldig kjekt om dere følger meg videre der : www.nouw.com/malinvedaa


Hei igjen alle sammen. 

Da har vi endelig kommet hjem fra varmere strøk, vi har nemlig hatt 14 fine dager på Puerto Rico. Bare Martin, Liam, Mileah og meg. Det har vært så utrolig hyggelig, og vi har alle storkost oss. Det var virkelig deilig med et lite avbrekk fra den kalde vinteren her hjemme, men også veldig fint å komme hjem til snø. 

Vi har hatt det så utrolig gøy sammen. Vi har badet, shoppet, lekt, vært i spillehaller å sett på ulike show. Liam forstod alt som var denne gangen, så det var veldig hyggelig. Vi har alle fått slappet godt av, koblet ut hverdagen å kost oss i hverandres selskap. Dette kommer garantert til å bli en årlig greie. Jeg merket selv hvor mye mer energi jeg får av varmen, sola og bare det at det er lyst. Her hjemme er det jo veldig mørkt nå, men allikevel utrolig koselig nå når det er snø. Det er bare synd at snøen aldri blir lengre enn i to dager. 

Jeg legger uansett med noen bilder fra turen, det er alt for mye å skrive om jeg skal fortelle hva som har skjedd til en hver tid. 

 

 


Den siste tiden har jeg vært veldig fraværende her på bloggen. Jeg har fått en del meldinger om jeg kan begynne å blogge igjen. Det er ikke det at jeg har sluttet å blogge, men det har skjedd så utrolig mye den siste tiden - og alt i alt så har de tingene vært veldig mye viktigere enn bloggen min. Jeg har virkelig nedprioritert den, men det er flere grunner til det enn det som kan nevnes her på bloggen. 

De som har fulgt meg på sosiale medier har nok fått med seg de kjekke tingene som har skjedd siden sist. Vi har for eksempel flyttet, hatt dåp for Mileah og jeg har fått lov til å være med på min første fødsel. Jeg ble tante den 08. november, og det var stor stas å få være med på fødselen til søsteren min. 

Vi har også brukt mye tid på flytting, og vi er kjempefornøyde med å endelig ha kommet i orden. Det er selvfølgelig alltid noe som ikke er 100%, men sålangt er dette helt ok. Vi har kommet oss inn, og det er det viktigste. Vi trives kjempegodt, og huset er midt i blinken for familien vår. 

Jeg kommer den neste tiden til å oppdatere dere litt på hva som skjer og hva som har skjedd. Det er så utrolig mye, og veldig mye spennende. 

 

 

 


I går var vi på visning på et hus som for meg er et drømmehus. Det hadde virkelig alt jeg har sett etter, og alt jeg savner her hvor jeg bor nå.

Vi har snakket med banken frem og tilbake, og vi fikk klarsignal om å kunne legge inn bud på huset. Vi var i en budrunde tidligere idag, og vi fikk huset. Tenk det. I går etter visningen så hadde jeg aldri trodd det med tanke på de andre som kom på visningen. De virket i overkant ivrige, i tillegg var de godt voksne / pensjonister. Som jeg følte hadde mye penger. Jeg gikk derfra med et litt halvveis humør. Jeg følte meg fint ferdig med det huset for å si det slik.

Vi la uansett inn første bud idag, og vi endte opp med huset på 182 m2 og tomta på 1,2 mål. Sjøutsikt, 5 soverom, stor stue og kjøkken med en syk takhøyde. Huset er virkelig perfekt. I tillegg har jeg og martin, soverom, garderobe og bad sammen på vårt rom. Jeg skal legge med noen bilder under her, slik at dere kan få se. 

Vi har kjøpt hus på Kallevik Sør, som egentlig er et stykke ut på landet. Men allikevel bare 15-20 minutter fra sentrum. Helt perfekt etter min mening. Eneste minuset er vår lille Liam, som nettopp har begynt i barnehage, som nettopp har begynt å føle seg trygg. Han er vi nødt til å flytte over i ny barnehage. Vi venter uansett til over nyåret før dette skjer. Vi ønsker ikke å flytte han bort fra de han har blitt trygge på allerede, selv om vi er nødt for å gjøre det til slutt. 

Vi sitter nå på 2 boliger, så vi legger snart dette huset ut for salgs. Så vi krysser fingrer og tær for at det blir solgt kjapt!

 

 

 

 


De siste dagene har vi hatt så mye på skjemaet. Og viktige ting har vært i fokus. 

Den lille gutten min, som ikke lengre er så liten har blitt barnehagegutt. Mammahjertet sprekker av stolthet, og jeg kan ikke sette ord på hvor fantastisk flink jeg syns han er. Han har de siste dagene vært på tilvenning, noe som hittil har gått utrolig bra. Han har vært der noen få timer til dagen, og økt opp. Han er der nå, i skrivende stund. Men han er snart ferdig for dagen. Vi skal hente han når han har våknet. 

Jeg kan faktisk ikke forstå at han har blitt en så flott og selvstendig gutt på bare 19 måneder. Han er flink til å leke og være barn, men samtidig veldig flink til å hjelpe oss her hjemme med å rydde, støvsuge og vaske. 

Som sagt er jeg veldig stolt, og jeg kunne aldri tenkt meg en annen sønn enn akkuratt han!


Hallo alle sammen! 

Nå for tiden går alt veldig bra. Nettbutikken min som enda ikke er åpnet går som bare det. Jeg har så mange forhåndsbestillinger på så mange flotte plagg, og jeg blir helt ydmyk av å se at folk vil handle hos meg - og at de har tro på meg. 

MEN dette innlegget handler ikke om nettbutikken min. Det handler om min fantastiske lille frøken som endelig har fått navnet sitt godkjent, på fjerde forsøk. At de skulle gjøre seg så vanskelige, for så å godkjenne forstår jeg ikke. Men det viktigste er at det til syvende og sist ble godkjent. Det fikk de tusen kiloene av skuldrene mine, og vi kan nå endelig begynne å registrere henne rundt om. 

Vi skal ha dåp for henne, i tillegg til at vi trenger pass til vi skal reise. Så det var bra at navnet ble godkjent nå, for jeg hadde virkelig begynte å stresse litt med "hvis ikke". Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort om det ble avslått. For jeg har ikke et annet navn til henne, det er jo bare Mileah som er navnet hennes. Jeg kunne ikke nå, etter så mange uker forandret navnet hennes. Det hadde for meg blitt helt feil. 

 


Det tok nøyaktig 1 dag før jeg kjente at valget jeg tok med å trekke meg ut av snapchatbrukeren mamma.fruene var feil. Det er nå 12 dager siden, og jeg har nå valgt å bli med igjen. Savnet etter den flotte gjengen på mamma.fruene ble stort! Jeg kommer ikke til å stå fast før midten av august, da Liam var grunnen til at jeg trakk meg ut i førsteomgang. Han begynner da i barnehagen, så hva jeg bruker tiden min på på dagen vil ikke påvirke han på noen måte. Mileah sover store deler av dagen, så dette skal bli bra. Jeg skal foresten ha snappen for fineste Charlotte på søndag, snakkes da! gleder meg til å snakke med gamle men også nye følgere! 


Nå er jeg så utrolig lei og en smule irritert. Det systemet de kjører her i landet er etter min mening helt bak mål. 

Datteren vår har som dere vet fått navnet "Mileah". Og jeg er nå på søknad nr 3. De andre har blitt avslått, og navnet sitt skulle hun tydeligvis ikke få lov til å ha. Vi kommer til å søke til de gir etter, men det er så mye unødvendig tid som legges ned i en så simpel sak. 

I og med at andre her i landet har samme navnet, så forstår jeg ikke hvorfor de avslår vårt. Helt greit at det er ganske få, men få er noen, og det gjør ingenting om det kommer en liten jente til på den listen. 

Nå må denne verden slutte å være så forbanna firkantet!  


Hei!

Nå for tiden er jeg travelt opptatt her hjemme, det er så mye som skjer nå. Og jeg har tusen baller i luften. 

Jeg er i gang med et superspennende prosjekt, og jeg gleder meg virkelig til å kunne fortelle dere hva det går i. Men før den tid må alle brikkene på plass.

Jeg er forresten på jakt etter noen som lager klær, håndarbeid. Er dette noe du holder på med, ta gjerne kontakt på Malinvedaa94@gmail.com. Jeg vil så fortelle deg hva dette går ut på, og hva jeg vil med akkuratt deg!  

 

 

 


Hei fine dere!

Dagen i går var bare helt nydelig, og jeg håper denne blir like flott. I går var vi ute på terrassen sammen med ungene hele dagen. Vi badet, blåste såpebobler, spiste god mat å koste oss skikkelig. I kveldingen etter barna var lagt, satt Martin og jeg ute med tidenes fruktfat og spilte kort. Det er så koselig, synd det er så få dager med fint vær.Jeg fikk forresten en pakke i posten i går. Den var merket fra Kina, og var selvfølgelig bestilt på EBay. Jeg bestilte meg et iPhone 7 plus cover for en stund tilbake, noe jeg sårt trengte. Men kvaliteten er ofte litt halvveis når man bestiller derfra, men denne var helt super. Jeg er dødsfornøyd. Jeg elsker marmor, så denne passet meg midt i blinken, og telefonen min fikk plutselig et nytt look. 


Jeg har fått en del spørsmål inn på bloggen den siste tiden som jeg tenkte jeg skulle svare på. Jeg pleier egentlig ikke å svare på kommentarene når det er spørsmål, da ofte flere lurer på det samme. Da er det heller bedre å ta det i et felles innlegg.
1. Hvor lenge har du og Martin vært sammen?

- Martin og jeg har faktisk ikke vært sammen så lenge. Men vi ble sammen 10.mai 2015, så det er litt over 2 år.

2. Kunne du tenkt deg flere barn?

- Absolutt! Men vi skal også oppdra barna, og vi må først finne ut hvordan det er med to, før vi eventuelt vurderer en tredje.

3. Hvordan er sexlivet etter fødselen? Er det vondt? Jeg fødte min sønn for 6 uker siden, og ble fortalt at vi kunne ha sex igjen nå. Hvordan var det for deg? 

- Jeg er vel ikke rette personen å spør om dette, da jeg aldri har født vaginalt. Så her må du nok spørre noen andre. 

4. Hvor er du om 5 år?

- Om 5 år er jeg gift med drømmemannen, jeg har 2 fantastiske barn (mulig 3), vi har bygget drømmehuset og lever godt!

5. Hva tenker du om Clickbait? 

- Haha. Som blogger er jeg kanskje ikke rette personen å spør. Da det gjerne er litt av "oppgaven" å trigge folk til å klikke inn på innlegget. Men jeg har aldri overskrifter som ikke stemmer i forhold til selve innlegget. Men man skal skape overskrifter som engasjerer folk. Men jeg forstår at folk gjerne blir "skuffet" om innlegget ikke står til forventningene. Det syns jo jeg også om jeg klikker meg inn på en blogg hvor jeg forventer noe helt annet enn det som møter meg. 

6. Hvor mange tattoveringer har du?

- 7, noe jeg aldri skulle hatt. Så vær så snill, tenk deg om om du vurderer å få deg en :p

7. Hvor vondt var det med rier?

- Det var helt forferdelig. Jeg klarer ikke en gang å forklare smerten under en aktiv fødsel. Jeg trodde et lite sekund at jeg skulle dø, samtidig som jeg hadde veldig lyst til å hoppe ut av vinduet da riene stod på.

8. Hvor kjøper du klærna til barna?

- De kjøper jeg litt over alt faktisk. Men jeg er veldig glad i Claire Kids, Zara Kids og Newbie serien hos K. Men vanlige plagg som bodyer osv, typiske hverdagsklær kjøper jeg hos HM, Cubus osv. Det er de klærna jeg ikke bryr meg om det kommer flekker på, som jeg kaster etter hvert. 

9. Hvordan klarer du å holde Liam så ren alltid? Og hvorfor er du så redd for at han skal bli skitten?

- Jeg er allergisk mot flekker og skit. Og jeg ser for meg at dette spørsmålet er fra noen som har sett hvor nøye jeg er med vasken og at jeg er livredd for at han skal skitne seg til. Det hender jo selvfølgelig. Men jeg prøver å unngå det så mye som mulig. Jeg syns heller ikke at det er greit å la et barn gå rundt med snørr og annet gørr i fjeset. det tar en forelder max 5 sekunder å vaske barnet rundt munnen etter han/hun har spist, så det syns jeg så absolutt en skal kunne gjøre. Jeg bytter også alltid klær om barna mine har grist seg til, dette fordi at jeg selv ikke hadde ønsket å gå rundt skitten. 

10. Hvordan kan du velge bort amming, da det er det beste for barnet ditt? Ønsker du ikke det beste for barnet ditt?

- Hvordan kan du uttale deg om hva som er best for mitt barn? Amming er ikke i alle tilfeller best. Det skal også fungere optimalt, noe det faktisk ikke hadde gjort her hos oss. Heldigvis fins det så flotte alternativ som morsmelkerstatning idag, og babyen her i hus raser opp i vekt - noe som er det viktigste av alt. Så vi er kjempefornøyd. I tillegg til det får hun alt hun trenger av kosttilskudd i flaskene sine, så her er hun ikke i mangel på noe! 

 

Gjerne still oss flere spørsmål til neste uke!

 

 


Endelig klarte Martin og jeg å bli forlovet. Vi har bare vært sammen 2,5 år, men med to unger i tillegg syns jeg virkelig dette var nødvendig og på tide. 

Vi har såvidt begynt å snakke om bryllupet, hvor det skal være og når. Jeg har aldri ønsket meg et tradisjonelt kirkebryllup, men et strandbryllup. Det blir derfor til at vi reiser til syden, og gifter oss der. Vi er litt usikre på hvor enda, men bryllupet blir hvertfall i 2020. Dette på grunn av at vi ønsker at barna skal være litt større å kunne forstå litt. I tillegg til at vi skal ha fotograf med oss, så er det litt kjekt at de kan bli med på bildene. Nå ligger jo bare Mileah der, og Liam har alt annet enn tid til slikt. Han er for opptatt med andre ting. 

Vi gleder oss hvertfall utrolig mye, og vi ser virkelig fram til å være gift på papiret! 


Hei alle sammen! 

Jeg har de siste to døgnene blitt spammet med meldinger fra alle kanter, det samme har Martin. Og jeg tror alle er veldig nysgjerrige på hva hemmeligheten jeg snakket om er. Og flere har faktisk gjettet riktig, men det var veldig viktig for oss at familien fikk vite det først. Vi ønsket selvølgelig ikke at de skulle finne det ut via sosiale medier, eller bloggen min. Derfor ble det holdt skjult en liten stund. 

Den 08.07.2017 tok Martin meg med på spa, og det var så koselig. Denne dagen var veldig spesiell, dette på grunn av at Liam ble 18 måneder, 1,5 år. Og termindatoen til Mileah var her, nå nærmet hun seg allerede 1 måned - tenk det! 

Jeg syns det var utrolig kjekt å kunne tilbringe litt tid sammen med Martin, alene. Mellom alle bleieskift og alt annet som kommer med når man er en forelder - så er det godt å kunne pleie kjærligheten i ny og ne. Det er noe vi alle burde gjøre! 

Vi var på Albatross Spa, og der er det så utrolig fint. Der fikk vi virkelig slappet godt av, og ladet batteriene til vi kom hjem igjen, hvertfall litt. 

Martin og jeg har lenge tullet litt med at vi må gifte oss, og at det har sine fordeler med tanke på barna. Vi er også veldig sikre på hverandre, og ønsker å dele livet sammen. Vi elsker hverandre, og vi kunne ikke sett for oss et liv uten den andre. Vi har valgt å få to barn sammen, samtidig som vi har kjøpt oss hus og bil sammen. Dette har vi selvfølgelig ikke gjort uten grunn, det er av den enkle grunn at vi ønsket oss dette som et par. Og vi har aldri angret på valgene vi har tatt. 

Vi har nå blitt en nydelig familie på fire stykker, som for meg betyr alt i verden. Nå manglet bare den siste delen i livet, og det er å gifte seg. Jeg var derfor så utrolig heldig å ha en kjæreste som ville forlove seg med meg. Med de fineste ordene og setningene, ønsket han å gjøre dette til en virkelighet. Og vi skal gifte oss, selvfølgelig skal vi det. Han ville forlove seg med meg, og jeg sa ja. Jeg har aldri vært lykkeligere. Nå har vi enda en ting å se fram til. Og vi har bestemt oss for at vi ikke skal vente så utrolig lenge før det skjer.

Jeg fikk verdens fineste ring, og jeg er så stolt av å kunne kalle oss forlovet. Jeg er virkelig heldig som har en så flott mann, to helt fantastiske barn og et evig godt liv - som vi har bygget opp sammen. 

Nå kan vi begynne å planlegge drømmebryllupet, og det skal bli så gøy! Ringen skal dere selvfølgelig få se når jeg har fått den. Det er nemlig bestilt en ny, slik at jeg kan få den tilbasset min fing. De de hadde inne i butikken var alt for store. Så jeg gleder meg veldig til å få den! 

 


Kjente jeg ble sint og en smule frustrert da jeg plutselig logget meg inn på altinn idag. Det første jeg fikk slengt midt i fleisen var "NAVN IKKE GODKJENT". 

Dette systemet er virkelig så innviklet, og så sykt A4. Jeg har selvfølgelig sendt inn klage på det, men da andre har samme navn så forstår jeg ikke hvorfor vi ikke skulle fått det godkjent. Hvor god grunn må vi egentlig ha for å få det navnet vi vil? Er ikke det at vi liker navnet godt nok?  


Hei alle sammen!

Jeg får stadig kommenterer her på bloggen, om hvorfor jeg ikke blogger hver dag, hvorfor jeg ikke blogger like mye som før og at jeg er nødt for å blogge mer. Det er selvfølgelig hyggelig, for det betyr jo bare at dere liker innleggene mine og ønsker mer. 

Jeg er blitt tobarnsmamma, og det i seg selv krever mye. Babyen i hus skal ha mat ganske ofte, og Liam skal ha full oppmerksomhet utenom det. Han begynner i barnehagen i august, og det vil da bli lettere å sette seg ned noen minutt å skrive ned noen setninger. 

Jeg klarer ikke å sitte å skrive hele dagen når Liam forstår så mye som han gjør. Jeg ønsker å bruke tiden min sammen med han og familien min, og det er noe alle forstår. Det er ferietider, Martin har fri - og det er faktisk ganske viktig for oss. Vi bruker tiden på hverandre og ikke evigheter forran skjermen. 

Det vil bli bedre, og det lover jeg. Jeg ønsker også at dere sender inn tips til hva dere vil jeg skal blogge om. Det er også veldig kjekt for meg at temaene dere ønsker jeg skal blogge om kommer opp, og ikke bare deler fra min hverdag.  

 


Martin og jeg deler en hemmelighet, en hemmelighet ingen andre vet om. Det er så gøy, men samtidig veldig spennende. Den skal snart avsløres, og hvem kommer til å si hva(?)

Vi har ingen planer om å avsløre den idag, heller ikke i morgen. Men når vi er klare for det. Vi sier ingenting om hvor bra eller dårlig denne hemmeligheten er. Men det er alltid kult å la folk få gruble litt. Det å pirre nysgjerrigheten til folk er noe vi alle liker. Vi har holdt tett en liten stund nå, så vi klarer en liten stund til. 

Hva enn det kan være, så er det Martin og jeg som har gjort dette sammen - for vår egen og vår families del.  


God mandag alle fine mennesker!

Nå trer vi inn i den siste ferieuka til Martin denne sommeren, resten får han ta i november. Denne uka skal derfor nytes maximalt. Vi har ikke så mange planer, men håper på at været kan være med oss slik at vi kan være litt ute med barna våre.  

I dag og i morgen er jeg å finne på Snapchatkontoen til mamma.fruene. Følg oss gjerne der, og vår hverdag. Det er så hyggelig. Det er allerede flere hundre som følger oss, og vi elsker å dele vårt liv med dere, livet bak fasaden vel og merke. Det er også 6 andre mammaer med meg, så du vil få se en variert hverdag hos oss alle. Vi er alle veldig ulike, og det er det som er så unikt med kontoen vår. -> MAMMA.FRUENE 
 

 


Jeg skulle inn på Altinn sine sider her om dagen for å registrere navnet til vår nydelige datter, Mileah. Det trodde jeg skulle være verdens enkleste sak, noe det ikke var. 

Jeg husker at det ikke var noe problem da vi registrerte Liam sitt navn i basen, og at det bare var til å klikke send og signer - så var alt i orden. Denne gangen var det overhode ikke så lett. 

Navnet Mileah måtte sendes inn, og godkjennes av flere. Og det var ikke sikkert at det ble godkjent da det var så sjeldent. På toppen av det hele måtte jeg ha en begrunnelse for hvorfor vi valgte nettopp det navnet. Jeg håper på at navnet blir godkjent, da hun allerede har fått det navnet. Blir det ikke det, må vi selvfølgelig ta en telefon til de. Jeg trodde ikke det skulle bli noe problem å få registrert det navnet, men da så få heter det, så må vi tydeligvis ha en veldig god grunn for å få kalle henne det, noe vi ikke har. 

Vi elsker navnet, men har ingen "grunn" for å kalle henne det. Vi har bare valgt det ut i fra at vi liker det, ikke fordi at vi har besteforeldre eller andre som heter det. Så jeg håper for vår del at det ikke er en "lost case".  


Tidligere i uka var vi på Sørlandet, og selvfølgelig i Kristiansand. Det er desidert den fineste byen jeg vet om, og jeg bare elsker den. 

Det var strålende sol og temperaturen var kjempeflott. Vi kjørte vel fra Haugesund i 09 tiden, og ankom Kristiansand på kvelden. Etter mange timer i bil, bestemte vi oss for å dra inn til sentrum som var 10 minutter unna hotellet. Det var for at Liam skulle få lufte seg litt, og ikke legge seg med en gang. Jeg har aldri sett han så fornøyd noen gang, han storkoste seg. Og det var så utrolig kjekt å se. Han sprang rundt i selebuksen sin vinket til hver og en mann, og lekte til langt på kveld. Vi var vel ikke tilbake på hotellet før kl 22 eller noe. 

Dagen etter dro vi til dyreparken. Det hadde vi sett fram til. Men vi merket at Liam fremdeles er litt liten, da han ikke ser dyrene som er på avstand. Men vi hadde det allikevel veldig koselig. Liam sov store deler av turen i dyreparken, da han ikke fikk sove om natten. 

Det tar virkelig på å ha to små barn på samme rom, da den ene våkner hver 2 time for å få mat. Hun er dessverre for liten til å kunne være stille. Så mens hun skriker etter mat, så er det en selvfølge at han også våkner. Gutten som sover til 11-12 hver dag, stod plutselig opp kl 06. Vi bestemte oss derfor å reise hjem kl 23 den dagen vi hadde vært i dyreparken, altså dagen etter vi kom. 

Liam sov nesten hele veien hjem, og det var så deilig. Så vi er veldig glade for at vi valgte å reise hjem på natta.

Selv om turen ble kortere enn planlagt, hadde vi det utrolig koselig. Vi syns bare det ble for dumt å la Liam våkne så mye, da han ble utrolig sliten av det. Vi bestemte oss derfor for å fortsette ferien hjemme, og heller vente til sydenturen i november. Da får de hvertfall hver sitt rom! 

 


Da var det søndag igjen, og vi sitter inne. Vi har ikke gjort noe annet enn å slappet av i dag, da været ute ikke tillater noe annet. 

Det har vært så fint de siste dagene, men idag var regnet tilbake. Regn i seg selv er ikke noe problem, men når det blåser i tillegg, da er det lite kult å være ute. Vi med små barn er også avhengige av å være ute, for deres del. Liam blir så grinete om han ikke får lufte hodet sitt en dag, så det er veldig slitsomt. Heldigvis reiser vi neste uke, så vi får håpe på litt bedre vær på Sørlandet. 

Det har virkelig vært en dårlig sommer, jeg forstår ikke at det er mulig. Vi har nesten ikke hatt noen fine dager, og det gjør virkelig noe med energien. Jeg blir så trøtt av slike dager, og det blir bare til at man sitter inne - noe som igjen gjør en veldig trøtt. 

Vi har foresten snappen "mamma.fruene" idag, gjerne legg oss til der. Da kan du følge hverdagen vår her hjemme på denne regnfulle dagen! 


Idag har det vært så fint vær i Haugesund. Vi har vært ute hele dagen, så tiden har virkelig flydd i fra oss.

Vi startet dagen med å dra på helsestasjonen sammen med Mileah. Hun hadde lagt på seg hele 300 gram på 4 dager, det er jo helt utrolig. Hun drikker så godt, og vi er kjempefornøyde. Jeg klarer ikke selv å se at hun legger på seg da jeg ser henne hver dag. Men besteforeldre og andre som ikke ser henne like ofte ser det, så det er jo bra! 

Liam og jeg har spist x antall is idag, lekt med hageslangen å kost oss en hel haug på terrassen. Mens jeg matet Mileah inviterte til og med Liam hageslangen med inn på besøk - i stua. Jeg fikk meg derfor en sinnsyk vaskejobb etterpå, da det var vått over alt. Men alt han ville var jo bare å snakke med sin mamma som satt opptatt med å mate babyen i hus. Så jeg kunne ikke annet enn å le av den skjønne lille gutten min. 

Nå er vi på vei til Skjoldastraumen for å grille sammen med bestemoren til Liam og resten av gjengen. Det gleder vi oss til. Vi må virkelig nyte dette været når det først er her, da denne sommeren til nå har vært helt tragisk. Så da ønsker jeg alle en fin dag videre, så prates vi plutselig!