Jeg må si at jeg er utrolig heldig som er sammen med en så flott mann som jeg er. Han er virkelig den beste kjæresten jeg kunne drømt om, samtidig som han er den flinkeste pappaen til våre to små. Han står på dagen lang, og gjør alt han kan for at vi tre skal ha det bra!

I går var jeg så heldig å få et nytt kamera som jeg hadde kjempelyst på. Jeg bruker mye tid på å fotografere mine to små, og var en smule lei av å hele veien bruke telefonen. Jeg solgte speilreflekskameraet mitt tidligere i år, da jeg syns dette ble for "klossete". I går kjøpte han derfor Sony A5000, et kamera jeg er veldig fornøyd med. Jeg får bilder av god kvalitet, og det er veldig viktig for meg. Jeg ønsker å kunne fremkalle bildene av barna våre, og da er det kjekt om bildene er 100% og ikke av mobilkvalitet. Han tok seg derfor den frihet å spandere et kamera på meg/oss! 


Den siste tiden har det virkelig skjedd ting her hjemme. Jeg har vært mer sliten enn før, og bekkenet mitt tar livet av meg. Utenom graviditeten er det ting som skal gjøres, huset skal stelles og Liam skal tas vare på. 

Det som har skjedd er at Liam har gått fra å være en baby til en liten selvstendig ung gutt. Han hjelper den høygravide mammaen sin hver dag med husvask og rydding. Han støvsuger selv, henter ting, setter ting på plass og bytter om i vaskemaskinene. Han gjør rett og slett det jeg ber han om. Hvor sykt er ikke det av en snart 17 måneder gammel gutt? 

Jeg er så stolt over alt han har fått til, og alt han forstår. Han merker gjerne at mammaen hans er litt mer sliten enn før, og han nøler ikke med å hjelpe til. Han er bare så utrolig flink! 

Snart begynner han i barnehagen, tenk det. Der vil han lære enda mer. Han kommer heldigvis inn i barnehagen med et utrolig godt grunnlag hvor han hjelper og deler om en annen. Min lille baby er ikke lengre enn baby, det er litt trist og tenke på. Men heldigvis går det rette veien. Jeg er så takknemlig for at jeg har fått æren av å være Liams mamma, for han kunne virkelig ikke vært mer perfekt enn det han er - i mine øyne! 

 


Idag stod ikke Liam opp før klokken var 10:00, og jeg var en liten stund bekymret for at noe var galt med han. Han har den siste uken vært oppe lenge før det, så det at han sov så lenge idag var utrolig godt! Jeg fikk sovet skikkelig ut, og var kjempeklar for en dag sammen med han.

Vi startet dagen med å spise en god frokost forran Barne-TV. Vi gikk deretter på badet for å stelle oss. Jeg satte Liam i vognen, pakket brød og gikk ut. Vi gikk opp i Norheimskogen for å mate endene, dette har Liam aldri gjort før, så han var litt skeptisk til fuglene som kom så nært. Han fikk matet de selv, og han var veldig fascinert over de. Han elsker dyr, og det viser han så godt. Vi spiste litt kjeks og drakk noe saft før vi gikk hjem igjen. 

Liam sovnet på vei tilbake, og når vi kom hjem fikk jeg besøk av Veronika. Det er alltid like hyggelig! Nå ventet Liam og jeg på at Martin skal komme hjem slik at vi kan få laget oss en pizza. 
 


Tenk at det er 17.Mai igjen! Vi har ikke vært i form den siste uken, men allikevel føler jeg på behovet for å lufte hodet litt, spesielt for Liam sin del. 

Liam har fått sin aller første bunad, tenk det. Denne brukte også pappaen hans når han var 1 år gammel, det er derfor utrolig stas at han også skal få lov til å ha den på seg. Han har fått seg flotte bunadssko og en flott skjorte til. Er han ikke nydelig? Tenk at den lille gutten vår, som i fjor bare lå i vognen sin feirer sin første 17.mai med ballonger og is. Tiden flyr av sted. Det er virkelig en familiedag, og alt handler om de små på en dag som dette. 

Vi blir nok ikke ute hele dagen idag grunnet formen, men vi må uansett en tur innom byen for å sjekke ut livet der. Vi får se om vi orker å se noen av togene i år, eller om vi bare går gjennom gata. Jeg orker nok ikke å være ute hele dagen da kroppene våre virkelig ikke henger med. Martin er heldigvis frisk, men Liam og jeg skranter enda.


Jeg vil med dette innlegget ønske alle sammen en flott dag, jeg håper den blir fin. Is og pølser skal spises, og dette med god samvittighet! 

Gratulerer med dagen, Norge!


Nå har jeg og familien min vært syke i over en uke, og det er så slitsomt. Hoste, feber og omgangssyken, hvor kjipt er vel ikke det? 

Liam har feberutslett over hele seg, så den lille søte kroppen hans ser ikke ut stakkars. Han har også fått kraftig diaré de siste dagene. Jeg er i bedre form enn jeg har vært, men langt i fra frisk. Det er så tungt å gå gravid i tillegg til å være syk. Kroppen krever så utrolig mye, og det er fælt å ikke ha noen form for energi til overs. 

Martin er endelig helt frisk, og tilbake på jobb. Det betyr derfor at Liam er alene med meg frem til han kommer hjem. Jeg får derfor ikke hjelp med Liam før den tid, så kroppen er ganske utladet for tiden. Det skal virkelig bli godt når dette slipper taket, men det ser svart ut. Jeg får smøre meg med all den tålmodigheten jeg har igjen, og krysse fingrene for at vi er friske til helgen! 

Jeg har også mye kult jeg skal vise dere på bloggen i løpet av dagen. Denne mammaen har vært på nettshopping til sine to små. Veldig fornøyd med produktene, mindre fornøyd med totalbeløpet - Hehe.  


I og med at jeg ligger strekk ut sammen med resten av familien burde jeg så absolutt holdt meg hjemme idag. Men noen avtaler kan jeg faktisk ikke avlyse. 

Jeg har time hos kiropraktoren kl 14:45, det skal i følge kiropraktoren være den siste timen min der. Heldigvis! Det var godt at problemet ikke var større enn det det var. Jeg har kun en liten låsning i venstre side, så jeg slapp billig unna. Men jeg er glad jeg tok tak i problemet, for det kunne fort blitt verre.

Kl 17:00 idag skal jeg legge vipper. Dette kommer jeg til å fortsette med i forveien av fødselen. Jeg har ikke energi og overskudd til å sminke meg hver dag. Jeg ser derfor på vippeextensions som et veldig greit alternativ. Det er utrolig fint, og man trenger ikke lengre å tenke på sminken når man står opp. Jeg tror det kan bli en utfordring å ligge på ryggen i 2 timer, men når det er gjort så er det gjort. Jeg gleder meg til å få det på plass!  


Da tenkte jeg at jeg skulle få svart på noen av spørsmålene som dukket opp på spørsmålsrunden. Det er alltid like hyggelig at dere sender inn spørsmål til meg/oss. Hvor lenge har du blogget nå?

- Det er jeg ganske usikker på, men det begynnere å bli en stund. Jeg er selvfølgelig ikke like aktiv som før grunnet helsen min, men jeg kommer sterkt tilbake når babyen er ute. 

Hvor mange barn har du lyst på?

- Jeg har alltid hatt lyst på 3, men i og med at kroppen min ikke syns det er så kult er jeg veldig fornøyd med at jeg har klart å skape 2!

Hva er en typisk dag for deg?

- Nå for tiden står jeg opp med Liam i 9-10 tiden, vi spiser frokost sammen, vi leker - i 11 tiden har vi begge oss en powernap på hele 2-3 timer (kan vel ikke kalles en powernap), vi spiser så lunsj og leker enda mer. Er det fint vær er vi ute hele dagen. Pappaen kommer hjem kl 15:30, så vi spiser middag med han. Etter middagstid er det gjerne en tur på en lekeplass, litt handling, eller andre viktige ting som må gjøres ila dagen. Liam legger seg 19:00, så Martin og jeg har hele kvelden hvor vi ser på TV og slapper av.

Gleder du deg til å bli tobarnsmor?

- Ja, jeg gleder meg helt sinnsykt selv om jeg tror det blir veldig travelt. Og jeg syns jeg er veldig heldig som har så mye i en så ung alder, det hadde jeg aldri sett for meg!

Har du tenkt å føde vaginalt denne gangen? Eller blir det keisersnitt?

- Etter planen blir det en vaginal fødsel. Keisersnitt skjer bare om det skulle være nødvendig av noen grunn (slik som sist). 

Hvordan møttes du og Martin?

- Vi gikk på samme ungdomsskole, mer spennende enn det var det dessverre ikke. Vi ble ikke sammen da. 

Har dere planer i sommer?

- Nei, denne sommeren blir det bare fødsel og kos hjemme.

Har du noen hobbyer?

- Ja, jeg elsker dans. Så dette kommer jeg til å begynne med igjen når Mileah er ute. 

 

 

 

 


Ja, det er mange spørsmål om hvor lenge Martin og jeg faktisk har vært sammen. Det kan jeg si med en gang, det er ikke alt for lenge. 


Vi ble sammen 10 mai 2015, og første graviditetstest slo positivt samme måned. Vi hadde selvfølgelig vanket sammen noen måneder, men det var ikke offisielt før da. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli uplanlagt gravid, da jeg alltid hadde sett for meg å stifte familie i en alder av 25 år. Jeg syns det var kjempeskummelt, og jeg var selvfølgelig veldig redd for hva Martin ville si. Heldigvis ble jeg sammen med den flotteste mannen som var, og han tok det så utrolig bra. 

Vi holder fremdeles sammen, så det at vi fikk barn tidlig i forholdet har ikke påvirket oss noe sånn sett. Vi har fått veldig lite tid til å gjøre ting sammen, bare oss to. Men gaven et barn kommer med er virkelig mye større. Vi kan ta all reisingen og kosen igjen når vi blir eldre og barna er voksne. I mellomtiden får vi nyte livet som foreldre og ta barna med på tur så lenge de syns det er kult å være med. Jeg kommer virkelig til å savne denne tiden vi er i nå når barna syns det er kjekkere å være med venner. 

Det trenger ikke å være en negativ ting å bli gravide på et tidlig stadie. Vi har hatt det så godt, og vi har kommet oss så langt. Jeg er evig takknemlig for at jeg får dele alt dette sammen med Martin. Vi er veldig sikre på hverandre, og vi kunne ikke drømt om at situasjonen var annerledes.

Nå idag feirer vi 2 år sammen, hvor barn nr 2 er rett rundt hjørnet. Jeg har derfor gått gravid 1,5 år av vårt 2 år lange forhold. Stakkars mann, han vet ikke hvordan det er å ha en IKKE GRAVID kjæreste, hehe. Godt jeg snart er i mål, og vi nå kan være en familie uten noe mer. 

 


Endelig har vi noe å se fram til som en familie. Vi skal på vår første ferie bare oss, og jeg gleder meg helt sinnsykt. Det er ikke før i november, men månedene flyr.

Vi vil jo ha babyen med oss, og jeg er for nærme termin til å kunne reise avgårde nå. Vi setter oss derfor på flyet til Grand Canaria 25.november. Det blir en flytur på nesten 6 timer og en busstur på 2, det kan selvfølgelig bli en utfordring. Vi blir i 2 uker, så vi får heldigvis slappet skikkelig av i mellom flyturene. 

Det skal bli godt med sommer og sol på vinterhalvåret, og jeg syns virkelig vi fortjener dette nå. Hotellet vi skal være på heter SunConnect Servatur Puerto Azul. Det ligger i Puerto Rico, og skal være et av de varmeste stedene i Spania på den tiden. Vi har også bestilt hotellrom med havutsikt da vi blir sittende på rommet etter barnas leggetid. 

 

 


Nå sitter Liam og jeg ute på terrassen, forran de nyplantede jordbærplantene våre. Vi har nemlig hele dagen fri, hvor vi ikke skal gjøre annet enn å kose oss sammen. 

Liam springer rundt her, glad som barn flest. Han er så utrolig blid om morningen og kroppen hans er full av energi. Jeg har dratt med meg dyna og puta ut, så her ligger jeg. Det er så deilig å kunne ligge ute på terrassen i solsteiken.

Jeg smøret meg også inn med tidenes beste selvbruning igår, og jeg kan idag gå med skjørt uten å føle meg veldig bleik. Jeg har ikke hatt tid og energi til å ligge i solariumet, så denne er for min del gull verdt. Jeg sparer også den gravide kroppen min for å måtte ligge på ryggen, noe som er veldig ubehagelig for tiden.

Nå skal vi bare nyte solen mens vi venter på at Martin skal komme hjem. Vi vil ønske alle en superflott dag, håper den blir like fin som vår! 

 

  


Idag våknet Liam og jeg opp til strålende sol og deilig temperatur ute. Det er endelig mai, og nå må det vel være lov å håpe på litt finvær fremover? 

De siste dagene har vært så flotte og vi har fått masse tid sammen med Liam ute. Martin har hatt helg, og har også fri idag. Vi skal nyte denne siste dagen med fri på lekeplassen, for hvem vet hvor lenge dette været holder seg slik. 

Mai måned fører med seg konfirmasjoner og 17.mai. Jeg er så uheldig at jeg ikke lengre passer bunaden min, så jeg må i løpet av rekordtid finne en nødløsning. Jeg har veldig lite lyst til å gå i kjole, men det ser ut til å bli det eneste alternativet jeg har og får. Heldigvis ser alle at jeg er gravid, så folk vil ha full forståelse for det. 

Nå skal Liam og jeg leke oppe på rommet hans litt, før han skal legge seg igjen. Han begynner å bli veldig trøtt, så det er kanskje til det beste. Han er så avhengig av den hvilen mellom 10-13:00, uten den er han et lite levende monster resten av dagen, haha.  


Siden Liam var så uheldig å brakk lårbeinet sitt 2 dager før 1 års dagen sin i januar, ble alle selskapene avlyst. Vi var på sykehuset med han i 10 dager, og han var ikke i form til å kunne feire selskapet sitt når han kom hjem. Han hadde mye vondt, og han var såpass liten at han ikke forstod hva en bursdag var. Han vet ikke forskjell på datoer, så at vi heller feirer selskapet nå er helt greit. 

Vi skal ha et selskap idag, og et neste helg. Det blir så koselig, og Liam syns det er så kjekt med besøk. Vi skal derfor (ENDELIG) få brukt all pynten jeg kjøpte. Jeg brukte litt penger på det, og det er kjedelig om det bare blir lagt bort i en skuffe. Vi skal derfor ut å handle til helgen idag, alt fra kaker til mat. Det blir utrolig kjekt, og jeg gleder meg. Liam er så heldig som har så mange fine mennesker rundt seg. 

Liam fikk også så masse fint av barselvennene sine tidligere i uken, han er virkelig ikke vanskelig når det kommer til leker. Han er så heldig! Vi var i selskap hos en av kameratene hans, og det så virkelig ut som om de hadde det kjekt sammen. De er alle blitt så store!  

 

 


Da tenkte jeg det var på tide med en spørsmålsrunde igjen. Det er utrolig kjekt at dere sender inn spørsmål, og jeg syns det er viktig at dere spør om det dere lurer på. 

Gjerne legg ved mer enn 1 spørsmål om du først er i gang :-)  


Etter utallige mailer, søknader og lignende kan jeg endelig fortelle dere en skikkelig gladnyhet!

Vi hadde blitt enige om at Liam ikke skulle i barnehagen før i 2018 en gang, men etter å ha tenkt litt over det så er det best om han begynner allerede i år. Vi sendte inn søknad for seint, men etter å ha snakket med flere av barnehagene rundt om, klarte vi endelig å finne en barnehage som hadde plass til han fra 15.august. Liam begynner da i Kolnes Barnehage, noe jeg er utrolig fornøyd med. 

Det blir selvfølgelig litt tungt å måtte kjøre han til Kolnes, da det er helt feil plass i forhold til hvor vi bor, men men. Jeg skal være fornøyd med at jeg i det hele tatt fikk en plass til han. Jeg får derfor fokusert på Mileah, mens Liam leker med vennene sine i barnehagen. Han kommer til å ha utrolig godt av det, da han elsker å være ute å leke. Der er han også med mennesker som har mye tid til lek. Jeg kan ikke rette meg mot han til en hver tid da Mileah skal ha mat, sove osv. Han skal kun gå 2-3 dager i uken, da jeg vil ha han hjemme resten. Jeg trives veldig godt med å ha han hjemme, så han kommer kun til å være i barnehagen tirsdager og onsdager (da jeg i utgangspunktet jobber da) + fredager om det er nødvendig. 

Liam har behov for å se andre mennesker enn bare oss og nærmeste familie, det er grunnen til at han skal inn allerede nå. Jeg merker han blir lei av å se de samme fjesene hver dag, og alle barn har godt av andre barn og voksne. Han elsker jo å være med andre, men det er ikke så lett når alle vennene hans allerede er i barnehagen. Derfor har vi kommet fram til at dette er den beste løsningen for alle. 

 


Jeg har to ekstremt flotte gutter i livet mitt. To gutter jeg aldri i min villeste fantasi kunne tenkt meg å være uten. Jeg er omringet av en enorm kjærlighet fra dem begge, som gjør livet verdt å leve. 

Jeg ønsket meg en gutt da vi fikk Liam, og blått lag ligger nå på pallen. Denne gangen ønsket jeg meg en jente, noe jeg snart er på vei til å få. Vi vil derfor stå likt, alle sammen. Vi 4 vil bli en komplett familie, og vi vil ikke lengre føle at det "mangler" noe. Vi har bestemt oss for å stoppe etter de to, og jeg er rimelig fornøyd med at jeg har fått den muligheten til å bli mamma til to velskapte barn. Liam er den flotteste gutten jeg noen sinne har lagt øynene mine på, og jeg er veldig sikker på at jeg kommer til å tenke det samme om Mileah. Takket være den flotte pappaen deres, vil barna mine alltid være de flotteste. 

Martin er nydelig tvers gjennom, og jeg kunne aldri bedt om en bedre mann å tilbringe hverdagen min sammen med. Jeg er evig takknemlig for at jeg alltid han komme hjem til han, og at han alltid er der om det skulle være noe. De to guttene der, er for meg den største gaven jeg noen gang kunne fått!  


Nå når Martin er i Spania tar jeg ting i egne hender. Jeg fikk for meg i går kveld om at jenterommet skulle fikses og gjøres klart til sommeren. Jeg syns det er godt å være ute i god tid, da man aldri vet hvordan et svangerskap går. 

Jeg fant fram malerspannet i går kveld kl 21:00, og malte til sent på kveld. Jeg kjøpte fargen "Lille prinsesse", en helt nydelig farge, og den passet veldig fint til gråfargen som allerede er inne på rommet hennes. Jeg er ikke spesielt flink til å male, og angret så kjapt jeg var i gang. Men jeg klarte å kladde på to strøk før jeg gikk i dusjen. Det er litt vanskelig å vise dere enda, da det står tusen ting der inne. Martin skal henge opp alle tingene i løpet av neste uke, da vil jeg kunne vise dere hvor fint det har blitt. Jeg bestilte også taklampe til henne i går kveld, en nydelig fjærlampe. Jeg syns de er så utrolig fine, og tror den kommer til å passe kjempegodt inn på rommet hennes. Jeg er veldig interessert i at ting skal se fint og ryddig ut, spesielt rundt barna mine. 

I dag skal Liam og jeg i familieselskap, det er alltid like koselig. Jeg syns det er så kjekt at familie samles på den måten, i tillegg til at det er veldig viktig for Liam sin del å kjenne familien sin godt. De er så snille mot han, og han storkoser seg rundt dem. Han har derfor vært å kjøpt pakke til bursdagsbarnet idag - helt selv (nesten). Liam har også vært litt urolig i magen de siste dagene, så han har ikke sovet noe særlig på dagtid. I går sov han ikke i det hele tatt, og var våken i 11 timer i strekk - helt sjokkert over at han klarte det. Heldigvis sov han utrolig godt i natt, og jeg fikk sove helt til kl 09:00 idag. 

I kveld kommer en venninne på besøk til meg, så det gleder jeg meg veldig til. Ekstra kjekt nå når jeg er alene hjemme, jeg kan ikke si at det er veldig spennende å sitte her mutters alene. Så jeg har kjøpt inn litt godteri og kos, så får vi se om vi slenger på en film eller noe.  

 


Idag reiser vår kjære fra oss. Han skal være borte til mandag, men det føles som en hel evighet. 

Liam og jeg koser oss ekstremt mye sammen, så vi skal selvfølgelig få det fint disse dagene - men jeg kommer allikevel til å savne det å ha min bedre halvdel her hjemme på kvelden. Jeg har blitt veldig avhengig av han, på alle måter. Det vil derfor være litt merkelig å være den som sitter igjen her hjemme, alene. 

Jeg har heldigvis den flotteste gutten her sammen med meg, og mange fine mennesker rundt oss. Vi skal få nok tid til å gjøre akkuratt det vi vil. Jeg tenkte faktisk at jeg skulle kjøre innom malerbutikken i helgen å kjøpe maling til rommet til Mileah. Jeg kan derfor male etter Liam har lagt seg, det får hvertfall timene til å gå litt fortere. I kveld kommer søsteren min innom, så det blir koselig. 

Det er selvfølgelig ikke den beste dagen, jeg har ikke sett frem til den på noen måte - men jeg unner Martin en tur. Han kommer til å storkose seg på firmatur, og det er så kjekt at de faktisk finner på slike ting. Jeg er glad på hans vegne, og det vet han. 

Jeg må også bare informere dere om at det er jeg som står bak snapchat brukeren til "Mamma.fruene" idag, det hadde vært så gøy om du la oss til der. Der er vi 8 mødre som bytter på å ha brukeren og viser dere litt av livet "bak fasaden". Veldig gøy at responsen har vært så bra, det er vi evig takknemlige for! 

 

 


Idag startet dagen kl 08:30, så godt å kunne sove skikkelig ut hver dag. Liam sover 13-15 timer i gjennomsnitt hver natt, hvor luksus er vel ikke det? Vi har spist oss en god frokost, og lekt masse. Han har jo så mye leker på rommet sitt, så jeg ser at han sliter med å velge. Han finner frem alt mulig, og ender alltid opp med kjøkkenet sitt. Kanskje det blir en liten kokk ut av han? 

I morgen reiser vår kjære til Spania rett etter jobb, sammen med kollegaene sine. Jeg får derfor testet meg som alenemamma, som uten tvil kommer til å bli en saftig prøvelse. Jeg er gravid, i tillegg til det er Liam i en skikkelig trassalder hvor han blir sint og fornærmet for hver minste ting. Vi må uansett gjøre det beste ut av det sammen. Martin blir borte til mandag, så jeg må ærlig si at jeg allerede nå gleder meg til han kommer hjem. 

Liam og jeg reiser nok en liten tur inn til Skånevik med foreldrene mine, da Liam også har godt av å se andre ansikt enn bare mitt. Jeg merker spesielt godt hvor avhengig han er av andre mennesker da Martin kommer hjem fra jobb, Liam kan gå fra å være kjempelei til superhappy på sekunder.

Vi skal uansett kose oss masse i helgen med mye lek og god mat. Liam og jeg styrer også mammabrukeren på Snapchat denne fredagen. Følg oss gjerne på mamma.fruene! 

 


 


Hei på dere!

Vi har snart kommet til mai måned, tenk det. Det er snart sommer, og været har endelig begynt å bli varmere. Selv om det ikke er 100% enda, så føler jeg det virkelig på meg. Jeg kjenner at sommeren skal bli utrolig deilig, det skal bli så godt og kunne ligge på terrassen å se på Liam løpe rundt i bare t-skjorte og bleie. 

Jeg kommer til å ligge som en hval på terrassen med mine ekstra kilo og verdens flotteste jentebaby i magen. Heldigvis er det en del igjen av sommeren når hun er ute. Det er snart over, og jeg teller virkelig dager. Vi skal trille turer, nyte babytiden - samtidig som vi skal nyte vår vakre sønn som da vil være 18 måneder gammel. Vi er så utrolig heldige som får oppleve dette sammen som en familie, jeg er så takknemlig for at jeg har kommet så langt i livet i en alder av 22 år. Jeg hadde selvfølgelig ikke kommet dit uten Martin, uten han hadde jeg ikke hatt noe av dette. 

Graviditeten min er snart over, og jeg kan endelig få kroppen min tilbake for meg selv. Det har vært utrolig godt å hatt henne inne i magen, men jeg kjenner at kroppen min har best av å være "alene". Jenta vår er snart så sterk at hun kan klare seg selv, og det er veldig godt å vite at hun har kommet så langt som hun har ved hjelp av min kropp. Jeg føler kroppen min har gjort sin jobb her i verden, og det er å skape to velskapte barn. Jeg kan være stolt over meg selv, og takke samboeren min for at han har holdt ut. Det har på ingen måte vært et lett løp, men vi har klart det - og det sammen.  

 

 


Det er så kjekt at dere stiller meg spørsmål underveis. Jeg samler de opp, slik at jeg ikke trenger å svare på de samme tingene gjentatte ganger i kommentarfeltet. 

1. Hvor har du fått tak i de skilta? 

- Det er ikke skilt jeg har på dørene mine, men enkle bokstaver. De er kjøpt hos Ølen Møbel og er av merket Design Letters. Veldig fine og vi er veldig fornøyde med dørene etter disse kom opp! 2. Så fin farge på den genseren, hvor er den fra?

- Genseren min er en helt basic genser til 49kr, den ble kjøpt på Bik Bok i fjor en gang. De har slike gensere inne hele tiden.3. Så utrolig mange fine bilder, og for et nydelig barn du har. Hvordan får du frost på bildene dine?

- Jeg bruker stort sett kun Aviary for å redigere bildene mine. Veldig fornøyd med denne appen, så den er virkelig å anbefale.

4. Kan du legge ut ukentlige graviditetoppdateringer?

- Ja, det kan jeg alltids prøve på. Men kroppen min er veldig sliten for tiden, så det kan også være jeg glipper. Jeg jobber meg i hjel med å bare holde 1 innlegg til dagen, og det er per dags dato viktigere å tenke på helsa og kroppen enn bloggen. Men jeg skal selvfølgelig gjøre mitt beste!

 

Følg meg gjerne på Instagram - HER

 


Idag har vi vært ute hele dagen, og for et nydelig vær det har vært. Så deilig å kunne bruke dagen ute. 

Vi har vært ute å letet etter påskeegg idag, og påskeharen hadde lagt igjen så mange kjekke spor til de ivrige små. Vi gikk fra plass til plass og eggene dukket til slutt opp. De små var så fornøyde! Vi har vært på lekeplassen hele dagen etter det, og vi har storkost oss alle sammen. For en dag, så utrolig kjekt når vi alle har fri fra jobb. 

Påsken er heldigvis ikke over enda, men jeg tror ikke vi er like heldige med været de neste dagene. Vi får hvertfall nyte dagene i hverandres selskap, så godt! 
hits