Da har jeg mottat bildene etter nyfødtfotograferingen. Jeg må si jeg er veldig fornøyd med bildene, og de kunne virkelig ikke blitt bedre. De er alle unike, og veldig personlige. Siden vi har fått en sommerbaby hadde jeg veldig lyst på blomster i bildene, og resultatet syns jeg ble kjempebra! 


 


Jeg er som alle vet utrolig glad i Instagram. Jeg deler bilder der hver dag, og det går mye i barn, barnerom og hverdagen generelt. Jeg er opptatt av å ha en lys og fin profil, og gjør mitt beste for å holde den så ryddig som mulig! Følg meg gjerne på Malin.vedaa! 


 


Jeg tenkte det var på tide med en instagram oppdatering. Jeg elsker virkelig den appen, og syns det er så mange inspirerende bilder der inne. Jeg tenkte derfor jeg kunne dele de siste bildene mine med dere!Gjerne følg meg HER


 


Jeg er som mange vet veldig aktiv på Instagram, og bruker dette flere ganger daglig. Jeg er veldig glad i bilder, og syns instagram er den beste plassen å være når det kommer til slike ting. Jeg tenkte jeg skulle dele mine siste bilder med dere, og håper dere vil følge meg videre. Dere finner Instagramprofilen min HER

 

 


Da var bildene fra 1 års fotograferingen klare på rekordtid. Jeg var sikker på at vi måtte vente til over vinterferien, men det slapp vi. Jeg er superfornøyd med bildene og kunne ikke vært mer fornøyd med fotografen. Bildene ble tatt av Liam, akkuratt slik som han er. Han ble ikke oppstilt på noen måte. Nå skal vi framkalle bildene å få et stort bilde av han på veggen, det trengs virkelig! 

Nå blir neste fotografering sammen med lillesøster, og jeg gleder meg til å få bilder av mine to søte små sammen. Jeg skal uten tvil bruke samme fotograf som nå, da jeg er superfornøyd! Klærna i studio er kjøpt hos Torgunns.no, linkene finner du under. Den lyseblåe seleshortsen finner jeg ikke i nettbutikken deres, den er kjøpt i butikk. 

Skoene får du HER

Brun selebukse HER

Body HER
 


Vi fikk tilsendt et bilde idag etter fotograferingen, og må si vi er kjempefornøyd med bildet. Nå kribler det i magen etter resten av bildene! Sett noe så nydelig? 


Det er på denne tiden av året jeg virkelig savner sommeren og varmen. Det er så ofte kaldt og surt her på vestlandet, så det skal virkelig bli godt. Vi venter jo også en sommerbaby, så denne sommeren kommer til å bli superfin. 


 


Da sier jeg hei en siste gang i kveld. Vi har nå akkuratt kommet hjem, etter å ha vært innom hos mine foreldre etter den berømte kosen som Liam ikke klarer seg uten. Han er nå på vei i seng, etter en lang dag med mye lek og kos. Martin og jeg skal begynne å gå gjennom noen av spørsmålene deres etterpå, haha. Jeg tror Martin syns dette er superkleint, og enda verre er at jeg nesten tvang han med på denne videoen. Han er ikke glad i film, det er heller ikke jeg - men noe må vi finne på. Jeg tror han er mest sjokkert over at 98% av spørsmålene er til han, jeg ler å syns dette er hysterisk morsomt! Jeg tror ikke han er så glad i meg lengre etter denne filmen blir publisert, men det får nå gå. Vi er ikke noen "kamerafolk", og det kommer vi heller aldri til å bli. Det er i slike kleine settinger vi to blir en smule fjollete, ukomfortable rett og slett. Jeg ler høyt, og det gjor jeg i hele går kveld også. Han fikk mer og mer hetta for hvert spørsmål som kom inn. Han sa "Jeg håper du legger ned bloggen din før det kommer noen spørsmål", haha! Lenge leve kjærligheten, alt han gjør for meg altså <3


Jaja, nå er det hvertfall kveld, og vi skal kose oss med frukt, is og en god middag! Ønsker dere en fortsatt god onsdag :-) 


Hei dere! Dette innlegget er egentlig til deg som driver på å ødelegger en annens liv. Du som lager livet surt for en helt uskyldig person. Du som går rundt å trykker en person enda lengre ned enn han eller hun allerede er. Hva er det jeg har gjort deg for at du skal være slik mot meg? Hvordan er det egentlig du vil jeg skal være? Hva er dealen med at du alltid skal rakke ned på de klærna jeg bruker? kanskje jeg ikke har råd til å kjøpe dyrere klær enn de de har på HM, Cubus eller Bik Bok. Jeg har kanskje ikke råd til å bruke pengene mine på "merkebutikker" slik som du. De har da like mye fint og bra på de "billigere" butikkene(?) - eller er det ikke godt nok for deg? Hva er greia med at du skal snakke høyt om hvem jeg er som person når du aldri har hatt en samtale med meg før? Du har bare sett via Facebook at andre snakker stygt til meg. Hva vet du om at det de sier stemmer eller ei? Hvordan vet du at det de jentene og guttene sier er sant? Jeg har da kanskje aldri gjort noe slikt. Dømmer du meg før du egentlig kjenner meg, har snakket med meg eller sett meg? Hvilken verden lever vi egentlig i?

Det er ikke så sykt sjokkerende at så mange jenter og gutter sliter idag, med selvtillitt og sosial angst av årsaker som dette. Jeg har sett så utrolig mye, som jeg gjerne ikke skulle sett. Jeg har sett folk gråte, jeg har sett folk få svi for handlinger de ikke har gjort - men som noen regnet med var dem. Jeg har sett folk ha en forferdelig tid på ungdomskolen, mennesker som hadde det så utrolig bra på barneskolen. Hva forandret seg? Hvor kom alle de "kule" fra som bare lagede mistrivsel og bråk? Hva oppnår vi med å holde på slik? Hva oppnår vi med å trykke folk lengre ned enn de allerede er? Føler vi oss bedre? Blir vi sterkere og mer populære blandt gjengen vår? - Nei så absolutt ikke. Du ender opp med å stå igjen som den som er stygg i seg, den som gjerne skulle kjent på følelsen av det å bli mobbet HVER DAG - til og fra skolen og hjemme. Hvorfor velger vi å være vonde mot folk som gjerne trenger oss mest? Hvorfor kan ikke flere ta ansvar? Er det ikke på tide? Vi lever i 2017, jeg syns hvertfall at de som står alene på skolen, de som aldri er med på ting - på grunn av redselen for å bli mobbet bør bli tatt vare på. Dette er noe skolene faktisk ikke får til. De kan ha så mye "ZERO" og null toleranse for mobbing de bare vil - problemet blir dessverre ikke mindre av den grunn. 

Vi må kunne stå sammen, ta ansvar og være gode mot hverandre. Er du en av de? la heller være. Hold deg for god for drittslenging, baksnakking, dytting og spytting. Tenk hvis det var deg liksom, hvor kult hadde det vært da(?) Det kunne like gjerne vært det som den tilfeldige personen som står i skuret for at h*n ikke har noen annen plass å være, den plassen er liksom "tildelt tapere". Jeg gav selv beskjed en gang til en voksen på skolen, og har aldri fått mer "hat" rettet mot meg. Hvorfor i alle dager skulle jeg backe opp den "taperen"? h*n var ikke vennen min en gang. Nei, h*n var ikke i min vennekrets på noen måte, men jeg følte på samvittigheten og smerten ingen andre gjorde. Jeg syns ikke det var greit å stå å se på dette hver dag, mens ting som utviklet seg til det verre. Jeg angrer bare på at jeg ikke gjorde noe før, for den personen fikk det kjapt mye bedre. H*n ble med i vår vennegjeng, og hørte aldri et vondt ord igjen. 

Hvor kommer mobbingen fra? Den starter i 3-4 års alderen.. Mye kommer hjemme i fra, og det er viktig at også vi foreldre tar et ansvar. Hvorfor skal vi gå rundt å fortelle barna våre hvilken idiot naboen er for at han ikke gjør slik eller slik? Barn drar med seg hver minste ting videre, og dette utvikler seg kjapt til noe stygt.

I de aller verste tilfeller ender folk livet sitt. Livet er ikke lengre verdt å leve, på grunn av deg. På grunn av en person som aldri har kjent meg, aldri har vært der og aldri har snakket til meg - men mobbet meg via sosiale medier - spyttet å knagget meg på meg på skolen. Dette lever noen med et helt liv. Jeg kan godt forstå at det ikke kan være mye livsgnist igjen etter noe slikt. Det er synd, for verden er så utrolig bra om man møter på de rette menneskene. Dessverre er noen utrolig uheldige å møter på de som ikke har det godt nok med seg selv til å kunne gi deg noe godt. Men hør her - Det er alltid en utvei, selv om det ikke føles slik. Det er bedre å be om hjelp en gang for mye enn en gang for lite..


Skjerpings, vi er bedre enn dette folkens, mye bedre!!

Følg meg gjerne:

Instagram: HER

Facebook: HER

Snapchat: Malinvedaa

 


Liam er nybadet og stelt, klar for en liten roadtrip sammen med oss voksne. Han har på seg en body fra Nameit og en nydelig rumper fra Memini.  


hits