Nå har jeg styret på å fått rommet til Mileah ferdig, nesten hvertfall. Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av den ferdige delen. Det er selvfølgelig litt som gjenstår, men det er veldig lite. Siste delen trenger jeg hjelp til av samboeren, da jeg selv ikke ønsker å skru ting inn i veggen. Jeg er hvertfall kjempefornøyd med resultatet, og bedre blir det!  


Som jeg sa i går, har jeg handlet på nett til mine to småtroll. Liam fikk en ting ting å ha på rommet sitt, og Mileah fikk interiør og lamper. Jeg gleder meg virkelig til pakken kommer i posten da det er så mye fint!

Jeg har lenge ønsket meg en skikkelig ballbinge til Liam, da han syns denne er så kjekk på Leos lekeland. Han har jo blitt så stor nå, så denne blir kjekk nå i sommer. Denne kan han ha på rommet sitt, samtidig som vi kan ta den ut på terrassen når det er fint vær. Mileah har fått seg en nydelig Miffy lampe, lik Liam sin - bare at hun fikk den minste størrelsen. Rommet til Liam er mye større, så han har mer plass til de store tingene. Hun fikk også en bokstavlampe, oppbevaringsbokser og gulvteppe. Så nå har hun nesten alt til rommet sitt, det blir så fint! 


Jeg skal få vist dere bildet av rommene når tingene kommer. Men per nå får dere bare se bilder fra nettsidene. Gøy er det uansett! 

- Miffylampen HER - Gulvteppe HER - Ballbinge HER - Bokstavlampe HER - Oppbevaringsbokser HER -


Jeg har grublet mye frem og tilbake om hva og hvordan jeg skal utføre barnerommet denne gangen. Jeg elsker fargen babygul, og lurer veldig på å ha denne fargen på en vegg bak den hvite kommoden til den kommende babyen. Det er jo så utrolig lett å bare male over igjen om man blir lei/ikke fornøyd, så det er jo verdt forsøket. Jeg syns gul er en superfrisk og fin farge, og den passer jo godt til begge kjønn. Det er en energifarge, og jeg tror det kan bli ganske bra. Samboeren min er skeptisk til fargen, men han skal få se at det kan bli veldig bra.    

 
 

 


hits