Hallo alle sammen! 

Nå for tiden går alt veldig bra. Nettbutikken min som enda ikke er åpnet går som bare det. Jeg har så mange forhåndsbestillinger på så mange flotte plagg, og jeg blir helt ydmyk av å se at folk vil handle hos meg - og at de har tro på meg. 

MEN dette innlegget handler ikke om nettbutikken min. Det handler om min fantastiske lille frøken som endelig har fått navnet sitt godkjent, på fjerde forsøk. At de skulle gjøre seg så vanskelige, for så å godkjenne forstår jeg ikke. Men det viktigste er at det til syvende og sist ble godkjent. Det fikk de tusen kiloene av skuldrene mine, og vi kan nå endelig begynne å registrere henne rundt om. 

Vi skal ha dåp for henne, i tillegg til at vi trenger pass til vi skal reise. Så det var bra at navnet ble godkjent nå, for jeg hadde virkelig begynte å stresse litt med "hvis ikke". Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort om det ble avslått. For jeg har ikke et annet navn til henne, det er jo bare Mileah som er navnet hennes. Jeg kunne ikke nå, etter så mange uker forandret navnet hennes. Det hadde for meg blitt helt feil. 

 

Postet av: Simona, 20år, mammatils
Ååå så fint å høre at navnet endelig er blitt godkjent! Jeg har faktisk gått rundt å irritert meg over at du har måttet søke så mange ganger for å få et så fint navn godkjent. Med alle mulige navn som blir godkjent nå var det bare ufattelig rart at de skulle være så vrang på akkurat Mileah sitt navn.
02.08.2017, 13:51
URL: http://mammatils.blogg.no
Postet av: Ingrid Horntvedt
Gratulerer med endelig godkjent navn! :D Kan ikke skjønne at de ikke har godkjent det tidligere...
02.08.2017, 13:53
URL: http://ingridhorntvedt.com
Postet av: livetmitt93
så bra:)
02.08.2017, 15:45
URL: http://livetmitt93.blogg.no
Postet av: - L I N E
Har fulgt bloggen din siden første gang du søkte om dette navnet, og endelig får du det godkjent! Utrolig at landet skal være så vanskelig. Men endelig, gratulerer så mye med navnet til lille. Sett to andre i Sverige ha det samme på sine barn, nydelig navn <3 Kunne tenkt meg det selv også, unikt og fint!
13.08.2017, 22:43

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits