Som de aller fleste har fått med seg, så åpner vi nettbutikk for baby og barn snart. Vi har lagt ut varer som kan forhånsbestilles, og det tar helt av. Det er over all forventning. Jeg trodde virkelig ikke at produktene skulle bli så populære så kjapt. Navnet vi går under er "SWEET DIAMOND", og det er det vi kaller oss på både instagram og facebook. På sidene finner du også noen godsaker til deg selv, så vær rask!! 

I tillegg leter vi etter den/de perfekte ambassadørene til vår side, så søk gjerne på instagram!

Instagram - > HER @sweetdiamond.no

Facebook -> HER 

Postet av: livetmitt93
morro :)
31.07.2017, 20:41
URL: http://livetmitt93.blogg.no
Postet av:
Den blomsterromperen du selger, er den fra wish? Har kjøpt den selv men kvaliteten var dødsdårlig så vil ikke bestille den av deg viss det er wish/ebay produkt.:)
02.08.2017, 10:07
Postet av: Malin Vedaa
Anonym: Hei, nei. Den er ikke fra wish/Ebay. Jeg bestiller den rett fra en produsent som jeg har inngått en avtale med. De er en av Kinas største barneklær kjede, så produktene skal være ganske så bra. De har 1500 butikker rundt om i verden, og det er 800 personer som jobber på lageret å designer klær osv. Jeg kvalitetsikrer alltid produktene før de blir solgt videre. Er jeg ikke fornøyd med produktet så sender jeg pengene som er forhåndsbetalt tilbake.

Jeg har inngått samarbeid med så mange unike bedrifter nå, i Kina, Usa og rundt om i Europa. Vi vet selvfølgelig ikke hvordan kvaliteten på noe er, men vi forhører oss før vi bestemmer oss for leverandører. Så ut i fra det jeg sitter på nå, så er dette kjempebra! :-D
02.08.2017, 12:30
URL: http://malinvedaa.blogg.no/
Postet av: Malin Vedaa
Anonym: Det er også helt sykt mange produsenter som kopierer kjente varer nå, slik som den Bunny Hoodien jeg har ute. Slike plagg er kjempepopulært, og mange selger det samme // det betyr ikke at kvaliteten nødvendigvis er dårlig!
02.08.2017, 12:39
URL: http://malinvedaa.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits