Hei alle sammen! 

Den siste tiden har vi vært travelt opptatte her hjemme. Det er mye som skjer, og mye jeg har villet fortelle dere en god stund nå. Martin og jeg har hatt noen baller i luften, eller egentlig meg - men han er med på det å støtter meg 100%. Som alle vet er jeg i overkant interessert i barnemote, interiør og alt som følger med de søte små. 

Jeg har opprettet firma, og er veldig spent på hvordan nettbutikken min kommer til å bli seende ut. Det er en fantastisk flink dame som skreddersyr den for meg, og jeg gleder meg virkelig til å se hvordan det blir. Vi skal selge barneklær, i ulike merker såklart. I tillegg skal vi ha diverse barneutstyr. Jeg tror det kommer til å bli så utrolig bra, og jeg gleder meg i hjel til å vise dere. Jeg håper selvfølgelig alle tar seg en tur innom når den åpner. Vi er litt usikre på dato enda, da nettdesignet tar 6-8 uker. Men i høst/vintermånedene. Det blir hvertfall i løpet av 2017. 

Nettbutikken og firmaet går under navnet SWEET DIAMOND. Vi er kjempefornøyde med navnet, og vi håper vi kan ha mange fornøyde kunder fremover. Per dags dato vil vi kun være en nettbutikk, og ikke en fysisk butikk. Men tiden vil vise om dette på sikt kan gjøres om til noe annet også. Vi gleder oss til lansering, og du kan snart følge oss på instagram og facebook. Jeg kommer tilbake med mer informasjon!  

 

 

 

Postet av: Katharina
Så spennende :D Gleder meg til den åpner :) Masse lykke til <3
27.07.2017, 22:02
URL: http://katharinaj.blogg.no
Postet av: Oda
Så utrolig gøy! Så flink du er, gleder meg til å se!
27.07.2017, 22:51
Postet av: Christina Rindal
Du er så flink Malin! Gleder meg masse til å se altså 😍😍
28.07.2017, 01:05
URL: http://nouw.com/christinarindal
Postet av: Malin Vedaa
Christina Rindal: tusen takk fineste deg ??????
28.07.2017, 01:21
URL: http://malinvedaa.blogg.no/
Postet av: livetmitt93
spennende :)
28.07.2017, 09:53
URL: http://livetmitt93.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits