Jeg har fått en del spørsmål inn på bloggen den siste tiden som jeg tenkte jeg skulle svare på. Jeg pleier egentlig ikke å svare på kommentarene når det er spørsmål, da ofte flere lurer på det samme. Da er det heller bedre å ta det i et felles innlegg.
1. Hvor lenge har du og Martin vært sammen?

- Martin og jeg har faktisk ikke vært sammen så lenge. Men vi ble sammen 10.mai 2015, så det er litt over 2 år.

2. Kunne du tenkt deg flere barn?

- Absolutt! Men vi skal også oppdra barna, og vi må først finne ut hvordan det er med to, før vi eventuelt vurderer en tredje.

3. Hvordan er sexlivet etter fødselen? Er det vondt? Jeg fødte min sønn for 6 uker siden, og ble fortalt at vi kunne ha sex igjen nå. Hvordan var det for deg? 

- Jeg er vel ikke rette personen å spør om dette, da jeg aldri har født vaginalt. Så her må du nok spørre noen andre. 

4. Hvor er du om 5 år?

- Om 5 år er jeg gift med drømmemannen, jeg har 2 fantastiske barn (mulig 3), vi har bygget drømmehuset og lever godt!

5. Hva tenker du om Clickbait? 

- Haha. Som blogger er jeg kanskje ikke rette personen å spør. Da det gjerne er litt av "oppgaven" å trigge folk til å klikke inn på innlegget. Men jeg har aldri overskrifter som ikke stemmer i forhold til selve innlegget. Men man skal skape overskrifter som engasjerer folk. Men jeg forstår at folk gjerne blir "skuffet" om innlegget ikke står til forventningene. Det syns jo jeg også om jeg klikker meg inn på en blogg hvor jeg forventer noe helt annet enn det som møter meg. 

6. Hvor mange tattoveringer har du?

- 7, noe jeg aldri skulle hatt. Så vær så snill, tenk deg om om du vurderer å få deg en :p

7. Hvor vondt var det med rier?

- Det var helt forferdelig. Jeg klarer ikke en gang å forklare smerten under en aktiv fødsel. Jeg trodde et lite sekund at jeg skulle dø, samtidig som jeg hadde veldig lyst til å hoppe ut av vinduet da riene stod på.

8. Hvor kjøper du klærna til barna?

- De kjøper jeg litt over alt faktisk. Men jeg er veldig glad i Claire Kids, Zara Kids og Newbie serien hos K. Men vanlige plagg som bodyer osv, typiske hverdagsklær kjøper jeg hos HM, Cubus osv. Det er de klærna jeg ikke bryr meg om det kommer flekker på, som jeg kaster etter hvert. 

9. Hvordan klarer du å holde Liam så ren alltid? Og hvorfor er du så redd for at han skal bli skitten?

- Jeg er allergisk mot flekker og skit. Og jeg ser for meg at dette spørsmålet er fra noen som har sett hvor nøye jeg er med vasken og at jeg er livredd for at han skal skitne seg til. Det hender jo selvfølgelig. Men jeg prøver å unngå det så mye som mulig. Jeg syns heller ikke at det er greit å la et barn gå rundt med snørr og annet gørr i fjeset. det tar en forelder max 5 sekunder å vaske barnet rundt munnen etter han/hun har spist, så det syns jeg så absolutt en skal kunne gjøre. Jeg bytter også alltid klær om barna mine har grist seg til, dette fordi at jeg selv ikke hadde ønsket å gå rundt skitten. 

10. Hvordan kan du velge bort amming, da det er det beste for barnet ditt? Ønsker du ikke det beste for barnet ditt?

- Hvordan kan du uttale deg om hva som er best for mitt barn? Amming er ikke i alle tilfeller best. Det skal også fungere optimalt, noe det faktisk ikke hadde gjort her hos oss. Heldigvis fins det så flotte alternativ som morsmelkerstatning idag, og babyen her i hus raser opp i vekt - noe som er det viktigste av alt. Så vi er kjempefornøyd. I tillegg til det får hun alt hun trenger av kosttilskudd i flaskene sine, så her er hun ikke i mangel på noe! 

 

Gjerne still oss flere spørsmål til neste uke!

 

 

Postet av: Simona, 20år, mammatils
Ååh, blir så irritert hver gang folk skal dømme oss som ikke ammer, men heller gir flaske. "Det er det beste for barnet, hvorfor vil du ikke det beste for barnet ditt?" som om vi elsker barna våre noe mindre selv om vi ikke putter puppen i munnen demmes. Som du sier så er morsmelkerstatningen såpass bra i dag, at de ikke lider noen nød. Dattera mi er like frisk og i noen tilfeller friskere enn et barn som blir ammet, og ligger ikke noe etter (hun ligger heller foran) når det kommer til det motoriske, som også er et argument hos mange. Tror helt alvorlig at om vi får et barn til at det barnet også skal få flaske tidlig.
17.07.2017, 21:08
URL: http://mammatils.blogg.no
Postet av: Malin Vedaa
Simona, 20år, mammatils: Jeg er så enig med deg!! <3 takk for en fin kommentar, godt jeg ikke er alene!
17.07.2017, 22:05
URL: http://malinvedaa.blogg.no/
Postet av: Hege Kristin
fine svar!
17.07.2017, 22:16
URL: http://hegekristin.blogg.no
Postet av: Line
Var det ikke du som sa du aldri skulle bli gravid igjen og hatet å gå gravid? Hva har fått deg til å endre mening?
17.07.2017, 23:17
Postet av: Malin Vedaa
Line: Hater å gå gravid jo. Og jeg sa også etter Liam at jeg aldri skulle gjøre det igjen, men det pga at kroppen min virkelig ikke tåler det. Men det er jo verdt det til syvende å sist, derfor det ender med at jeg gjør det!
18.07.2017, 00:30
URL: http://malinvedaa.blogg.no/
Postet av: livetmitt93
<3
18.07.2017, 11:00
URL: http://livetmitt93.blogg.no
Postet av: Silje
Så mange fine spørsmål og svar!
18.07.2017, 12:30
URL: http://www.siljefjaren.femelle.no
Postet av: Jeanette
Så fine svar, ha en fin dag videre! :D
18.07.2017, 14:42
URL: http://jbkk.blogg.no/
Postet av: Katharina
Skjønner virkelig ikke hvorfor folk skal være så dømmende mot folk som ikke ammer. De kan umulig ha barn selv. Det er jo faktisk ikke alle som kan amme, å det kan ligge mye personlig bak det også. Så lenge babyen/barnet får mat så bør de da være fornøyde i stede for å kritisere slik.

Ingen er noen dårlig forelder bare fordi barne får mme.
19.07.2017, 14:29
URL: http://katharinaj.blogg.no
Postet av: Siri
Hvordan går de med søkeprosessen ang. navnvalget til datteren deres?

Tideligere snakket du om at legene frarådet deg å bli hravid en gng til, er dette nå etter de bedre svangerskapet mulig nå?😊😊

Du er en super mamma!
19.07.2017, 22:27
Postet av: Ine Mai
Så enig kår det gjelde å vaska ungen sin i fjeset :P så mången så legge ut bilder der ungane e full av snue og gris rundt munnen +++, 😂
20.07.2017, 13:19
Postet av: Emma
Jeg husker du skrev at du ikke kunne få flere enn to barn, at kroppen ikke tålte det? Har noe forandret seg i og med at dere muligens vurderer en tredje en gang? Går det likevel?:)
20.07.2017, 21:59

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits