Hei alle sammen! 

Jeg har de siste to døgnene blitt spammet med meldinger fra alle kanter, det samme har Martin. Og jeg tror alle er veldig nysgjerrige på hva hemmeligheten jeg snakket om er. Og flere har faktisk gjettet riktig, men det var veldig viktig for oss at familien fikk vite det først. Vi ønsket selvølgelig ikke at de skulle finne det ut via sosiale medier, eller bloggen min. Derfor ble det holdt skjult en liten stund. 

Den 08.07.2017 tok Martin meg med på spa, og det var så koselig. Denne dagen var veldig spesiell, dette på grunn av at Liam ble 18 måneder, 1,5 år. Og termindatoen til Mileah var her, nå nærmet hun seg allerede 1 måned - tenk det! 

Jeg syns det var utrolig kjekt å kunne tilbringe litt tid sammen med Martin, alene. Mellom alle bleieskift og alt annet som kommer med når man er en forelder - så er det godt å kunne pleie kjærligheten i ny og ne. Det er noe vi alle burde gjøre! 

Vi var på Albatross Spa, og der er det så utrolig fint. Der fikk vi virkelig slappet godt av, og ladet batteriene til vi kom hjem igjen, hvertfall litt. 

Martin og jeg har lenge tullet litt med at vi må gifte oss, og at det har sine fordeler med tanke på barna. Vi er også veldig sikre på hverandre, og ønsker å dele livet sammen. Vi elsker hverandre, og vi kunne ikke sett for oss et liv uten den andre. Vi har valgt å få to barn sammen, samtidig som vi har kjøpt oss hus og bil sammen. Dette har vi selvfølgelig ikke gjort uten grunn, det er av den enkle grunn at vi ønsket oss dette som et par. Og vi har aldri angret på valgene vi har tatt. 

Vi har nå blitt en nydelig familie på fire stykker, som for meg betyr alt i verden. Nå manglet bare den siste delen i livet, og det er å gifte seg. Jeg var derfor så utrolig heldig å ha en kjæreste som ville forlove seg med meg. Med de fineste ordene og setningene, ønsket han å gjøre dette til en virkelighet. Og vi skal gifte oss, selvfølgelig skal vi det. Han ville forlove seg med meg, og jeg sa ja. Jeg har aldri vært lykkeligere. Nå har vi enda en ting å se fram til. Og vi har bestemt oss for at vi ikke skal vente så utrolig lenge før det skjer.

Jeg fikk verdens fineste ring, og jeg er så stolt av å kunne kalle oss forlovet. Jeg er virkelig heldig som har en så flott mann, to helt fantastiske barn og et evig godt liv - som vi har bygget opp sammen. 

Nå kan vi begynne å planlegge drømmebryllupet, og det skal bli så gøy! Ringen skal dere selvfølgelig få se når jeg har fått den. Det er nemlig bestilt en ny, slik at jeg kan få den tilbasset min fing. De de hadde inne i butikken var alt for store. Så jeg gleder meg veldig til å få den! 

 

Postet av: annirendauvi
Åh, gratulerer så mye! Nyt tiden, den er utrolig kos! :D
12.07.2017, 10:12
URL: http://annirendauvi.blogg.no
Postet av: Terese
Gratulera sååå masse😍😍
12.07.2017, 10:38
Postet av: livetmitt93
gratulerer:)
12.07.2017, 10:42
URL: http://livetmitt93.blogg.no
Postet av:
Gratulerer så masse til dere begge :-D
12.07.2017, 11:17
Postet av: Anne
Gratulerer så mye :)
12.07.2017, 11:26
URL: http://www.byanne.blogg.no
Postet av: Katharina
Gratulere så masse <3
12.07.2017, 20:11
URL: http://katharinaj.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits