Hei alle sammen!

Jeg får stadig kommenterer her på bloggen, om hvorfor jeg ikke blogger hver dag, hvorfor jeg ikke blogger like mye som før og at jeg er nødt for å blogge mer. Det er selvfølgelig hyggelig, for det betyr jo bare at dere liker innleggene mine og ønsker mer. 

Jeg er blitt tobarnsmamma, og det i seg selv krever mye. Babyen i hus skal ha mat ganske ofte, og Liam skal ha full oppmerksomhet utenom det. Han begynner i barnehagen i august, og det vil da bli lettere å sette seg ned noen minutt å skrive ned noen setninger. 

Jeg klarer ikke å sitte å skrive hele dagen når Liam forstår så mye som han gjør. Jeg ønsker å bruke tiden min sammen med han og familien min, og det er noe alle forstår. Det er ferietider, Martin har fri - og det er faktisk ganske viktig for oss. Vi bruker tiden på hverandre og ikke evigheter forran skjermen. 

Det vil bli bedre, og det lover jeg. Jeg ønsker også at dere sender inn tips til hva dere vil jeg skal blogge om. Det er også veldig kjekt for meg at temaene dere ønsker jeg skal blogge om kommer opp, og ikke bare deler fra min hverdag.  

 

Postet av: Ingrid Horntvedt
Blogg når du føler for det! Kvalitet foran kvantitet :) Også er det jo viktig å ta vare på familien også. Syns du gjør en fin jobb, jeg :)
10.07.2017, 19:58
URL: http://ingridhorntvedt.com
Postet av: livetmitt93
liker bloggen din:)
10.07.2017, 20:02
URL: http://livetmitt93.blogg.no
Postet av: Marilen
Du har all grunn til å ikke blogge like mye. Barna er det viktigste <3
10.07.2017, 21:28
URL: http://www.nouw.com/marilenjorgensen

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits