Jeg skulle inn på Altinn sine sider her om dagen for å registrere navnet til vår nydelige datter, Mileah. Det trodde jeg skulle være verdens enkleste sak, noe det ikke var. 

Jeg husker at det ikke var noe problem da vi registrerte Liam sitt navn i basen, og at det bare var til å klikke send og signer - så var alt i orden. Denne gangen var det overhode ikke så lett. 

Navnet Mileah måtte sendes inn, og godkjennes av flere. Og det var ikke sikkert at det ble godkjent da det var så sjeldent. På toppen av det hele måtte jeg ha en begrunnelse for hvorfor vi valgte nettopp det navnet. Jeg håper på at navnet blir godkjent, da hun allerede har fått det navnet. Blir det ikke det, må vi selvfølgelig ta en telefon til de. Jeg trodde ikke det skulle bli noe problem å få registrert det navnet, men da så få heter det, så må vi tydeligvis ha en veldig god grunn for å få kalle henne det, noe vi ikke har. 

Vi elsker navnet, men har ingen "grunn" for å kalle henne det. Vi har bare valgt det ut i fra at vi liker det, ikke fordi at vi har besteforeldre eller andre som heter det. Så jeg håper for vår del at det ikke er en "lost case".  

Postet av: Simona, 20år, mammatils
Vi måtte også søke ettersom det er under 5 i Norge eller noe som heter det samme, og grunnen vår var ikke noe bedre enn at vi kjenner en i England som heter det samme, men det ble godkjent, veldig fort. Mileah er jo et utrolig skjønt navn, så hadde vært rart om ikke det ble godkjent.
09.07.2017, 15:18
URL: http://mammatils.blogg.no
Postet av: Krist.in
Åh håper dere får det godkjent! Vil jo tro det da, det er jo nydelig navn <3
09.07.2017, 16:00
URL: http://krist.in
Postet av: Bethina
Fikk for under 7mnd godkjent ett sjeldent navn på jenta vår,rart dere ikke fikk det med en gang"/

Syns det er så flott å skille seg litt ut😍Lykke til å for ei nydelig jente du har fått deg😍
09.07.2017, 16:04
Postet av: livetmitt93
håper det blir godkjent:)
09.07.2017, 16:12
URL: http://livetmitt93.blogg.no
Postet av: Lizbeth Osnes
Men i alle dager da? Så rart! Da jeg registrerte navnet til min datter (Sienna) var det bare 4 andre med det samme navnet, men vi fikk aldri et problem med det. Heldigvis! Krysser fingrene for at det går helt fint :-)
09.07.2017, 16:45
URL: http://lizbeth.blogg.no
Postet av: Katharina
Vi fikk beskjed om det samme da vi skulle søke om Emma Sofie, hun skulle ha Sofie til mellom navn, men da måtte det være noen i familie som het det oldermor osv. Men jeg skrev Emma Sofie der det sto navn, så fikk jeg det godkjent , men sto sofie på mellomnavn ble det ikke godkjent :/ Helt teit egentlig , men skjønner at de har dette systemet i dag.
09.07.2017, 17:02
URL: http://katharinaj.blogg.no
Postet av: Hege Kristin
hmm, rart det skal være så vanskelig :o
09.07.2017, 18:09
URL: http://hegekristin.blogg.no
Postet av: Julie Madelén
Katharina: mellomnavn er et ekstra etternavn, så er nok derfor du ikke fikk det godkjent.

Ellers syntes jeg milelah er et vakkert navn, du skal se at det kommer igjennom :)
09.07.2017, 18:37
Postet av: Mia
Det blir helt sikkert godkjent :) Er 3 babyer i bygda her som heter Mileah, så det er virkelig så sjeldent lengre. Men merkelig at det skal ta så lang tid da
09.07.2017, 18:51
Postet av: Malin Vedaa
Mia: stod på deres side at det ble sånn da det var 3 eller færre som het det ??
09.07.2017, 19:07
URL: http://malinvedaa.blogg.no/
Postet av: cuskima
tidene endrer seg, for mange år siden da min datter ble født nektet presten meg å døpe henne Leah da det ikkje sto med H i bibelen.han mente hun kunne bli mobbet : ?????!!!!!! , hans forslag var at Laila var en fint navn og hun kunne hete det.

Eg svarte nei og han nektet å skrive Leah i kirkeboken og da eg meldte henne inn til folkeregisteret fikk eg bskjed om at det var ulike navn...ulike ? ja og nei.er da samme navn, men med H. Eg forklarte dem at min far er fra Lea som er på sørlandet en plass og hun er en jente ikkje oppkalt etter en liten plass. De var enig og eg fikk gjennomslag..hallo, nå kan folk skifte navn til hva som helst,men vi får ikkje lov å gi barna våre navnet vi vil? helt tullete
10.07.2017, 01:27
URL: http://Cuskima.blogg.no
Postet av: Nina Emilie
Sønnen vår heter Jaxon og vi er akkurat gjennom samme greia :p Drit irriterende. Venter fortsatt på svar og han er født 07.05 🙄
10.07.2017, 16:03
Postet av: Lise
På SSB sine sider står det at det er 21 kvinner som har dette navnet som fornavn i Norge, så det går nok lett gjennom 👍🏼
10.07.2017, 20:27
Postet av: Lene
Kan ikke se at det skal te noe problem. Det er jo allerede 21 kvinner i Norge som heter Mileah.

Har selv et sjeldent navn på en av ungene, det va ingen problem. Blir det noe kluss er jo deres sterkeste kort at det faktisk er et navn i bruk allerede.
11.07.2017, 09:46

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits