Tidligere i uka var vi på Sørlandet, og selvfølgelig i Kristiansand. Det er desidert den fineste byen jeg vet om, og jeg bare elsker den. 

Det var strålende sol og temperaturen var kjempeflott. Vi kjørte vel fra Haugesund i 09 tiden, og ankom Kristiansand på kvelden. Etter mange timer i bil, bestemte vi oss for å dra inn til sentrum som var 10 minutter unna hotellet. Det var for at Liam skulle få lufte seg litt, og ikke legge seg med en gang. Jeg har aldri sett han så fornøyd noen gang, han storkoste seg. Og det var så utrolig kjekt å se. Han sprang rundt i selebuksen sin vinket til hver og en mann, og lekte til langt på kveld. Vi var vel ikke tilbake på hotellet før kl 22 eller noe. 

Dagen etter dro vi til dyreparken. Det hadde vi sett fram til. Men vi merket at Liam fremdeles er litt liten, da han ikke ser dyrene som er på avstand. Men vi hadde det allikevel veldig koselig. Liam sov store deler av turen i dyreparken, da han ikke fikk sove om natten. 

Det tar virkelig på å ha to små barn på samme rom, da den ene våkner hver 2 time for å få mat. Hun er dessverre for liten til å kunne være stille. Så mens hun skriker etter mat, så er det en selvfølge at han også våkner. Gutten som sover til 11-12 hver dag, stod plutselig opp kl 06. Vi bestemte oss derfor å reise hjem kl 23 den dagen vi hadde vært i dyreparken, altså dagen etter vi kom. 

Liam sov nesten hele veien hjem, og det var så deilig. Så vi er veldig glade for at vi valgte å reise hjem på natta.

Selv om turen ble kortere enn planlagt, hadde vi det utrolig koselig. Vi syns bare det ble for dumt å la Liam våkne så mye, da han ble utrolig sliten av det. Vi bestemte oss derfor for å fortsette ferien hjemme, og heller vente til sydenturen i november. Da får de hvertfall hver sitt rom! 

 

Postet av: livetmitt93
fine bilder:)
09.07.2017, 16:20
URL: http://livetmitt93.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits