Idag har det vært så fint vær i Haugesund. Vi har vært ute hele dagen, så tiden har virkelig flydd i fra oss.

Vi startet dagen med å dra på helsestasjonen sammen med Mileah. Hun hadde lagt på seg hele 300 gram på 4 dager, det er jo helt utrolig. Hun drikker så godt, og vi er kjempefornøyde. Jeg klarer ikke selv å se at hun legger på seg da jeg ser henne hver dag. Men besteforeldre og andre som ikke ser henne like ofte ser det, så det er jo bra! 

Liam og jeg har spist x antall is idag, lekt med hageslangen å kost oss en hel haug på terrassen. Mens jeg matet Mileah inviterte til og med Liam hageslangen med inn på besøk - i stua. Jeg fikk meg derfor en sinnsyk vaskejobb etterpå, da det var vått over alt. Men alt han ville var jo bare å snakke med sin mamma som satt opptatt med å mate babyen i hus. Så jeg kunne ikke annet enn å le av den skjønne lille gutten min. 

Nå er vi på vei til Skjoldastraumen for å grille sammen med bestemoren til Liam og resten av gjengen. Det gleder vi oss til. Vi må virkelig nyte dette været når det først er her, da denne sommeren til nå har vært helt tragisk. Så da ønsker jeg alle en fin dag videre, så prates vi plutselig!


 

 

Postet av: livetmitt93
e så herlig no :)
30.06.2017, 17:51
URL: http://livetmitt93.blogg.no
Postet av: Ingrid Horntvedt
Så bra med den fine utviklingen til Mileah! Ønsker dere en god sommer :)
02.07.2017, 14:50
URL: http://ingridhorntvedt.com

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits