Fra jeg begynte å jobbe, så har jeg vært en offentlig person. Jeg valgte ikke i en så ung alder å bli en offentlig person, men jobben min på et treningssenter blant så mange folk gjorde meg offentlig. 

Jeg har valgt å ha et yrke hvor jeg selv omgås en haug av mennesker, men ingenting er mer givende enn det. Jeg har valgt å gi 110% av meg selv mens jeg er på jobb, jeg har derfor valgt å forbli en offentlig person. Jeg trives med å være blant så mange ulike mennesker, som på godt og vondt deler hverdagen sin med meg. 

Jeg har også på andre måter valgt å være en offentlig person. Som på denne bloggen, eller på Instagram hvor jeg nå har i underkant av 5000 følgere. Jeg har en åpen profil hvor alle kan klikke seg inn å se om de følger meg eller ikke. Jeg deler en hverdag hvor ungene mine er 100% av den. Jeg deler bilder av det jeg er mest stolt over, og føler ikke et behov for å skjule det. Det å være offentlig gjør til at jeg alltid har blitt snakket om, folk finner feil med meg, kritiserer meg og snakker bak ryggen på meg - og det er helt ok.  Men det som gjør at jeg fremdeles gjør som jeg gjør er alle dere som gir meg ros og positive tilbakemeldinger AKA - dere som ikke er sjalu. 

Jeg har alt jeg noen gang kunne ønsket meg. En jobb jeg stortrives med - som gjør til at jeg er på plass en halvtime/ time før jeg begynner, en perfekt familie - som jeg bruker hver eneste dag sammen med, et trivlig hjem til vår flotte familie, i tillegg til så mange gode mennesker som hver dag gjør livet til en lek hvor jeg kan smile å le. Dessverre, så er det ikke alle som har alt det jeg har. Jeg er rik på hverdagslige ting, men jeg er ikke rik på penger (som mange tror). Jeg har som jeg klarer meg og litt til, men det er det. For meg er det hverdagslige ting som betyr noe, og det er for meg viktig å få fram nettopp det.

Jeg har valgt å være offentlig, og stortrives med det. Jeg er stolt over det jeg har, og har ingen problem med å vise det fram! Dessverre, så har verden blitt slik at man ikke unner folk noe godt. Man vil helst ikke se en annen person lykkes - og med det velger man heller å tråkke på personen. Det er synd. 

Følg meg gjerne på Instagram ->  HER

 

 

 

Postet av: Nina
<3
30.06.2017, 00:11
URL: http://livetmitt93.blogg.no
Postet av: Caroline
Heia deg Malin!

Her hever du deg virkelig over disse menneskene, uten å rakke ned på de. Jeg kan ikke forstå hva man får igjen for å bruke tiden sin på å kritisere andre menneskers liv, om de synes det er så kritikkverdig på noen som helst måte forslår jeg at de lar være å følge med på livet ditt.

Jeg derimot synes det er veldig hyggelig å følge med på deg da jeg selv venter barn, for å se hvordan hverdagen deres arter seg. Stå på!
30.06.2017, 10:16
Postet av: Malin Vedaa
Caroline: Tusen takk, setter virkelig pris på slike tilbakemeldinger! Hold meg oppdatert, det er så gøy å følge mammaer, hvis du tilfeldigvis har Instagram så kan du gjerne legge den igjen så kan jeg følge deg der <3
30.06.2017, 14:04
URL: http://malinvedaa.blogg.no/
Postet av:
Du virker som en trivelig jente. Unner deg all godt.
30.06.2017, 12:21

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits