Da ble det ikke noe av bergensturen jeg planla, da Martin ikke hadde ferie denne uka allikevel. MEN neste uke har han ferie. Og vi har bestilt hotell i Kristiansand i tillegg til billetter til dyreparken. Det blir så hyggelig.

Vi skal være der noen dager, og gleder oss kjempemye. Vi kommer til å ta bilturen litt i rykk og napp. Kose oss med litt mat og is på veien, da Liam spesielt kommer til å bli kjempelei. Vi skal i dyreparken den ene dagen, ellers skal vi se hva Sørlandet har å by på. Det er meldt nydelig vær og en veldig ok temperatur, så dette blir bra.

Dette blir sommerferien vår i år, da Mileah er så liten enda. Så får vi ta sydenturen i november da hun er litt eldre. Så sommer og sol får vi når det er kaldt her hjemme, da har vi også noe å se frem til.

 

Postet av: Thea Helen
Åå så koselig! Hadde vært så kjekt å truffet dokk i Kristiansand 🙉😍, men me ska ikkje ner der før 11 juli og gå i dyreparken dagen etter🙉 Du og din familie virke så kjekke og gode mennesker!❤️ Egentlig føle eg me e veldig like ( utifra sånn eg kjenne deg gjennom IG å Face🙊)

Men du og familien må kosa dokk utrolig masse!!!😃🎉❤️
28.06.2017, 20:15
Postet av: Malin Vedaa
Thea Helen: Ånei så typisk!! Det hadde jo vært så utrolig gøy ?? Vi får ta det igjen og finne på noe kjekt en annen gang, jeg føler det helt likt! Og ekstra gøy når vi har jevngamle barn ????
28.06.2017, 20:22
URL: http://malinvedaa.blogg.no/
Postet av: livetmitt93
fin park og sted så kos dere:)
28.06.2017, 20:19
URL: http://livetmitt93.blogg.no
Postet av: Thea Helen
Åå så koselig å høre! :D <3 ja me må ta det igjen ein dag!:-D

Heilt sant! Veldig kjekt når me har barn som nesten e like gamle:-)<3

Ikkje så supert langt for oss å ta turen til Haugesund heller, typen har veldig lyst å besøke dyreparken på haugaland elns, den som e på karmøy?! .. så kanskje me hadde fått t någe då!:-D
28.06.2017, 21:47
Postet av: Malin Vedaa
Thea Helen: nei, ikke sant :-D ja, den er så koselig! Kom kom, det hadde vært så gøy!!!
29.06.2017, 00:30
URL: http://malinvedaa.blogg.no/
Postet av: Caroline
Så koselig :D her blir det ingen tur i år siden vår fremdeles er for liten. Men håper på dagstur til Stavanger og Bjoa! Kos dere mye på tur :D
29.06.2017, 15:57
URL: http://carolinejo.blogg.no
Postet av: Malin Vedaa
Caroline: Ja, ikke sant :-D det er derfor vi også kun reiser her i landet. Hadde ikke reist til syden når hun er så liten :-D god sommer!!
29.06.2017, 15:59
URL: http://malinvedaa.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits