Etter å ha vært tobarnsmor i 2 hele uker har jeg ikke helt forstått hva folk har snakket om. Det at 1 er som 1 og 2 som 10, det tenker jeg kanskje er forskjellig fra familie til familie - også ut i fra hvor gamle de forskjellige barna er. 

Jeg har nå i to uker hatt samboeren min hjemme fra jobb, da det har vært mye fram og tilbake på sykehuset med minsten. Men idag, for første gang var jeg helt alene. Jeg skulle plutselig stå opp med to små, lage frokost til Liam og mate Mileah. Jeg skulle kle de opp i fine klær og komme meg ut av huset som planlagt. Vi skulle til foreldrene mine, for å slå i hjel noen timer der mens Martin var på jobb, i tillegg til at Mileah og jeg skulle på helsestasjonen for en vekstmåling. Travelt? SINNSYKT. Jeg ble helt svett. 

Det typiske er at alt som vanligvis ikke går galt, går galt akkuratt da. Liam ville ikke kle seg, skiva hadde feil pålegg, han smurte pålegget i hele håret, Mileah var plutselig mer sulten enn normalt - ja... jeg kan ramse opp en hel liste. 

Trykket lettet heldigvis en god del i det skoene var på og ytterdøra åpen. Liam er fantastisk glad i å være ute å lufte seg, så det var midt i blinken for hans del. På veien i bilen plapret han i vei, mens han digget til Justin Bieber. Vi var plutselig kommet over "katastrofe"-delen, til der hvor alt var fint og flott igjen. Og dagen fortsatte på det rette sporet. En hektisk morgen tror jeg de fleste foreldre har vært med på, og det er virkelig ikke unormalt at når det først går galt, så baller det bare på seg. Dette kommer selvfølgelig av stress, og jeg tror at hvis jeg hadde vært litt mer "rolig", så hadde ting gått MYE bedre.

Når knoll mangler tott, så går det ikke alltid flott. Peace out.  

Postet av: livetmitt93
du er flink :)
27.06.2017, 10:00
URL: http://livetmitt93.blogg.no
Postet av: Jenta
Hei!

Vil du si litt om vaginal fødsel vs keisersnitt? Hvordan opplevde du smertene de ulike fødslene gir? Jeg har sett for meg at vaginal fødeel er smerter "der og da", mens ved keisersnitt har man mer vondt i dagene etter en fødsel. Kan det stemme? Hvis du blir gravid en gang til; hva ville du foretrukket?
29.06.2017, 10:12
Postet av: Malin Vedaa
Jenta: hei! Dette kan jeg skrive et eget innlegg om ila dagen :-)<3
29.06.2017, 10:30
URL: http://malinvedaa.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits