Da var jeg på min aller siste kontroll idag, tror jeg. Jeg ble kjapt lagt inn på føden etter dagens ultralyd og CTG, da babyen ikke har den gjennomstrømningen i navlesnoren som hun skal ha - i tillegg til at kroppen min skranter med blodtrykk, pannehodepine og diverse.

Det blir derfor utrolig spennende å se når fødselen blir startet, men jeg fikk klar beskjed om at jeg ikke kommer meg ut herfra igjen. Jeg går heller ikke til termin. 

Jeg er utrolig klar for å møte jenta i magen, og det skal bli så godt å få henne i armene. Jeg er i uke 36+1 idag, og det er ikke så alt for gale. Jeg er veldig fornøyd med å ha kommet såpass langt, men noen 4 kilos baby blir det ikke. Hun er målt til å være rundt 2100 gram, og det er stort nok. Så lenge hun er frisk så gjør det ingenting om hun er litt liten. Kanskje neste oppdatering er med bilde av babyen? Nå skal jeg hvertfall hvile litt mens jeg venter på at Martin skal komme på sykehuset med baggen min. Jeg føler meg så ekkel med en gang jeg kommer til et sykehus, så jeg føler for å ha alle tingene mine + sjokoladen min, Hehe! 

De aller fleste oppdateringene mine kommer på Instagram, så følg meg gjerne der - Malin.vedaa 

 

Postet av: livetmitt93
lykke til :)
09.06.2017, 13:40
URL: http://livetmitt93.blogg.no
Postet av: Therese
Ønsker deg masse lykke til med fødsel og all mulig lykke i fremtiden <3 spennende :-D
09.06.2017, 17:47
URL: http://baketerapi.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits