Etter sist vekstkontroll fant de ut at det er nedsatt funksjon i navlesnoren. Dette har gjort til at babyen i magen har sluttet å legge på seg, eller hun legger på seg lik null. 

Hun er målt til 2100 gram, og i følge legene vil hun ikke bli noe særlig større. Det er derfor snakk om å sette fødselen i gang om ikke så lenge. Jeg hadde håpet på å få kunne gå til uke 37/38, men det høres ikke så lovende ut. Babyen har det bra inne i magen enn så lenge, men det vil nok med tiden gå ut over trivselen hennes. Jeg har derfor fått beskjed om å ta kontakt om bevegelsesmønsteret hennes forandre seg. 

Jeg har mye vondt i magen for tiden, og hodepinen og synsforstyrrelsene ser ikke ut til å gi seg. Heldigvis er det godt at det ikke er så alt for lenge igjen. Det viktigste er kanskje nå å få henne ut slik at hun kan få mat på utsiden. 

Jeg ble fortalt av legene at lungene hennes var modne nok på denne tiden, og at hun mest sannsynlig kom til å klare seg utrolig bra om de måtte ta henne ut nå. Det er utrolig godt å høre, og det skal jo sies at jeg har vært gjennom det en gang før - bare enda mer prematurt. Jeg er derfor ikke noe bekymret. Og jeg er spent på hva de kommer frem til på neste kontroll som er på fredag allerede. 
 

Postet av: livetmitt93
masse lykke til<3
05.06.2017, 14:13
URL: http://livetmitt93.blogg.no
Postet av: Irmelin
Masse lykke til :) Dere er sterke, dette går bra 💙
05.06.2017, 14:17
Postet av: Mawasti - Gravid og mamma til Stine
Masse lykke til. Dette vil nok gå bra skal du se. Jenta mi ble født for tidlig og veide 2080 g å hun har vokst seg stor og sterk. Så dette vil gå bra : ) Du er sterk : )
05.06.2017, 14:48
URL: http://mawasti.blogg.no
Postet av: Malin Vedaa
Mawasti: Tusen takk <3 sønnen min var 1900 gram, så jeg tror virkelig det kommer til å gå bra om hun kommer nå :-)
05.06.2017, 14:53
URL: http://malinvedaa.blogg.no/
Postet av: Jeanett Michelle
Masse lykke til!<3
05.06.2017, 17:22
URL: http://www.jmdrawing.blogg.now
Postet av: Silje
Masse lykke til!!

Jeg synes det er litt merkelig at de venter da.. jeg hadde mye smerter øverst i magen og synsforstyrrelser den ene svangerskapet. Ville vært litt på vakt. Med oss gikk det dessverre ikke bra. Ikke meningen å skremme deg men ble bare litt urolig.

Som sagt. Masse lykke til :)
07.06.2017, 15:27
URL: http://uretusjert.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits