Hei igjen fine mennesker! Jeg er så urolig dårlig på oppdateringer for tiden, men som dere alle sikkert forstår så er jeg utrolig sliten!

Jeg har kommet meg inn i uke 36, og jeg forstår ikke hvor tiden blir av. Ukene flyr forbi, og fødselen nærmer seg med stormskritt. Jeg ser virkelig fram til dagen hvor ting starter, da jeg da kan se enden på dette svangerskapet. Jeg kjenner at kroppen blir mer og mer klar for hver dag som går. Den begynner å bli ganske klar føler jeg, og jeg har allerede ved flere anledninger trodd at noe har vært på gang. Kanskje det bare er ønsketenkning(?) haha. Uansett er det ikke lenge igjen, og jeg håper hun kommer litt før termin - men ikke så tidlig at hun anses som prematur. 

Jeg gleder meg utrolig mye til fødselen, men jeg tror det kan bli hardt. Jeg er forberedte på at det blir tøft, men ut i fra hvor mange som føder her i verden er det ingen grunn for at ikke jeg skal få det til. Jeg vet at hver rie, som sikkert ikke er noe godt vil være med på å få henne ut. Så alt i alt er det vel best å se det positive i det å spille på lag så langt det lar seg gjøre. Jeg har pakket sjokolade og saft, i tillegg til at jeg skal nappe med meg litt til når det starter. Litt energi tror jeg er viktig på en slik dag, og jeg ser ikke for meg at det frister med hva som helst. 

Jeg er så klar for å møte den lille jenta som holder meg våken om nettene, som gjør meg tissetrengt hvert 5 minutt og som storebror allerede ligger å koser med. Jeg gleder meg spesielt til å se de to sammen. Hvordan kommer han til å reagere? 

Det er så mange tanker og følelser for tiden, og jeg vet overhode ikke hva jeg går til. Kanskje det er til det beste(?) det tror hvertfall jeg. Jeg vet uansett at jeg kommer til å være supermotivert når det skjer, og det finnes ingen vei tilbake nå. Ut må hun, og det skal vi klare sammen - med litt hjelp fra de på sykehuset. 

Nå skal jeg avgårde til sykehuset for å sjekke veksten hennes, og om alt er som det skal. Det er et tiltak, men så utrolig viktig. Jeg skulle gjerne vært hjemme å slappet av, men det kan jeg altså ikke. Så jeg håper alt er like fint idag som sist, og at hun har lagt på seg en hel del - slik at jeg kjapt kan få henne med meg hjem!  

 

 

Postet av: Ronja Melanie Henriksen
Så flott mage du har! :-)
02.06.2017, 12:33
URL: http://nouw.com/ronjamelanie
Postet av: Malin Vedaa
Ronja Melanie Henriksen: tusen takk <3
02.06.2017, 12:55
URL: http://malinvedaa.blogg.no/
Postet av: Nina
<3
02.06.2017, 16:43

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits