Den siste tiden har det virkelig skjedd ting her hjemme. Jeg har vært mer sliten enn før, og bekkenet mitt tar livet av meg. Utenom graviditeten er det ting som skal gjøres, huset skal stelles og Liam skal tas vare på. 

Det som har skjedd er at Liam har gått fra å være en baby til en liten selvstendig ung gutt. Han hjelper den høygravide mammaen sin hver dag med husvask og rydding. Han støvsuger selv, henter ting, setter ting på plass og bytter om i vaskemaskinene. Han gjør rett og slett det jeg ber han om. Hvor sykt er ikke det av en snart 17 måneder gammel gutt? 

Jeg er så stolt over alt han har fått til, og alt han forstår. Han merker gjerne at mammaen hans er litt mer sliten enn før, og han nøler ikke med å hjelpe til. Han er bare så utrolig flink! 

Snart begynner han i barnehagen, tenk det. Der vil han lære enda mer. Han kommer heldigvis inn i barnehagen med et utrolig godt grunnlag hvor han hjelper og deler om en annen. Min lille baby er ikke lengre enn baby, det er litt trist og tenke på. Men heldigvis går det rette veien. Jeg er så takknemlig for at jeg har fått æren av å være Liams mamma, for han kunne virkelig ikke vært mer perfekt enn det han er - i mine øyne! 

 

Postet av: livetmitt93
han er så søt <3
30.05.2017, 11:27
URL: http://livetmitt93.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits