Tenk at det er 17.Mai igjen! Vi har ikke vært i form den siste uken, men allikevel føler jeg på behovet for å lufte hodet litt, spesielt for Liam sin del. 

Liam har fått sin aller første bunad, tenk det. Denne brukte også pappaen hans når han var 1 år gammel, det er derfor utrolig stas at han også skal få lov til å ha den på seg. Han har fått seg flotte bunadssko og en flott skjorte til. Er han ikke nydelig? Tenk at den lille gutten vår, som i fjor bare lå i vognen sin feirer sin første 17.mai med ballonger og is. Tiden flyr av sted. Det er virkelig en familiedag, og alt handler om de små på en dag som dette. 

Vi blir nok ikke ute hele dagen idag grunnet formen, men vi må uansett en tur innom byen for å sjekke ut livet der. Vi får se om vi orker å se noen av togene i år, eller om vi bare går gjennom gata. Jeg orker nok ikke å være ute hele dagen da kroppene våre virkelig ikke henger med. Martin er heldigvis frisk, men Liam og jeg skranter enda.


Jeg vil med dette innlegget ønske alle sammen en flott dag, jeg håper den blir fin. Is og pølser skal spises, og dette med god samvittighet! 

Gratulerer med dagen, Norge!

Postet av: Nina
så søt:)
17.05.2017, 13:09
Postet av: Gina Elena
Så utrolig søt! Gratulerer med dagen!
17.05.2017, 20:20
URL: http://ginaelenaa.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits