Nå har jeg og familien min vært syke i over en uke, og det er så slitsomt. Hoste, feber og omgangssyken, hvor kjipt er vel ikke det? 

Liam har feberutslett over hele seg, så den lille søte kroppen hans ser ikke ut stakkars. Han har også fått kraftig diaré de siste dagene. Jeg er i bedre form enn jeg har vært, men langt i fra frisk. Det er så tungt å gå gravid i tillegg til å være syk. Kroppen krever så utrolig mye, og det er fælt å ikke ha noen form for energi til overs. 

Martin er endelig helt frisk, og tilbake på jobb. Det betyr derfor at Liam er alene med meg frem til han kommer hjem. Jeg får derfor ikke hjelp med Liam før den tid, så kroppen er ganske utladet for tiden. Det skal virkelig bli godt når dette slipper taket, men det ser svart ut. Jeg får smøre meg med all den tålmodigheten jeg har igjen, og krysse fingrene for at vi er friske til helgen! 

Jeg har også mye kult jeg skal vise dere på bloggen i løpet av dagen. Denne mammaen har vært på nettshopping til sine to små. Veldig fornøyd med produktene, mindre fornøyd med totalbeløpet - Hehe.  

Postet av: Nina
stakar <3
16.05.2017, 10:49

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits