Vi gravide er alle forskjellige, og vi tenker og ser ting på hver vår måte. Jeg som alle andre har ting jeg syns er helt topp med å gå gravid, andre ting er mindre topp. Uheldigvis er listen for mindre topp (for min del) mye mye større. Jeg syns det er fantastisk at kroppen min er i stand til å bære fram noe så vakkert, men jeg kan ikke forstå hvordan folk klarer å bære frem 4-5-6 barn. All creds til dere! 

 

1. Jeg hater den store magen mer enn alt, babymage er noe jeg aldri har syns har vært noe fint. Og jeg irriterer meg grønn over at den er der. Selv om jeg syns det er utrolig bra og kjekt at den vokser - siden det da igjen viser at babyen legger på seg og har det bra der inne. 

2. Jeg er ikke i stand til å ligge på magen lengre, dette er min favoritt sovestilling. Jeg har derfor ikke sovet særlig de siste månedene. 

3. Jeg passer ingen klær, og jeg går rundt å føler meg som et totalt dass for tiden. Jeg er heller ikke interessert i å kjøpe meg nye passelige klær for 2 måneder. 

4. Jeg går konstant med dårlig samvittighet overfor sønnen min. Jeg er sliten, jeg har ikke like mye energi til overs, og jeg føler det veldig på mammahjertet. Jeg tror ikke han merker det særlig godt, men han har ikke lengre en mamma som tar han opp hele tiden. Han får ikke kneke så mye som før og jeg orker ikke lengre å rulle rundt på gulvet sammen med han. Jeg gleder meg virkelig til jeg kan være der 100% for han igjen!

5. Jeg elsker å kjenne sparkene til babyen i magen, det er så koselig. Men kl 00:00-03:00, seriøst? Da er det natt. Slitsomt, hehe.

6. Bekkenplagene. De er noe for seg selv, fy så vondt det er. Heldigvis har jeg begynt å gå til kiropraktor, så jeg håper virkelig det vil sette saker i gang og få kroppen tilbake på rett kjør. 

7. Alle luktene. Jeg kan ikke lukke opp kjøleskapet uten å nesten brekke meg. Jeg tåler ikke lukten av bæsjebleier, noe jeg aldri har brydd meg med før. Alle lukter blir så forsterket, og jeg kjenner til og med når samboeren har tatt voks i håret fra badet til stuen. 

8. Jeg hater at jeg tillater meg selv å spise og drikke ting jeg ikke bør drikke - bare for at jeg er gravid. Heldigvis har jeg ikke gått opp alt for masse, men alt det med sukker gjør ikke at man føler seg spesielt ren i kroppen. Dette må jeg seriøst gjøre noe med.

9. Konstant hodepine, flimmer og ubehag. Det gav seg sekundet Liam var ute, så jeg håper det samme skjer denne gangen!

10. Jeg hater å få beskjed om at jeg faktisk må ta det med ro. En ting er å gjøre det av seg selv, en annen ting er når man faktisk ikke har muligheten til noe annet grunnet legenes ord. Kjipt, men viktig. 

Hva hater/hatet du ved å gå gravid?

 

Postet av: Janne
huff.. jeg vet ingenting om å være gravid, men all respekt til dere!! <3
11.05.2017, 12:01
URL: http://myonlinediaryy.blogg.no
Postet av: Gina Elena
Det er mye her som ligner da jeg gikk gravid. For eksempel når jeg skulle legge meg og så startet babyen å sparke 00:00 og helt til kl 03:00 om natta. Det er slitsomt ja! Huff, hehe. Men er så koselig å gå gravid. Kjenne spark fra babyen <3
11.05.2017, 12:08
URL: http://ginaelenaa.blogg.no
Postet av: liveterherlig93
<3
11.05.2017, 14:08
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Stina
Elsker å gå gravid, jenta mi er 4mnd nå :-D
11.05.2017, 16:08
Postet av: Katharina
Jeg følte ikke at jeg rakk å bli vant til magen eller nyte graviditeten før hun plutselig var kommet til verden. Men det jeg hatet var den ekstremt svangerskapskvalmen som ikke gidde seg før jeg var ca 5 mnd på vei :/ kunne gjerne vært uten den :)
11.05.2017, 17:23
URL: http://katharinaj.blogg.no
Postet av: krist.in
Hehe, det er ikke bare-bare nei! Jeg elsker magen min og det å kjenne spark der inne - men så er det jo veldig slitsomt også! Sykt stress å være så trøtt hele tiden, og ikke minst at det presser så voldsomt på toppen av magen, blir sprø !
11.05.2017, 17:56
URL: http://krist.in

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits