Tenk at vi har kommet oss så lang som til uke 33. Liam ble født i uke 34, og jeg er ganske sikker på at kroppen min holder lengre denne gang. Det har gått så utrolig bra frem til nå, og jeg har god tro på at vi kommer i mål. Jeg skulle gjerne vært ferdig med dette svangerskapet nå, men jeg ønsker ikke å se den lille jenta mi koblet til maskiner. Så hun bør hvertfall være inne i magen til uke 37-38, da kan hun få lov til å komme. 

♡ Hvor langt jeg er på vei

- Jeg er i uke 32+0 idag. Jeg har 58 dager igjen til termin. Tiden flyr!

♡ Termin 

- Terminen er fremdeles 08.juli

♡ Ultralyd

- Vi var på ultralyd og vekstkontroll nå på mandag som var. Og det ser utrolig greit ut til nå. Hun er litt under gjennomsnittet stor, altså 1600g. Og de beregnet at hun ville ha en fødselsvekt på 3400g ved fødsel (hvis hun går tiden ut). Noe som igjen er helt perfekt. Ny ultralyd om 2 uker.

♡ Kjønn

- Jente 

♡ Navnevalg

- Mileah

♡Aktivitet fra barnet

- Aktiviteten har avtatt litt, men dette føler nok bare jeg av den grunn at det blir mindre og mindre plass der inne. Heldigvis ser de på ultralydene at hun beveger seg godt og at hun har det bra.

♡ Plager

- Jeg sliter som sagt med bekkenet og ryggen, blodtrykket og hodepine. Begynt å gå til kiropraktor nå, så jeg håper at det skal få bekkenet til å løsne opp litt.

♡ Cravings

- Dette har jeg aldri hatt. Forrige svangerskap klarte jeg meg ikke uten helmelk, haha.

♡ Vektøkning 

- Jeg er nå 65 kg. Jeg begynte på 55 kg. Har ikke gått opp noe de siste ukene.

♡ Innkjøp

- Vi kjøpte inn en del som vi manglet til bilstolen på mandag. Utenom det tror jeg faktisk ikke vi har kjøpt særlig mye den siste tiden. Vi må uansett ut på en siste finish handel ila uken, så det kommer med på neste oppdatering. 

 

Postet av: Ariel C
Håper du går helt til termin denne gangen, kan ikke være noe særlig å se ungen sin koblet til masse maskiner:/ lykke til videre!
10.05.2017, 12:07
URL: http://Arielc.blogg.no
Postet av: liveterherlig93
<3
10.05.2017, 16:27
URL: http://liveterherlig93.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits