Ja, det er mange spørsmål om hvor lenge Martin og jeg faktisk har vært sammen. Det kan jeg si med en gang, det er ikke alt for lenge. 


Vi ble sammen 10 mai 2015, og første graviditetstest slo positivt samme måned. Vi hadde selvfølgelig vanket sammen noen måneder, men det var ikke offisielt før da. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli uplanlagt gravid, da jeg alltid hadde sett for meg å stifte familie i en alder av 25 år. Jeg syns det var kjempeskummelt, og jeg var selvfølgelig veldig redd for hva Martin ville si. Heldigvis ble jeg sammen med den flotteste mannen som var, og han tok det så utrolig bra. 

Vi holder fremdeles sammen, så det at vi fikk barn tidlig i forholdet har ikke påvirket oss noe sånn sett. Vi har fått veldig lite tid til å gjøre ting sammen, bare oss to. Men gaven et barn kommer med er virkelig mye større. Vi kan ta all reisingen og kosen igjen når vi blir eldre og barna er voksne. I mellomtiden får vi nyte livet som foreldre og ta barna med på tur så lenge de syns det er kult å være med. Jeg kommer virkelig til å savne denne tiden vi er i nå når barna syns det er kjekkere å være med venner. 

Det trenger ikke å være en negativ ting å bli gravide på et tidlig stadie. Vi har hatt det så godt, og vi har kommet oss så langt. Jeg er evig takknemlig for at jeg får dele alt dette sammen med Martin. Vi er veldig sikre på hverandre, og vi kunne ikke drømt om at situasjonen var annerledes.

Nå idag feirer vi 2 år sammen, hvor barn nr 2 er rett rundt hjørnet. Jeg har derfor gått gravid 1,5 år av vårt 2 år lange forhold. Stakkars mann, han vet ikke hvordan det er å ha en IKKE GRAVID kjæreste, hehe. Godt jeg snart er i mål, og vi nå kan være en familie uten noe mer. 

 

Postet av: liveterherlig93
<3 koselig
10.05.2017, 09:13
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Janne
så koselig da <3
10.05.2017, 16:51
URL: http://myonlinediaryy.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits