Endelig har vi noe å se fram til som en familie. Vi skal på vår første ferie bare oss, og jeg gleder meg helt sinnsykt. Det er ikke før i november, men månedene flyr.

Vi vil jo ha babyen med oss, og jeg er for nærme termin til å kunne reise avgårde nå. Vi setter oss derfor på flyet til Grand Canaria 25.november. Det blir en flytur på nesten 6 timer og en busstur på 2, det kan selvfølgelig bli en utfordring. Vi blir i 2 uker, så vi får heldigvis slappet skikkelig av i mellom flyturene. 

Det skal bli godt med sommer og sol på vinterhalvåret, og jeg syns virkelig vi fortjener dette nå. Hotellet vi skal være på heter SunConnect Servatur Puerto Azul. Det ligger i Puerto Rico, og skal være et av de varmeste stedene i Spania på den tiden. Vi har også bestilt hotellrom med havutsikt da vi blir sittende på rommet etter barnas leggetid. 

 

 

Postet av: liveterherlig93
blir kos:)
09.05.2017, 19:25
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Caroline
Gleder meg til å høre hvordan oppholdet blir- kanskje noe du kan anbefale senere :)
10.05.2017, 11:03
Postet av: Meg
Anbefaler heller og leie bil. Har vert i Puerto Rico mange ganger.. mye lettere å komme seg rundt med bil :) så slipper dere å stresse med buss :) får leie bil på flyplassen :)
16.05.2017, 15:46

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits