Nå sitter Liam og jeg ute på terrassen, forran de nyplantede jordbærplantene våre. Vi har nemlig hele dagen fri, hvor vi ikke skal gjøre annet enn å kose oss sammen. 

Liam springer rundt her, glad som barn flest. Han er så utrolig blid om morningen og kroppen hans er full av energi. Jeg har dratt med meg dyna og puta ut, så her ligger jeg. Det er så deilig å kunne ligge ute på terrassen i solsteiken.

Jeg smøret meg også inn med tidenes beste selvbruning igår, og jeg kan idag gå med skjørt uten å føle meg veldig bleik. Jeg har ikke hatt tid og energi til å ligge i solariumet, så denne er for min del gull verdt. Jeg sparer også den gravide kroppen min for å måtte ligge på ryggen, noe som er veldig ubehagelig for tiden.

Nå skal vi bare nyte solen mens vi venter på at Martin skal komme hjem. Vi vil ønske alle en superflott dag, håper den blir like fin som vår! 

 

  

Postet av: DottyJune
Her sitter jeg ute i små økter bare :)

men å bli brun som gravid? det har jeg aldri fått til :P Blir flekkete og ujevnt uansett hva og hvordan jeg smører så jeg får vel heller bare gi f.. :P
04.05.2017, 12:30
URL: http://dottyjune.blogg.no
Postet av: liveterherlig93
flott:)
04.05.2017, 15:57
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Caroline
Tidenes beste selvbruning- hvilken? :)
05.05.2017, 14:18
Postet av: Malin Vedaa
Caroline: Luxurytan - Vita Liberata :-D
05.05.2017, 14:45
URL: http://malinvedaa.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits