Idag våknet Liam og jeg opp til strålende sol og deilig temperatur ute. Det er endelig mai, og nå må det vel være lov å håpe på litt finvær fremover? 

De siste dagene har vært så flotte og vi har fått masse tid sammen med Liam ute. Martin har hatt helg, og har også fri idag. Vi skal nyte denne siste dagen med fri på lekeplassen, for hvem vet hvor lenge dette været holder seg slik. 

Mai måned fører med seg konfirmasjoner og 17.mai. Jeg er så uheldig at jeg ikke lengre passer bunaden min, så jeg må i løpet av rekordtid finne en nødløsning. Jeg har veldig lite lyst til å gå i kjole, men det ser ut til å bli det eneste alternativet jeg har og får. Heldigvis ser alle at jeg er gravid, så folk vil ha full forståelse for det. 

Nå skal Liam og jeg leke oppe på rommet hans litt, før han skal legge seg igjen. Han begynner å bli veldig trøtt, så det er kanskje til det beste. Han er så avhengig av den hvilen mellom 10-13:00, uten den er han et lite levende monster resten av dagen, haha.  

Postet av: Victoria Larsen
Så herlige bilder:D
01.05.2017, 09:46
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: liveterherlig93
fine bilder:)
01.05.2017, 12:26
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av:
vakkere mor og vaker barn

du må få mange barn
02.05.2017, 19:56
Postet av: Henriette
Jeg antar at du er klar over det, men jeg greide ikke å skrive det til deg på snap: men telefonnret til deg eller mannen din var litt over godt synlig på de klistrelappene. Ikke at det er noe jeg kommer til å benytte meg av men jeg antar att der er en eller to eller fler tullinger og irriterende dårlige kjipe mennesker som følger deg som kan misbrukke det og plage livet av dere! :/ Så jeg føler bare for å si fra - hilsen fra meg: @henniie / blogget på henniie.blogg.no men sletta bloggen min :o
02.05.2017, 20:14
Postet av: Malin Vedaa
Henriette: Hei, det er mitt. Tror ikke det blir noe problem, derfor jeg ikke gjorde noe med det ?? Men takk!
03.05.2017, 08:48
URL: http://malinvedaa.blogg.no/
Postet av: Stina
Du blogger for sjeldent..
03.05.2017, 19:31

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits