På denne tiden i svangerskapet med Liam var jeg innlagt på Haukeland sykehus, på observasjonsposten. Bare det at jeg fremdeles sitter hjemme er en seier i seg selv, jeg er veldig fornøyd med akkuratt det. Jeg har virkelig begynt å få en god følelse på dette svangerskapet, og tenker at jeg mest sannsynlig klarer å komme til det punktet der det allikevel er greit at hun blir født. Altså ikke alt for prematur om det faktisk skulle blitt tilfellet.

Jeg føler meg ikke i kjempeform, men det er virkelig overkommelig. Jeg sliter veldig med bekkenet, og lurer nå på om jeg burde tatt meg en tur til en kiropraktor - da jeg har hørt at det skal hjelpe en god del. Jeg har også et utrolig svingende blodtrykk som ingen helt forstår seg på, hehe. Men det virker som om de har alt under kontroll, heldigvis. 

Jeg er kjempeklar for en fødsel, og jeg gleder meg veldig til å møte henne. Jeg kjenner på bevegelsene fra henne hver dag, og syns virkelig det er helt fantastisk at noe så perfekt vokser inni meg. Det er en veldig spesiell følelse, og jeg gleder meg til Martin kan kjenne det på samme måte. Han kan liksom ikke føle det på samme måte nå, selv om han gleder seg enormt. Det blir derfor veldig spesielt for han å møte henne når den tid kommer. 

♡ Hvor langt jeg er på vei

- Jeg er i uke 30+3 idag. Jeg har 69 dager igjen til termin. Tiden flyr!

♡ Termin 

- Terminen er fremdeles 08.juli

♡ Ultralyd

- Neste ultralyd er i uke 32, det er en vekstkontroll

♡ Kjønn

- Jente 

♡ Navnevalg

- Vi har bestemt oss for at hun skal hete Mileah Vedå-Søderlund, da har hun samme navn som Liam og det samme navnet jeg vil ha om vi en dag gifter oss. 

♡Aktivitet fra barnet

- Det er mer enn nok aktivitet, og det tar virkelig fra meg nattesøvnen. Jeg kjenner derfor at jeg er helt ferdig når jeg står opp kl 08:00. Før var ikke det noe problem..

♡ Plager

- Jeg sliter som sagt med bekkenet og ryggen, blodtrykket og hodepine. 

♡ Cravings

- Dette har jeg aldri hatt. Forrige svangerskap klarte jeg meg ikke uten helmelk, haha.

♡ Vektøkning 

- Jeg er nå 65 kg. Jeg begynte på 55 kg. Jeg passer heldigvis buksene mine enda, så jeg er veldig fornøyd. Kun magen som vokser.

♡ Innkjøp

- Jeg kjøpte inn en EOS fjærlampe her en dag, og gleder meg veldig til den dukker opp i posten. Den skal i følge posten være sendt, så den er her i løpet av uka. Dere skal få se den når den er hengt opp. De er bare så flotte! Jeg kjøpte også en nydelig rumper og en tynn ulldress fra Lillelam til henne på Claire Kids. 

 

 

Postet av: liveterherlig93
<3
30.04.2017, 13:20
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Pernille
Så herlig bilde der han ligger oppå magen <3
30.04.2017, 13:32
URL: http://pernillelc94.blogg.no
Postet av: Julie - Når 3 blir 5
For et herlig bilde av en fremtidig storebror <3 Smelter helt :) Får håpe hun holder seg inne så lenge som mulig.
30.04.2017, 20:26
URL: http://juliecv.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits