Siden Liam var så uheldig å brakk lårbeinet sitt 2 dager før 1 års dagen sin i januar, ble alle selskapene avlyst. Vi var på sykehuset med han i 10 dager, og han var ikke i form til å kunne feire selskapet sitt når han kom hjem. Han hadde mye vondt, og han var såpass liten at han ikke forstod hva en bursdag var. Han vet ikke forskjell på datoer, så at vi heller feirer selskapet nå er helt greit. 

Vi skal ha et selskap idag, og et neste helg. Det blir så koselig, og Liam syns det er så kjekt med besøk. Vi skal derfor (ENDELIG) få brukt all pynten jeg kjøpte. Jeg brukte litt penger på det, og det er kjedelig om det bare blir lagt bort i en skuffe. Vi skal derfor ut å handle til helgen idag, alt fra kaker til mat. Det blir utrolig kjekt, og jeg gleder meg. Liam er så heldig som har så mange fine mennesker rundt seg. 

Liam fikk også så masse fint av barselvennene sine tidligere i uken, han er virkelig ikke vanskelig når det kommer til leker. Han er så heldig! Vi var i selskap hos en av kameratene hans, og det så virkelig ut som om de hadde det kjekt sammen. De er alle blitt så store!  

 

 

Postet av: Jannike Nilsen
Uff stakkars gutt! Håper alt er bra nå, og gratulerer så masse uansett <3
29.04.2017, 14:57
URL: http://annike.blogg.no
Postet av: Aldina
Hipp hurra på etterskudd te perfekte lille Liam 😍
29.04.2017, 17:28
Postet av: liveterherlig93
fine bilder:)
30.04.2017, 10:41
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Julie
Så koselig at dere tar en feiring nå siden han var så uheldig før dagen sin. Huff jeg grøsser enda av tanken på det som skjedde med han. Godt at han er i fin form igjen nå! :)
01.05.2017, 20:58
URL: http://nouw.com/juliehm
Postet av: Malin Vedaa
Julie: absolutt! Han er i veldig fin form nå, kunne ikke trodd det hadde skjedd! Han har vært så flink og så sterk <3
01.05.2017, 21:28
URL: http://malinvedaa.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits