Etter utallige mailer, søknader og lignende kan jeg endelig fortelle dere en skikkelig gladnyhet!

Vi hadde blitt enige om at Liam ikke skulle i barnehagen før i 2018 en gang, men etter å ha tenkt litt over det så er det best om han begynner allerede i år. Vi sendte inn søknad for seint, men etter å ha snakket med flere av barnehagene rundt om, klarte vi endelig å finne en barnehage som hadde plass til han fra 15.august. Liam begynner da i Kolnes Barnehage, noe jeg er utrolig fornøyd med. 

Det blir selvfølgelig litt tungt å måtte kjøre han til Kolnes, da det er helt feil plass i forhold til hvor vi bor, men men. Jeg skal være fornøyd med at jeg i det hele tatt fikk en plass til han. Jeg får derfor fokusert på Mileah, mens Liam leker med vennene sine i barnehagen. Han kommer til å ha utrolig godt av det, da han elsker å være ute å leke. Der er han også med mennesker som har mye tid til lek. Jeg kan ikke rette meg mot han til en hver tid da Mileah skal ha mat, sove osv. Han skal kun gå 2-3 dager i uken, da jeg vil ha han hjemme resten. Jeg trives veldig godt med å ha han hjemme, så han kommer kun til å være i barnehagen tirsdager og onsdager (da jeg i utgangspunktet jobber da) + fredager om det er nødvendig. 

Liam har behov for å se andre mennesker enn bare oss og nærmeste familie, det er grunnen til at han skal inn allerede nå. Jeg merker han blir lei av å se de samme fjesene hver dag, og alle barn har godt av andre barn og voksne. Han elsker jo å være med andre, men det er ikke så lett når alle vennene hans allerede er i barnehagen. Derfor har vi kommet fram til at dette er den beste løsningen for alle. 

 

Postet av: N
Gratulerer med barnehageplass 😀
25.04.2017, 10:45
URL: http://nydagnyeutfordringer.blogg.no
Postet av: Malin Vedaa
N: Tusen takk :-D
25.04.2017, 10:50
URL: http://malinvedaa.blogg.no/
Postet av: liveterherlig93
gratulerer:)
25.04.2017, 11:21
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Malene
Gratulerer med barnehageplass! Jenta vår begynner også i Kolnes barnehage i sommer :)
27.04.2017, 09:18
Postet av: Malin Vedaa
Malene: tusen takk, så koselig! Hvor gammel er hun? :-D
27.04.2017, 17:59
URL: http://malinvedaa.blogg.no/
Postet av: Malene
9 mnd! Er 13 mnd når hun begynner i august :D
29.04.2017, 14:52

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits