Jeg har to ekstremt flotte gutter i livet mitt. To gutter jeg aldri i min villeste fantasi kunne tenkt meg å være uten. Jeg er omringet av en enorm kjærlighet fra dem begge, som gjør livet verdt å leve. 

Jeg ønsket meg en gutt da vi fikk Liam, og blått lag ligger nå på pallen. Denne gangen ønsket jeg meg en jente, noe jeg snart er på vei til å få. Vi vil derfor stå likt, alle sammen. Vi 4 vil bli en komplett familie, og vi vil ikke lengre føle at det "mangler" noe. Vi har bestemt oss for å stoppe etter de to, og jeg er rimelig fornøyd med at jeg har fått den muligheten til å bli mamma til to velskapte barn. Liam er den flotteste gutten jeg noen sinne har lagt øynene mine på, og jeg er veldig sikker på at jeg kommer til å tenke det samme om Mileah. Takket være den flotte pappaen deres, vil barna mine alltid være de flotteste. 

Martin er nydelig tvers gjennom, og jeg kunne aldri bedt om en bedre mann å tilbringe hverdagen min sammen med. Jeg er evig takknemlig for at jeg alltid han komme hjem til han, og at han alltid er der om det skulle være noe. De to guttene der, er for meg den største gaven jeg noen gang kunne fått!  

Postet av: liveterherlig93
<3
25.04.2017, 11:24
URL: http://liveterherlig93.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits