Nå når Martin er i Spania tar jeg ting i egne hender. Jeg fikk for meg i går kveld om at jenterommet skulle fikses og gjøres klart til sommeren. Jeg syns det er godt å være ute i god tid, da man aldri vet hvordan et svangerskap går. 

Jeg fant fram malerspannet i går kveld kl 21:00, og malte til sent på kveld. Jeg kjøpte fargen "Lille prinsesse", en helt nydelig farge, og den passet veldig fint til gråfargen som allerede er inne på rommet hennes. Jeg er ikke spesielt flink til å male, og angret så kjapt jeg var i gang. Men jeg klarte å kladde på to strøk før jeg gikk i dusjen. Det er litt vanskelig å vise dere enda, da det står tusen ting der inne. Martin skal henge opp alle tingene i løpet av neste uke, da vil jeg kunne vise dere hvor fint det har blitt. Jeg bestilte også taklampe til henne i går kveld, en nydelig fjærlampe. Jeg syns de er så utrolig fine, og tror den kommer til å passe kjempegodt inn på rommet hennes. Jeg er veldig interessert i at ting skal se fint og ryddig ut, spesielt rundt barna mine. 

I dag skal Liam og jeg i familieselskap, det er alltid like koselig. Jeg syns det er så kjekt at familie samles på den måten, i tillegg til at det er veldig viktig for Liam sin del å kjenne familien sin godt. De er så snille mot han, og han storkoser seg rundt dem. Han har derfor vært å kjøpt pakke til bursdagsbarnet idag - helt selv (nesten). Liam har også vært litt urolig i magen de siste dagene, så han har ikke sovet noe særlig på dagtid. I går sov han ikke i det hele tatt, og var våken i 11 timer i strekk - helt sjokkert over at han klarte det. Heldigvis sov han utrolig godt i natt, og jeg fikk sove helt til kl 09:00 idag. 

I kveld kommer en venninne på besøk til meg, så det gleder jeg meg veldig til. Ekstra kjekt nå når jeg er alene hjemme, jeg kan ikke si at det er veldig spennende å sitte her mutters alene. Så jeg har kjøpt inn litt godteri og kos, så får vi se om vi slenger på en film eller noe.  

 

Postet av: liveterherlig93
flink du:)
23.04.2017, 12:42
URL: http://liveterherlig93.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits