Idag reiser vår kjære fra oss. Han skal være borte til mandag, men det føles som en hel evighet. 

Liam og jeg koser oss ekstremt mye sammen, så vi skal selvfølgelig få det fint disse dagene - men jeg kommer allikevel til å savne det å ha min bedre halvdel her hjemme på kvelden. Jeg har blitt veldig avhengig av han, på alle måter. Det vil derfor være litt merkelig å være den som sitter igjen her hjemme, alene. 

Jeg har heldigvis den flotteste gutten her sammen med meg, og mange fine mennesker rundt oss. Vi skal få nok tid til å gjøre akkuratt det vi vil. Jeg tenkte faktisk at jeg skulle kjøre innom malerbutikken i helgen å kjøpe maling til rommet til Mileah. Jeg kan derfor male etter Liam har lagt seg, det får hvertfall timene til å gå litt fortere. I kveld kommer søsteren min innom, så det blir koselig. 

Det er selvfølgelig ikke den beste dagen, jeg har ikke sett frem til den på noen måte - men jeg unner Martin en tur. Han kommer til å storkose seg på firmatur, og det er så kjekt at de faktisk finner på slike ting. Jeg er glad på hans vegne, og det vet han. 

Jeg må også bare informere dere om at det er jeg som står bak snapchat brukeren til "Mamma.fruene" idag, det hadde vært så gøy om du la oss til der. Der er vi 8 mødre som bytter på å ha brukeren og viser dere litt av livet "bak fasaden". Veldig gøy at responsen har vært så bra, det er vi evig takknemlige for! 

 

 

Postet av: liveterherlig93
<3
21.04.2017, 14:20
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Stine Jensen
Skjønner det er kjedelig at han skal reise fra dere, men tenk så godt når han kommer hjem igjen <3
21.04.2017, 15:50
URL: http://www.mrsjensen.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits