Idag startet dagen kl 08:30, så godt å kunne sove skikkelig ut hver dag. Liam sover 13-15 timer i gjennomsnitt hver natt, hvor luksus er vel ikke det? Vi har spist oss en god frokost, og lekt masse. Han har jo så mye leker på rommet sitt, så jeg ser at han sliter med å velge. Han finner frem alt mulig, og ender alltid opp med kjøkkenet sitt. Kanskje det blir en liten kokk ut av han? 

I morgen reiser vår kjære til Spania rett etter jobb, sammen med kollegaene sine. Jeg får derfor testet meg som alenemamma, som uten tvil kommer til å bli en saftig prøvelse. Jeg er gravid, i tillegg til det er Liam i en skikkelig trassalder hvor han blir sint og fornærmet for hver minste ting. Vi må uansett gjøre det beste ut av det sammen. Martin blir borte til mandag, så jeg må ærlig si at jeg allerede nå gleder meg til han kommer hjem. 

Liam og jeg reiser nok en liten tur inn til Skånevik med foreldrene mine, da Liam også har godt av å se andre ansikt enn bare mitt. Jeg merker spesielt godt hvor avhengig han er av andre mennesker da Martin kommer hjem fra jobb, Liam kan gå fra å være kjempelei til superhappy på sekunder.

Vi skal uansett kose oss masse i helgen med mye lek og god mat. Liam og jeg styrer også mammabrukeren på Snapchat denne fredagen. Følg oss gjerne på mamma.fruene! 

 


 

Postet av: liveterherlig93
lykke til :)
20.04.2017, 12:04
URL: http://liveterherlig93.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits