Hei på dere!

Vi har snart kommet til mai måned, tenk det. Det er snart sommer, og været har endelig begynt å bli varmere. Selv om det ikke er 100% enda, så føler jeg det virkelig på meg. Jeg kjenner at sommeren skal bli utrolig deilig, det skal bli så godt og kunne ligge på terrassen å se på Liam løpe rundt i bare t-skjorte og bleie. 

Jeg kommer til å ligge som en hval på terrassen med mine ekstra kilo og verdens flotteste jentebaby i magen. Heldigvis er det en del igjen av sommeren når hun er ute. Det er snart over, og jeg teller virkelig dager. Vi skal trille turer, nyte babytiden - samtidig som vi skal nyte vår vakre sønn som da vil være 18 måneder gammel. Vi er så utrolig heldige som får oppleve dette sammen som en familie, jeg er så takknemlig for at jeg har kommet så langt i livet i en alder av 22 år. Jeg hadde selvfølgelig ikke kommet dit uten Martin, uten han hadde jeg ikke hatt noe av dette. 

Graviditeten min er snart over, og jeg kan endelig få kroppen min tilbake for meg selv. Det har vært utrolig godt å hatt henne inne i magen, men jeg kjenner at kroppen min har best av å være "alene". Jenta vår er snart så sterk at hun kan klare seg selv, og det er veldig godt å vite at hun har kommet så langt som hun har ved hjelp av min kropp. Jeg føler kroppen min har gjort sin jobb her i verden, og det er å skape to velskapte barn. Jeg kan være stolt over meg selv, og takke samboeren min for at han har holdt ut. Det har på ingen måte vært et lett løp, men vi har klart det - og det sammen.  

 

 

Postet av: liveterherlig93
blir godt med sommer:)
18.04.2017, 14:16
URL: http://liveterherlig93.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits