Hei fine lesere♡

Nå tenkte jeg det var på tide med en ny gravidoppdatering. Dette har jeg ikke vært så flink på den siste tiden, men det skal jeg bli.

Den siste tiden har gått utrolig fort, og ukene flyr forbi oss. Jeg vet virkelig ikke hvor de 29 ukene har blitt av - og tenk at det bare er 10 uker igjen til termin. Jeg syns kanskje de første ukene gikk litt sent, men etter uke 13 har jeg ikke klart å holde følge. Det har nok mye med at Liam er en del av oss nå og krever mye tid og oppmerksomhet. Det blir spennende å se hvordan de 10 siste ukene blir nå, og hvordan kroppen vil reagere.  

♡ Hvor langt jeg er på vei

- Jeg er i uke 28+3 idag. Jeg har 83 dager igjen til termin, og 70,6% av graviditeten er passert. Jeg har også kommet meg inn i 3 og siste trimester.

♡ Termin 

- Foreløpig termin er 08 juli, men det blir spennende å se når hun kommer til å komme. Jeg personlig tror ikke jeg går så lenge, men det blir kjekt å se. 

♡ Ultralyd

- Jeg er gjevnlig på ultralyder, og nå den 10 april var hun 1074 gram eller noe (?). Så hun ligger rett under normalområdet. Så vi er veldig fornøyd med det. Alt annet så også fint på på ultralyden.

♡ Kjønn

- Det er fremdeles en jente, det fikk jeg også bekreftet i går for 100 gang. Vi er derfor ikke i tvil. 

♡ Navnevalg

- Vi har bestemt oss for at hun skal hete Mileah Vedå-Søderlund, da har hun samme navn som Liam og det samme navnet jeg vil ha om vi en dag gifter oss. 

♡Aktivitet fra barnet

- Det er ikke mangel på aktivitet og bevegelse. Det er faktisk så mye at de ikke klarer å registrere en CTG scan på meg. Hun ligger aldri i ro, og det kan til tider være en smule plagsomt da dette øker på når jeg skal legge meg (HVER KVELD), hehe. Jeg er selvfølgelig veldig glad for at det er slik, det er så viktig og betryggende. 

♡ Plager

- Plager har jeg mer enn nok av. Jeg sliter med en intens hodepine som snart tar livet av meg. Jeg har flimmer forran øynene og føler et sykt ubehag når det kommer til pusten. Jeg kan ligge på sofaen å plutselig puste som en hval. Jeg vet ikke hvorfor det skjer, men det er veldig ekkelt. Jeg håper selvfølgelig dette går over når hun er ute, for det er veldig slitsomt i lengden. 

♡ Cravings

- Jeg har egentlig ingen cravings, aldri hatt det heller tror jeg. Jeg spiser det jeg har lyst på, men det er ikke noe jeg bare MÅ ha. 

♡ Vektøkning 

- Jeg har gått opp mellom 7-8 kg til nå 

♡ Innkjøp

Vi har ikke kjøpt inn så mye den siste tiden. Vognen var vel kanskje den siste tingen vi kjøpte (?) 

♡ Kontroll

- Jeg skal på ny svangerskapskontroll i uke 32, da de skal ta ny vekstmåling av barnet. Ellers er jeg innom hos legen i ny og ne. 

  

 

Postet av: Victoria
Flott innlegg! Fin du er :)
16.04.2017, 11:47
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: Katharina
Så spennende :) Får vi se henne på bloggen når den tid kommer? Eller blir du å skjerme henne?

De plagene du har bør du ta opp med lege eller helsesøster, jeg fikk beskjed om at vist jeg fikk hodepine,flimring osv skulle jeg ta det alvorlig, hadde jernmangel når jeg var gravid å fikk beskjed om at vist jeg fikk hodepine,flimring osv måtte det ta alvorlig! Som sagt bedre å få sjekket en gang for mye enn en gang for lite <3
16.04.2017, 14:05
URL: http://katharinaj.blogg.no
Postet av: Malin Vedaa
Katharina: Hun kommer selvfølgelig til å bli vist frem på samme måte som Liam :-)

Det har jeg gjort, er vel nesten innom på sjekk en gang i uken. Hadde alvorlig svangerskapsforgiftning sist, så jeg er klar over hvordan det kan gå.. så jeg er veldig obs på dette <3
16.04.2017, 14:25
URL: http://malinvedaa.blogg.no/
Postet av: liveterherlig93
<3
16.04.2017, 14:26
URL: http://liveterherlig93.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits