Det er så kjekt at dere stiller meg spørsmål underveis. Jeg samler de opp, slik at jeg ikke trenger å svare på de samme tingene gjentatte ganger i kommentarfeltet. 

1. Hvor har du fått tak i de skilta? 

- Det er ikke skilt jeg har på dørene mine, men enkle bokstaver. De er kjøpt hos Ølen Møbel og er av merket Design Letters. Veldig fine og vi er veldig fornøyde med dørene etter disse kom opp! 2. Så fin farge på den genseren, hvor er den fra?

- Genseren min er en helt basic genser til 49kr, den ble kjøpt på Bik Bok i fjor en gang. De har slike gensere inne hele tiden.3. Så utrolig mange fine bilder, og for et nydelig barn du har. Hvordan får du frost på bildene dine?

- Jeg bruker stort sett kun Aviary for å redigere bildene mine. Veldig fornøyd med denne appen, så den er virkelig å anbefale.

4. Kan du legge ut ukentlige graviditetoppdateringer?

- Ja, det kan jeg alltids prøve på. Men kroppen min er veldig sliten for tiden, så det kan også være jeg glipper. Jeg jobber meg i hjel med å bare holde 1 innlegg til dagen, og det er per dags dato viktigere å tenke på helsa og kroppen enn bloggen. Men jeg skal selvfølgelig gjøre mitt beste!

 

Følg meg gjerne på Instagram - HER

 

Postet av: liveterherlig93
<3
15.04.2017, 12:56
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Jeanett Michelle
Flotte svar, og gratulere så mye med graviditeten :)<3
16.04.2017, 10:44
URL: http://www.jmdrawing.blogg.now

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits