Jeg kjenner jeg begynner å bli passe lei av at folk henger seg opp i hva og hvordan vi gjør ting. Dette gjelder spesielt sikring i bil. 

Jeg er fult klar over hva som kan skje om sønnen min sitter framovervendt, men det er like mye som kan skje om han sitter andre veien. Vi gjør som vi selv vil, og det vi mener er best for oss og våre barn. Det er absolutt ikke noe noen trenger å blande seg inn i. Jeg gjør det jeg vil på lik linje som alle andre. Det er også utrolig slitsomt når alle skal stikke inn en av sine meninger over alt, jeg tenker at det er noe du kan holde for deg selv. 

Jeg elsker barnet mitt over alt på denne jord, og ville aldri gjort noe for å utsatt han for noe som helst. Så om han sitter fremover eller bakover - det er alltid en risiko. Jeg har selvfølgelig mine meninger om mennesker jeg også om hvordan de gjør ting, men det er faktisk ikke min sak å blande meg opp i. Det er faktisk ikke mitt liv, og jeg stoler på at folk selv vet hva som er best for dem og deres familier. De hadde faktisk ikke solgt bilstoler som kun kan stå framovervendt om det var totalt krise. Jeg har en bilstol som kan stilles begge veier, men nå velger vi faktisk å ha den fremover, med mindre noen av oss sitter bak med han. 

Jeg syns faktisk det er en større stressfaktor å ha han bakover. Dette på grunn av at han blir kjempesint og hyler som en annen tulling. Jeg blir derfor ekstremt ukonsentrert, noe som gjør til at jeg føler meg mer usikker i trafikken. Jeg blir mer uoppmerksom, og jeg styrer mer på med at han skal slutte å gråte enn å faktisk holde blikket på veien. Derfor vil jeg faktisk si at det for oss er sikrere å ha han framover.  

 

Postet av: liveterherlig93
drit i hva andre syntes... det er dere som foreldre som bestemmer<3
14.04.2017, 22:56
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Stine Jensen
Jeg tror de fleste sier ting i beste mening. Jeg skjønner det kan være irriterende, men det er nok i utgangspunktet for å være snill. Man blir aldri utlært :)
15.04.2017, 02:17
URL: http://www.mrsjensen.blogg.no
Postet av: Gründerenke
Jeg signerer alt det du skriver her!!

Mammapolitiet er den værste sorten mennesker man kan komme borti. Men ja, verden hadde vært et flott sted om den var så svart/hvit som de tror den er...
15.04.2017, 10:33
Postet av: Julie - Når 3 blir 5
Vanligvis bruker jeg også å være ganske "fed up" av dette mammapolitiet, men etter jeg så denne filmen er jeg ikke i tvil: https://www.youtube.com/watch?v=eSvCogiauiw

Du velger selvsagt selv (hvis ikke det er bøter for å ha barnet den veien, I don't know) - men ville vurdert å ha han den veien som er anbefalt :)
16.04.2017, 11:35
URL: http://juliecv.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NO

hits