Idag var jeg på sykehuset for å ta den forbaska RhD negativ sprøyta. Denne må jeg ta for å unngå at kroppen danner antistoffer mot babyen i magen som er RhD positiv. 

Jeg har skikkelig sprøyteskrekk, og har alltid blitt kjempedårlig av stikk og slike ting. Jeg gruet meg derfor ekstremt, og har tenkt på denne dagen over lengre tid nå. Jeg var virkelig mer redd denne sprøyta enn selve fødselen. Jeg har helt angst for sprøyter, og ser tilbake på dårlige minner fra barneskolen hvor vi alltid måtte vaksineres for ett eller annet. 

Jeg er også veldig skeptisk for vaksiner, for det er alltid noen som mener man ikke bør ta de forskjellige. Og leser man litt om det på Google så dør man jo. Google er siste plass man skal lese seg fram til ting på, enten så dør du ellers har du kreft. 

Jeg fikk hvertfall satt sprøyta i rumpa/hofta. Det gjor overhode ikke vondt, men det var svært ubehagelig når hun sprøyta inn det som var i sprøyten. Men jeg er positivt overrasket! Jeg føler litt ubehag nå i etterkant, som om det er noe som plager meg akkuratt det sprøyten er satt. Ganske spesiell følelse egentlig. Denne sprøyta må jeg ta innen 72 timer etter fødsel igjen, men da vil jeg sikkert være så opptatt av babyen min at jeg ikke merker noe som helst.  

Postet av: Nina
Liker ikke sprøyter selv:/
06.04.2017, 12:46
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Caroline
jeg er også rhd negativ, og gruet meg noe enormt til sprøyten! Heldigvis var det ikke så gale som jeg trodde likevell, så gruer meg ikke til å ta den på ny etter fødsel.
06.04.2017, 13:33
URL: http://carolinejo.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits