Jeg har hele veien sagt at jeg gleder meg til å se Liam sammen med Mileah, noe jeg gjør. Men jeg må også si jeg er utrolig spent på hvordan det vil gå.

Jeg koblet opp babygymmen hennes idag, bare for å se hvordan den så ut. Og Liam har seriøst hatt rumpen sin godt plantet i den siden. Han fyller den med alle lekene sine, og skal sitte der helt selv. Jeg lurer derfor på om lillesøster kommer til å få noe fred i det hele tatt. Jeg må si jeg ser veldig svart på akkuratt det. Han skal selvfølgelig få ligge der sammen med henne, men jeg tror neppe han forstår at man skal være forsiktig med en baby. Heldigvis har han 3 måneder å vokse på, og jeg håper til syvende og sist at det går veldig bra. Jeg har i tilfelle lekegrinden klar, slik at jeg kan plassere babygymmen hennes oppi der, da vil ikke han kunne gjøre noe annet enn å se på henne. 

Han er en sjalu type, og han krever mye oppmerksomhet. Han har hele veien fått det som han vil, og jeg tror det vil bli en utfordring å dele dette med et menneske til. 

 

Postet av: liveterherlig93
fin:)
05.04.2017, 14:13
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Victoria Larsen
ÅH,så fin <3
05.04.2017, 15:20
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: Nora Piscopo
Åå så nydelig!
05.04.2017, 18:24
URL: http://Piscopon.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits